• Zozo
    Äldre 30 Jan 10:59
    166685 visningar
    1283 svar
    1283
    166685

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    LOL Telis, ja jag sag framför mig hur han blev intrasslad i som langa liaaaaner! *fniss*

    Saltgurka? Tvi!! Vi far väl göra ett smörgasbord med olika varianter. Min franske make äter för övrigt kaviar pa skinksmörgas...

  • Zozo
    Äldre 30 Jan 11:11

    Ja med det kan vi ju tjiiita i...

    Njae, sa fett är vâl inte ägg i sig, men det är ju vâldigt omdiskuterat hur bra det eg är att âta mycket ägg. Jag har ju alltid fatt höra att man inte ska äta mer än 4 ägg i veckan eller nat, men tex GI-metoden ska ju ha folk att stoppa i sig massor av ägg, sa jag vet inte vad de nyaste rônen säger, faktiskt..

  • Zozo
    Äldre 30 Jan 12:23

    kaviar är en slags romkräm ja, men smaken av ägg o kaviar och ägg med svart fiskrom tex är inte alls likadan.

  • Zozo
    Äldre 30 Jan 14:35

    Jo men det verkar som om de haller pa att revolutionera det där om ägg nu... Hur de nu kan bli mindre kolesteroliga vete sjutton...

  • Zozo
    Äldre 30 Jan 14:54

    Ah, när jag var i Helsingfors pa mässa en gang sa hade de som förrätt en rombuffe med blinier, hackad lök, crème fraiche.. Jag kom aldrig längre än till förrätten! Saaa gott!

  • Zozo
    Äldre 1 Feb 11:00

    Oh - hejhej! Det gick bara bra igar.. förutom att jag fick vänta 1.5h pa att fa komma in. Det var likadant förra gangen - de maste vara extremt daliga pa att beräkna tiderna..

    Jag fick iaf se en tjusig amöbaliknande sak pa tv, en knapp cm.. Nu är det bara att vänta och hoppas att allt gar bra. Nästa möte är 25/2..

    Jag fick lite order om att kontrollera vad jag äter sa att jag inte gar upp för mycket i vikt, da jag redan har övervikt.. Suck! Annrs var allt bra.

  • Zozo
    Äldre 1 Feb 12:33

    Riktigare.. nae... Vagar väl inte riktigt ta det pa allvar, när man hör hur manga det inte funkar för första gangen. Men vi stod och beundrade var amöba väldigt länge igar - fniss!

  • Zozo
    Äldre 1 Feb 14:51

    öh ja.. vi stod knappast hos gyn och tittade sa länge nej.. Maken var inte med hos gyn.

  • Zozo
    Äldre 4 Feb 11:01

    Hej hopp!

    Vi var nere i Schwartzwald och akte skidor i helgen. Väldigt fina men enkla backar. Passade dock mig utomförträffligt da jag inte hunnit aka nagot pa flera ar och maken är lite ostadigare än jag. Väldigt mysig region även om jag fortfarande har svart för det tyska köket. Vi fick faktiskt fin mat men den är ganska tung.
    Det mindre roliga var att maken gjorde en kullerbytta som slet av ligamentet runt ena nyckelbenet sa nu har jag lämnat av honom pa akuten för att fa det ihopsytt. I Tyskland satte de bara en slags pressförband för att det skulle halla sig hjälpligt pa plats tills vi kom hem.
    Han mar ok och har inte speciellt ont men kan inte röra sig sa mycket. Känns lite lagom kufiskt att sitta pa jobb när han är pa sjukhuset.. Urkk!

  • Zozo
    Äldre 5 Feb 09:34

    Hej allihopa. Maken opereras under dagen, sa far vi hoppas att det blir bra.

    Telis; vilken var det som INTE var bra? Simon o ekarna gillade jag.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7