• Zozo
    Äldre 17 Jan 09:45
    170157 visningar
    1283 svar
    1283
    170157

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Fast vi diskuterade det där med nâr man ska klämma ut nyheten till föräldrar etc.. Maken tycker att man ska vânta minst 12 veckor.. men det kommer jag ALDRIG att lyckas med!
    Jag har redan sagt det till min syster men hon kan halla sig.. Känns skönt att ha ngn att prata med..

  • Zozo
    Äldre 17 Jan 10:28

    Jo och jag menar, som du säger, att âven om det gar at fanders, sa nog skulle jag vilja dela det med mamma som sjâlv varit i sitsen..

  • Zozo
    Äldre 17 Jan 11:53

    Var eee ni?? Jag kan inte koncentrera mig på ngt vettigt idag..

  • Zozo
    Äldre 17 Jan 12:04

    Mja.... säg det! Inte är det pa töntiga jobbfiler iaf!

  • Zozo
    Äldre 17 Jan 12:36

    Hmmm.. jag har en kund, inte en chef, som tycker att jag ska uppfinna det omöjliga.. "Fixa det!" Hur var det nu med att trolla med knäna..?

  • Zozo
    Äldre 17 Jan 12:39

    äh nej, det kan nog vara sk*t samma!

  • Zozo
    Äldre 17 Jan 13:52

    äh inkompetenta typer finns överallt, pa alla nivaer. Lyckligtvis sa finns det även kompetenta människor pa alla nivaer!

  • Zozo
    Äldre 17 Jan 14:04

    Anne.. ja det är ett konstigt beteende, i synnerhet om det är personen själv som bett att fa avlastas! Det later ju uppenbarligen som nagon som är râdd att förlora sin ställning/viktighet i att lämna över till nagon ny som ev kommer att göra de uppgifterna ännu bättre. Fragan är vâl om det lättaste inte är att den nya far arbeta sig fram själv om den gamle inte kan ta sitt förnuft till fanga.

    När jag började pa min första arbetsplats sa tillbringade personen jag ersatte typ en timme till att förklara faxen (öh, tror du jag e dum eller??) och 10 minuter till övriga arbetsuppgifter. Vissa är helt enkelt inte gjorda för att förklara för andra.
    Jag maste vâl erkänna att mitt eget överlämnande inte gick sa bra heller... men vad sjutton.. 1/2h per dag kom en total nybörjare in och skulle sätta sig in i sadant jag lärt mig under 8 ar.. Hur skulle jag kunna förklara hur man tar ut ett produkturval till en kund när man gör det genom att sortera igenom de produkter man känner till och plockar ut det som passar just den kunden bäst. Man maste ju kunna produkterna helt enkelt och känna av kunden.. Det är inget jag kan lâra ngn annan pa tre veckor!

  • Zozo
    Äldre 17 Jan 14:11

    Inkompetenta chefer är helt klart jobbigt! Jag har jobbat med en.. när de gar emot rad och tar felaktiga beslut och dessutom har mage att komma och beklaga sig sedan.. arghhh!

  • Zozo
    Äldre 17 Jan 14:31

    Gar det inte att ta ett snack med personen mellan fyra ögon da??

    vi hade en liknande pelle; När han stack sa hade han tom GÖMT nödvändig information! Annat hade han bara i huvudet.; inte en anteckning nagonstans..

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7