• Zozo

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Pa tal om mysko... Jag skickade ett kort till Vickans adress pa var tangräka... Mycket mysko känns det att se den här lilla sprattlande saken pa 44 mm och höra hur hjärtat slar..

  • Zozo

    Vad GÖR alla idag,! Jag har sa fruktansvârt trakigt. Alla filer sitter bara pa vânt och jag far inte svar fran dem jag behöver suck! Naja jag far ga hem om en timme..

  • Zozo

    Vickan.. Nja, jag tycker att svärmor etc är betydligt mer entusiastiska än vad vi är. Visst är det kul och superintressant att se att det börjar likna nat annat än en amöba, men jag är fortfarande lika lost när barnmorskan pekar pa olika saker och säger - seeer ni? Eh, ja.. en bläckplump! *fnisss*

  • Zozo

    Nja, jag blir snabbt brun men de senaste solsemestrarna har jag fatt solexem och DET e inte kul!!

    Hu, har just talat om det pa jobbet, att jag e med barn. Skulle egentligen väntat nagra veckor till, men det var planeringsmöte och det funkade bara inte att inget säga... Naja, det gick ganska bra.. nagra hade redan börjat undra.

  • Zozo

    Anne.. Jag har ALDRIG haft det förut, men nu fick jag det tva ganger pa raken, pa händerna och i urringningen. Jâttejobbigt och kliar som sjutton! Jag har sällan varit sa noga med att smörja in mig eftersom det sa sällan händer att jag bränner mig. Men när jag bodde i Sverige blev det ända att man var ute lite jämt och kanske mer progressivt än nar man aker likblek pa solsemester!

    Jo, de blev bade glada och lyckönskade pa jobb, samtidigt som de ju ser hur kluddigt det blir... Naja, huvudkontoret informerar vi pa resan om tva veckor, om allt fortfarande star bra till da..

  • Zozo

    Ja, när jag tre och idag FYRA ganger pa raken tackade nej till champagne.. sa blev de lite misstänksamma, plus mitt gynmöte mitt pa eftermiddagen hârom dagen.

  • Zozo

    Eh är det inte lite sent för dig Muffins att ta den? hâr rekommenderar det den till flickor pa 15 ar som ânnu inte sexdebuterat..? Jag är lite tveksam till vaccinet i stort eftersom vissa experter hojtar om att de ännu inte har full insyn i hur det verkar och ev biverkar...

    Hassan???

    Nu ska vi se; induktionshâllar är vâl de där som bara värmer metall och som man annars inte bränner sig pa?
    Vi hade vanlig slât keramikhäll i var lâgenhet där vi själva gjort köket *saknar*
    Nu har vi en keramikhäll med gasplattor - ett rent helsike att rengöra! Gillar fortfarande inte gas..

    I det här landet snöar det banne mig! Jag vill ha vaaaar! det är för sjuttonb MARS nu!

  • Zozo

    äh sprutor, baggis! Jag har varit blodgivare sa sprutor och nalar har jag sett i alla former... Fast sätta en pa mig själv?? Nâe, da ropar jag pa MAMMA!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7