• Äldre 21 Dec 13:08
  170292 visningar
  1283 svar
  1283
  170292

  Nu har jag gjort det igen..... del 7

  Kram på dig, Nenneskrutt!!!!!

  Här kommer julkramar till alla trådisarna så ingen blir utan!!Hug 4

 • Äldre 21 Dec 13:46

  Nenne - woodoodocka kan nästan behövas i närheten av din svärfar som väl inte direkt går under namnet "Farbror Finess"... hihi!

  Tack för grattisropet också!

  *kram*

 • Äldre 21 Dec 14:43

  nu drar jag till Ua! Hoppas att ni får avkopplande julhelger! Själv lär jag titta in här lite då och då!

  *kram på er alla*

 • Äldre 22 Dec 17:32

  Tjo och kram på alla!

  Omsan - japp här händer det grejer minsann! både ny tråd och bättre, mer välbetalt jobb! tjohoooo!

  MrsO - stackars liten att vara halvsjuk!

  Själv har jag roat mig med att dra igång julförberedelserna i lagom takt här i Ua, mysigt värre hittills!

  *kram*

 • Äldre 22 Dec 18:16

  bada och sola... hm.... låter verkligen JÄTTENAJS! Här i Ultima Thule är det nämligen rätt många minusgrader och frost över alla träd och buskar. Själv surar jag över att min mössa är borta och att jag måste låna en ful av mamma för att klara kylan utomhus. Lösningen blir att ge sig ut på stan imorgon (i full julhets) och köpa en mössa, två cykelsadelskydd och en ljusslinga till granen = det som saknas hemma hos mina päron. Hm... sådär nöjd över det.. men men.. det är ju inte julklappar som saknas i alla fall! Så hetsen är lite mindre...

 • Äldre 22 Dec 20:18

  Anne - gott gott! Själv har jag kommit halvvägs med projektet daim, har gjort sillsallad tillsammans med mormor och hejat på div andra projekt. Just nu är det latmaskarnas riksförbund som har möte här... men hm... borde kanske slutföra daimen som sagt..
  Förresten - mysig bild på maken och dig på din blogg!!!

 • Äldre 22 Dec 20:25

  Ambitiösa projekt...jooodu! men i år har jag övertalat päronen att dämpa mängden mat, så istället för långpanna med finsk kålrotslåda blir det nog mer måttliga mängder... och bara en halv sats med honungssenapsmarinerade brytbönor och annat väsentligt... Så vi är lugnare än vanligt. Och dagens brandkårsutryckning handlade om att köpa nya ljus till den stora utegranslingan... hm... tänk vad skönt det är med jul när man fokuserar på lagom onödiga saker! hihi!

  återstår att göra: slå in julklapparna och framförallt skriva RIM till dem... ajabaja Vickan har inte gjort det än.... fyyyyyyyy på mig!

 • Äldre 22 Dec 20:52

  Anne - schysst julklapp! Och övertyga mormödrar är inte alltid helt lätt. Själv gjorde jag en insats för att min lilla mormorskrutta skulle få bidra överhuvudtaget....

  jag försöker dra ner ambitionerna här, men det är inte helt lätt. Känns lite fånigt med värsta julbuffén till mamma, pappa, mormor och mig - för det är hela skaran som samlas på julafton. Ingen bonusfirare i år...

 • Äldre 23 Dec 20:58

  Muffins - varför är julklappen fruktansvärd?!? Lät jobbigt!

  Själv är jag för trött för att vara fnissig nog att skriva julklappsrim - något som känns lite jobbigt... men men.. jag brukar lyckas i tid så jag får väl invänta rätt läge! Det är underbart att vara ledig - har kört spinningpass, gått en kort vända på stan, låååång promenad med saknad kompis och softat i lagom dos! Mer jul till folket!!!!! Mellandagarna börjar bli bokad med idel skojigheter också! Hihihi!

 • Äldre 24 Dec 20:20

  God Jul på alla gooooingar!

  Sis - kul att se dig här! *vinkar* Välkommen till senaste tråden!

  *kramar om och återvänder till julklappsboken*

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7