• Alvaer­eva
    Äldre 29 Oct 11:02
    284614 visningar
    5228 svar
    5228
    284614

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    gomorron brudar!!

    jag flyter omkring på rosa små moln här, har gjort sen i lördags. tänka sej, första gången på typ 13 veckor som jag fick ha sex! woohoo!! ursäkta frispråkigheten, men jag är bara såååå glad att det funkade, hehe!

  • Alvaer­eva
    Äldre 29 Oct 12:24

    anja:
    shiiitt, hur stod ni ut?!
    har aldrig varit utan så länge och skulle nog förmodligen dö om jag var tvungen..

    hedebris:
    säg åt honom att han ska vara glad för det han får!

    jag skulle lätt kunna ha sex varenda dag nu , men det går nog inte med tanke på att jag har sammandragningar hela tiden.. vi väntar nog till vecka 36 iallafall innan vi försöker igen.

  • Alvaer­eva
    Äldre 30 Oct 22:15

    hihi, här är våran, den långa versionen:

    vi blev presenterade för varandra för att vi skulle passa så bra som gifta. sen dagen vi träffades första gången har vi varit ett par och helt oskiljaktiga. jag visste från dag ett att jag ville ha adam och han visste det efter nån vecka sådär.
    enkelt och lätt!
    men det behövde vi båda för vi har inte haft det lätt någon av oss innan... det här är vår belöning för att ha haft det så jävligt innan vi träffades

  • Alvaer­eva
    Äldre 31 Oct 11:51

    anja:
    grattis på födelsedagen!!
    din man kläckte en kommentar rätt lik den min syster fick när hon fyllde 40 i våras. hennes man väckte henne på morgonen och sa "du, det är första gången jag vaknar jämte en så gammal kvinna" hon blev fly förbannad! heheh

    sataya:
    störtskön replik från din sida, det där med datorer o vapen!!

    själv fick jag ur mej när jag o adam hånglade första gången och det började hetta till, nått i stil med "du ska inte tro att du bara får ha sex med mej EN gång. ska vi snuska så får du gifta dej med mej också" eller nått i den stilen. kan tillägga att då hade vi känt varandra i typ... fem timmar? det är ruskigt pinsamt!!

  • Alvaer­eva
    Äldre 31 Oct 12:22

    åååh, det är så fint väder. jag vill gå uuuut!! långpromenad i skogen, vilken lyx!! jag ska aldrig gnälla mer sen om att jag är trött i benen när jag gått på långpromenader.

  • Alvaer­eva
    Äldre 31 Oct 13:06

    nä nu tänker jag gå ut en liiiiten promenad ändå! bara pyttepytte..

  • Alvaer­eva
    Äldre 31 Oct 14:40

    nu e jag hemma igen. gick heeeela vägen till lunahuset och köpte sushi!
    nu har jag förjävla ont men det var det värt.

  • Alvaer­eva
    Äldre 31 Oct 15:01

    anja:
    jag har hela graviditeten ätit vegetarisk sushi, men nu för bara nån månad sen så var det helt plötsligt okej att äta laxen så nu gör jag det. har gjort det två gånger sen det blev okej
    ääälskar sushi och hade enormt sug på det i början av graviditeten. nu är det inte så att jag gråter och klättrar på väggarna om jag inte får det, men i början av graviditeten var det jättejobbigt att inte få äta laxen. tänk vilket hormonmonster man kan vara!

  • Alvaer­eva
    Äldre 31 Oct 15:30

    sataya:
    länka!!!

  • Alvaer­eva
    Äldre 31 Oct 15:35

    sataya:
    det där med extra-cm är svårt alltså.. när jag köpte min kinaklänning så la jag inte till något någonstans. min har iofs snörning i ryggen så det går ju att reglera.
    jag vet faktiskt inte hur jag skulle gjort. kanske väntat? dom här klänningarna går ju att få hem fortare än de man måste beställa i butik flera månader innan.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.