• Alvaer­eva
    Äldre 17 Oct 18:29
    286582 visningar
    5228 svar
    5228
    286582

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    annim:
    nerverna har lugnat ner sej en smula faktiskt
    var mer nervös tidigare i veckan men det är borta nu.

    är mer orolig för min lilla bebis, hon kanske kommer snart? blev undersökt idag och min tapp är mjuk, framåtvänd och bara 1½ cm lång.. den ska ju vara närmare 4, det var den sist jag undersöktes för ca 3 veckor sen..

  • Alvaer­eva
    Äldre 19 Oct 18:01
    Wiiihooo!!!!!!!!!! nu är jag hemma igen och bröllopet blir av imorgon!!!!!!!
  • Alvaer­eva
    Äldre 20 Oct 00:22

    nu har jag skrivit min lilla sjukhusberättelse i min graviditetsdagbok på FL. Här är en länk :
    www.familjeliv.se/hem/alvaereva/graviditet.php

    Nu ska jag dimpa i säng! imorgon är en stor dag!

  • Alvaer­eva
    Äldre 20 Oct 17:57

    wiihii, jag är gift!!
    jag profylaxandades fram ett JA!!

  • Alvaer­eva
    Äldre 20 Oct 23:44

    Hej allihopa! Tack alla som har gratulerat

    Vår bröllopsdag har varit fin, om än lite... Oorganiserad
    Den började med att jag gick upp imorse och städade (har fått order om att inte röra mej alls egentligen). Gick in och duschade och sen skulle min vän komma hit och fixa mitt hår. Hon hann aldrig hit för jag kom på att jag inte hade hunnit köpa blommor. Jag fick slänga upp håret i en hästsvans, dra på mej en klänning som var ren och sen åkte vi ner på stan för att köpa blommor.
    Jag hoppade ur bilen vid floristen och Adam skulle parkera och sen komma till mej. Inne i affären insåg jag att jag hade typ två minuter på mej, så jag fick helt enkelt välja en färdigbunden bukett, köpte den dyrare, för 149 kr, hehe När jag skulle betala upptäckte jag att jag åkt hemifrån utan plånbok och skulle ringa till Adam för att han skulle komma och betala, men jag hade visst glömt telefonen också.. Minutrarna gick och jag fick låna en telefon i affären. Han fattade inte att han skulle komma till mej så han stod utanför rådhuset och väntade... Så han fick springa till floristen och betala min bukett och sen fick vi skynda oss till rådhuset.
    Väl där hade mina sammandragningar startat igång rejält efter att jag stressat så.. Hade svinont och blev helt snurrig och det kändes som hela bebisen var på väg ut. Alla som skulle vara med var på plats och vigseln drog igång. Den skulle tagit två och en halv minut men vigselförrättaren drog alltihopa ultrasnabbt för jag kunde knappt stå upp för att jag hader så ont. Adam svarade JA och jag flämtade fram ett JA, och så pussades vi och blev MAN och FRU
    Därefter åkte vi hem till oss och fikade, och alla som kunde drack bubbel. Jag fick björnbärssaft då vi inte hade hunnit köpa nått annat till mej, haha!
    Sen spelade vi Rappakalja, jag kom typ sist... Men sammandragningarna avtog iallafall, phuu.
    Som tur var hade våra vänner insett att vi helt glömt bort att boka bord på restautang så dom hade fixat det åt oss. Det bar av till den fantastiskt romantiska restaurangen Texas Longhorn Adam hade valt.. Hahah!
    Mätta och belåtna gick vi hem till oss igen och spelade Geni och tennis på vårt wii. Jag satt mest i soffan och kollade på bebisen i magen som tumlade runt som en tok.
    Dagen har varit fantastisk och helt kaosartad och lite konstig, men jag är supernöjd över att den faktiskt har blivit av trots allt. Igår visste vi ju faktiskt inte om vi skulle kunna gifta oss idag eftersom jag låg inne på sjukhuset.
    Vad jag vet nu iallafall är att jag är världens lyckligaste!!!

    Wiihoo, jag är FRU Micha!

  • Alvaer­eva
    Äldre 20 Oct 23:44

    förresten, jag har också bilder på facebook, även från idag!!

  • Alvaer­eva
    Äldre 20 Oct 23:52

    på facebook heter jag Irina Palmqvist

  • Alvaer­eva
    Äldre 20 Oct 23:58

    Nu finns det några bilder på bloggen också, www.alvaereva.blogspot.com

  • Alvaer­eva
    Äldre 21 Oct 00:08

    hahah, ser ni vad jag kniper på bilden??

  • Alvaer­eva
    Äldre 21 Oct 11:12

    morrn morrn!!

    åååh vilken skööön bröllopsnatt jag har haft -flinar-
    vi somnade som stockar igår, hann knappt pussa varandra godnatt! vi får hoppas att nästa bröllopsnatt blir lite mer romantisk och lite mer åt det snuskiga hållet, hehe!!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.