• _elin_

    någon med erfarenhet av viktklubben?

    hmm, ska på middag i mon kväll, blir både god mat och vin = massa kcal, men problemet är vad jag ska äta innan på dan. Jag börjar nämligen jobba 7 på morgonen, så jag kan ju inte hoppa både frukost och lunch och spara de kcal till kvällen, då kommer jag aldrig orka jobba.

    kanske bara ska försöka äte en mindre frukost eller så använder jag skottdagen2008´s trix och dricker en nutriellet på dan, undra om jag håller mig mätt till 19, troligen inte...

  • _elin_

    när jag tar nutrilett/naturdiet så brukar jag dricka deras färiga "shakes", typ 33cl 180kcal. Oftas blir de till mellanmål eller efter jag har tränat innan middagen.
    Men ska kanske köra på det i mon, och en stor stabil frukost...

  • _elin_

    en vecka i Vk och -1kg, -2cm runt midjan!
    Jag ä helnöjd med VK!!! :)

  • _elin_

    miapias- grattis!

    mooogn: synd att det inte funka! Jag har samma tanke nu att när jag har betalat en summa så borde jag hålla mig och det blir lite tävlig att klara sin dag. Samt att det inte är kul att behöva skriva in 400g godis, så då äter jag inte det eller så försöker jag tänka mig för innan.
    Det positiva är att jag har fått ett hum om hur mkt kcal det faktiskt är i en del mat och livsmedel. Och hur mkt man får i sig ibland.

    Peppar på och hoppas att det går bra för er andra på VK och även ni andra! //elin

  • _elin_

    kors i taket... har målat vårat arbetsrum nu och på det brände jag typ 500kcal ! Helt otroligt, samtidigt som jag inte tänkte på det för det va kul att måla.
    Nu när jag va så glad så tänkte jag belöna mig med lite cola light som jag älskar men inte har druckit sedan jag gick med i VK, och när jag ska dricka det nu, så smakar det inte gott längre !!! hmmm..

  • _elin_

    Jag har faktiskt gjort några av deras recept, dock inte de som de har givit mig på min veckomeny.
    Jag hittade ngr recept som jag faktiskt tyckte lät goda plust att det är kul med lite nya maträtter. Vissa gånger tar jag recept från VK men gör om så jag tycker om dom.

  • _elin_

    16 aug- säger som viktualia det går att gå ner.
    VK funkar plus att vi finns här och kan peppa dig!

    :)

  • _elin_

    16 aug- säger som viktualia det går att gå ner.
    VK funkar plus att vi finns här och kan peppa dig!

    :)

  • _elin_

    16 aug- eller så kan du använda typ soyagrädde, det är oså låg fetthalt och mest vegetabiliska fetter

  • _elin_

    viktualia- oj då, hade för mig att de var magrare. Har köpt ngn som det står 1% på, undra vad det var. Måste kolla upp! :)

Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?