• Alvaer­eva
    Äldre 16 Oct 11:14
    286715 visningar
    5228 svar
    5228
    286715

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    jag är här och jag bara MÅSTE få gnälla av mej, är så himla ledsen o arg idag.tyvärr måste jag utfärda en äckelvarning och ursäkta för att jag är så öppen med vad jag känner men jag står bara inte ut alltså!

    för det första, jag gifter mig om FYRA dagar och har ingen klänning att ta på mig. har letat i hela stan men hittar ingenting. allt sitter fel och på mammaavdelningen finns det EN klänning att välja på. en svart, och jag vill ju inte gifta mig i svart.
    för det andra, min kropp är inte som den ska vara. jag har svampinfektionen från helvetet, tuttarna står som två springbrunnar och läcker redan nu och imorse upptäckte jag att jag har fått en hemmorojd!!!!!!!
    för det tredje, vi fick nyss hem en bekräftelse på vår vigsel och när jag kollade tiden vi ska gifta oss så står det 13.40!!! tänkte ringa och fråga vad dom menar med det för vi har ju bokat 15.30! men juuuust det, deras telefontid tog slut två minuter innan jag skulle ringa.

    usch, jag vill bara lägga mej ner och grååååta och skrika och svära! det ska ju vara en glad dag på lördag och allt som möjligtvis kan gå fel har redan gjort det!

  • Alvaer­eva
    Äldre 16 Oct 14:34

    ni är så snälla som muntrar upp mej
    nu har jag lugnat ner mej litegranna. har tvättat två maskiner tvätt, städat köket, gått ut med alla sopor, röjt undan i en garderob som vi ska bygga skötbord i och har packat bebisens grejer till bb-väskan
    kommit underfund med mej själv om att jag helt enkelt får ta en klänning jag redan har (det är ju inte som att jag lider brist på den varan direkt...)och då hellre köpa en ny fin sjal, fina tillbehör till buketten och kanske ett par nya örhängen eller så för att klänningen ska piffas upp lite extra.

    jag ska ju gifta mej, och det vill jag inte förstöra med mitt hemska humör!!

  • Alvaer­eva
    Äldre 16 Oct 18:12

    bellanote:
    jag har använt både det ena och det andra mot svamp men inget hjälper längre. har haft svamp nu i flera månader. min bm skulle kolla upp om jag kunde ta sånadär tabletter som tar bort all svampväxt i hela kroppen. hon visste inte om dom gick att ta när man var gravid så hon skulle återkomma om det.
    nu kör jag med lactal och olja. lindrar lite iallafall.

    jaa, jag ska ringa imorgon och fråga vad som har blivit fel med tiden. vi har ju ställt in oss på halv fyra nu så dom kan inte bara ändra. tänk om vi skulle haft massa gäster och hade skickat ut inbjudningar och allt!

    förresten, vad tycker ni om den här menyn?

    Förrätt
    Rökt rentartar med pepparot & kapris

    Skagenbakelse med citron & dillolja

    Varmrätt
    Fläskfilé med krispigt bacon, rostad rödbeta & potatis med fetaost

    Sjömansgös med dill creme fraiche

    Dessert
    Grand Dessert på Torekällbergets vis
    Petit four

  • Alvaer­eva
    Äldre 16 Oct 18:30

    pumpkin:
    fil & flingor till middag??

    själv har jag ätit sushi

  • Alvaer­eva
    Äldre 16 Oct 18:47

    pumpkin:
    ja, det är faktiskt väldigt gott. jag blev sugen på det nu
    men har varken fil eller flingor hemma.
    ska rota i skåpet o kolla vad vi har för nått!

  • Alvaer­eva
    Äldre 16 Oct 20:05

    familjeliv.se/krypin/bikerbitch/gallery/php5zoyro.jpg
    hahah, kolla den här bilden! (nooooga, och säg om ni ser vad jag ser!)
    hittade den i en tjejs tråd på FL, hon hade i sin tur hittat den i en annons där en kille ville sälja en flaggstång

  • Alvaer­eva
    Äldre 16 Oct 20:55

    snofsan:
    hon hade hittat den här bilden i en annons så visst hann han lägga ut den

  • Alvaer­eva
    Äldre 17 Oct 11:30

    annim:
    jag gick ner en del genom att bara lägga om kosten (från 78 till 62kg), men sen var det fem envisa kilon som bara inte gick bort hur jag än åt!
    jag fick en stegräknare av mamma och hon sa att jag skulle gå minst tiotusen steg om dagen. vi började tävla om vem som gick flest. och från november förra året till februari hade jag gått ner dom fem kilona! så mitt tips är att köpa en stegräknare och verkligen hålla koll på hur mycket man rör på sej. jag trodde att jag gick mycket mycket mer än vad jag gjorde, så jag började gå fram och tillbaka till skolan jag gick i då. bara dom vägarna blev 8-9 km och det var nästan tiotusen steg.
    sen blev jag ju på tjocken och då slutade jag med stegräknaren men fortsatte fortfarande att gå lika mycket i början innan ryggvärken och alla problem kom upp..
    läääängtar tills jag ska börja med den igen

  • Alvaer­eva
    Äldre 17 Oct 14:10

    YEEEESS!! han som misshandlade mig blev fälld!! fyfan vad glad jag är! där fick han så han teg, man behandlar inte mej hur som helst!

  • Alvaer­eva
    Äldre 17 Oct 14:27

    sataya:
    fyy då, det är inte klokt!! man tycker ju att dom borde få vad dom förtjänar
    han som misshandlade mej fick villkorlig dom och dagsböter och ska betala mej 5000 i skadestånd. skönt att dom tog det på allvar. mitt vittne var nämligen inte den allra bästa, hon ljög i rätten till hans fördel! men sen har hon ju inte alla hästar hemma heller verkar det som.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.