Inlägg från: Skottdagen2008 |Visa alla inlägg
  • Skottdagen2008

    någon med erfarenhet av viktklubben?

    GRATTIS _elin_!

    Visst känns det märkligt att gå ner när man försökt själv utan att lyckas, men när man tar tag i det med lite hjälp så vips försvann det lite kg.

  • Skottdagen2008

    Jag redovisar inte vartenda tugga varje dag. Vissa dagar fyller jag i noggrant och andra strunatar jag i, men jag får koll genom just att fylla i och se ojdå, vart det så mycket kalorier i t.ex. en dammsugare eller i en avokado osv....och ser hur det påverkar den totala mängden på en dag. Då tänker jag också till en andra gång innan jag väljer avokadon utan tar ett äpple istället.


    mooogn skrev 2007-10-15 08:55:49 följande:
    Jag skrev in mig på VK i juni och betalade 400:- för det. Tänkte att den stora summan kanske kunde hjälpa mig hålla motivationen uppe... Slutade fylla i alla tabeller i augusti... Det som jag trodde skulle vara det bästa -att bli "kontrollerad" av VK- visade sig vara det som det föll på. Jag orkar bara inte sitta och redovisa varenda liten tugga vilket i sin tur gör att jag helt förlorat kontrollen över viktminskningen. Skulle tro att jag gått upp istället... Hmm..
  • Skottdagen2008

    Det är när det närmar sig hela kg som man kan säga att man har gått ner.

  • Skottdagen2008

    Jo, ibland fyller jag också i dagboken i förväg och ser att det verkligen inte är värt det för då kan jag t.ex. inte äta något annat den dagen för att hålla mig på rätt sida om strecket. perfekt skrämselmetod.

  • Skottdagen2008

    Min frukost idag är en riktig skrämselmetod för hela dagen. Moffade ordentligt med både mjukbröd, smör, ost, och annat.

  • Skottdagen2008

    Skottdagen -3,6 kg, 2 cm i midja ingen klädstrl ner, men lite lösare sitter dem jag har i alla fall (även fast jag inte ännu kan köpa mindre)

    Fick i alla fall komplimanger av 2 st bodybuiders (inte feta utan extremt vältränade, det var tävlingar i stan)i helgen när jag var ute och dansade så jag blev glad. Sedan vete tusan om de tyckte jag var sexig för att jag kanske i min stilla önskan såg lite tränad ut eller om det var för att jag inte är det som de tyckte jag var sexig, hm....

    Den ene såg rätt nice ut så jag belv väldigt förvånad, brukar nämligen inte få komplimanger på krogen.

    Men GLAD blev jag

  • Skottdagen2008

    Min son och mi m2b är krassliga, såpass krassliga att jag fått ta VAB för att sköta om sonen då m2b haft närmare 40 graders feber och sovit hela dagen.

  • Skottdagen2008

    Jag använder ALDRIG deras recept. Äter bara egen mat och skriver in på ett ungefär. Funkar för mig.

  • Skottdagen2008

    Jag brukar skriva in på ett ungefär, någon kalori hit eller dit, gör jag egen spagetti och köttfärssås så inte skriver jag in det receptet utan tar deras så blir kalorierna på ett ungefär. man får inte bli slavisk.

  • Skottdagen2008

    Jaag brukar söka på ett ungefär, dvs de ingredienser jag kommer ihåg elelr så söker jag på t.ex. fisksoppa och så tar jag en som ser likanden ut. jag orkar inte hålla på med exakta kalorier och hittills så funkar det. Blir jag osäker tar jag i lite och sätter 1,5 portioner så är jag på den säkra sidan.

Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?