• Äldre 18 Dec 11:34
  155138 visningar
  1283 svar
  1283
  155138

  Nu har jag gjort det igen..... del 7

  ... startat en tråd på samma tema!

  Tänk att det är dags för vår sjunde tråd! Fascinerande att det går att hitta så goa vänner som er här på BT!

  Här har vi nu en sjunde tråd där vi kan fortsätta diskutera allt mellan himmel och jord, ha fredagsfester och fundera över vad vi ska bli när vi blir stora. Slänga ut enkäter och diskutera snusk. Tipsa om presenter och kanske nojja över livets små och stora utmaningar! Diskutera IRL-träffar innan och efter de går av stapeln!

  Kram till er alla goa trådvänner och välkommen till tråd nummer 7.

 • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7
 • Oms
  Äldre 8 Jan 18:47
  Telemarkgrrl skrev 2008-01-07 09:42:25 följande:
  Härligt (och lite sorgligt) att städa upp på jobbet och säga hej då till rummet och gamla kollegor!
  HAr jag missat ngt? har du bytt jobb igen?
 • Oms
  Äldre 8 Jan 18:56

  Tubbies o Zozo - ang att prata om vart livet är på väg - vad lustigt, vi hade oxå en sån diskussion i söndags - hmm undrar hur stjärnorna stod i förhållande till varandra älskar såna diskussioner, vi var båda överrens om varandras förträfflighet och kände att vi bara hade geensamma visioner, drömmar och planer, härligt när allt bara känns sååå rätt!

 • Äldre 8 Jan 19:05


  ja, det kunde man kanske tro att det sammanföll sådär - men det är inte uttänkt så iallafall! Tränandet har jag försökt sega med i flera år - jag ju svårt att få in vardagsmotion som promenader o så i mitt liv här - hemma i stockholm kommer det naturligare och jag kämpar med att få in vanan. så försöker jag ju hitta tillbaks till viktnedgången.

  Naglarna är väl lite mer slumpmässigt, det råkar vara himla billigt här att fixa (under 200 kr för full manikyr o pedikyr betalar jag). så när man jobbar mycket o känner sig introvert och behöver sköta om sig när man för en gång skull är ledig, då är det ett lämpligt lyxigt nöje! Så fick mamsen det i julklapp av mig också.

  Mysigt med lilla tjejen, vi är ju i nån sorts mental mognadsprocess i riktning mot barn - och kanske så småningom kommer vi till att organisera våra liv så en till får plats också.
 • Oms
  Äldre 8 Jan 19:06
  Telemarkgrrl skrev 2008-01-08 15:56:29 följande:
  Alltså ibland blir man ju gråtfärdig på sig själv. Jag har ett problem i ett program på jobbet och jag vet att jag hade samma problem för ett par månader sen och jag vet att jag ägnade DAGAR åt att hitta lösningen och jag vet att jag hittade den. Men nu minns jag den inte längre.
  skrattar inte åt dig utan av igenkännande - sådär är man när man e gravid o ammar helt fruktansvärt jobbigt när man äntligen kommit på en lösning på ngt , jag menar man har ju inte världens snabbaste hjärnkapacitet direkt (vilket oxå jobbigt - är ju van att vara snabbtänkt och har nu itne varit det på ca 9-10 mån - jättejobbigt även om resten av familjen har jättekul åt det
 • Äldre 8 Jan 19:08

  mysigt att se dig här så avslappnad o snackig, oms!

 • Oms
  Äldre 8 Jan 19:09

  Anne - billigt m naglarna åååh det vill jag oxå ha, alltså för ina fötter framförallt de där naglarna hr sett bättre ut kan jag säga (och fötterna med, herregud vilken påfrestning för foten en graviditet är)

  ang tränign, hur vanlgit är det där du är? tränar både kvinnor o män eller bara män av lokalbefolningen?

  hur har du det i övrigt? mkt påjobbet? hur länge är denna tjänst?

 • Oms
  Äldre 8 Jan 19:11

  Anne - ja jag passar på, har lilla flickan i bärsjal och sitter på soffkanten gungandes fram o tillbaka för att hålla henne nöjd o satt laptopen på bordet framför mig och skriver på - det går sådär men viljan är stark!

 • Oms
  Äldre 8 Jan 19:13

  Muffinsen - ang knä så ska du itne göra några ensidiga belastningar, inga hopp, vridningar eller snabba rörelser.
  Att Chykla är jöttebra sålänge du sitter ned och inte cyklar för fort utan motstånd ( ingen spinning alltså)

  stå även på balansbräda på de benet du har ont i och känn efter vart det gör ont och hur oliak rörelser påverkar det, men försiktigt, du vill itne vrida till knät.

  sen finns det vissa strykeövningar du kan pröva på men då måste du veta vad som e fel först

 • Äldre 8 Jan 19:15

  här där jag bor finns det ett gym som har damtider när bara tjejer får träna - sen kan man som tjej gå andra tider också, om man står ut med att det kan vara nån karl där samtidigt sen har jag kort på ett ställe som är helt blandat. så det är verkligen både och, men med lite olika ramar.

  men här lär jag bli i flera år till, lite beroende på både vad som händer såklart (är ju ständigt less på arbetsgivaren men trivs med jobbet som så) också med maken och så. vi får se, vi tar det som det kommer. mycket att göra är det jämt, inte ohanterligt, men man får se till att hitta tid till sig själv och det är väl det jag försöker just nu - i höstas jobbade jag bara hela tiden. nu ska jag försöka orka vara mer utåtriktad både privat och i jobbet - nu när jag har fått lite rutin o inte bara fastna på kontoret.

  det är ju så skönt att få just föterna ompysslade!!!

 • Äldre 8 Jan 19:17

  åh, jag glömde svara muffins på det me dskonsam träning, tänkte på det förut - har du möjlighet att simma? det brukar väl vara juste för lederna om de tagit stryk?

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7