• FruTez

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 5

    Frujj: Va vill brudparet att det ska vara för stil?

  • FruTez

    Go morgon!

    Eller go morron o go morron... Lite dålig start på morgonen... det tekniska funkade inte som det skulle... Jag beställde ny mobil och abonemang i måndags. Idag när jag skulle gå till jobbet så ringde jag sambon som var på väg hem och bad honom att ringa mig på mobilen. Så gick jag ut ur lägenheten och låste dörren, men han ringde inte. Så såg jag att min mobil inte funkade. Då har Tele2 redan stängt av mitt simkort. Utan någon förvarning och utan att jag har fått mitt nya simkort än!!!!!

    Sen när jag kom till jobbet strulade datorerna... *suckar*

    Nu funkar datorerna igen, men jag är fortf .utan sim. Har kollat på posten och paketet är på väg, men jag kan inte låta bli att ändå känna mig lite "naken" utan en fungerande mobil! Lustigt vad man blir beroende av vissa saker. För tio år sedan hade jag ju inte ens en mobil! Haha!

    Bauti: julmat e gott!

    Frujj: Jag är också nånstans i Oktober i min inre kalender. Hoppas att du är piggare och mår bättre idag!

  • FruTez

    Sitter här på jobbet med glitter i håret! Riktigt trevligt! Första dagen som jag faktiskt känner att det snart är jul!

    Bauti: Ibland kan man vakna efter en dröm och känna det som att man gått ett helt gympa pass! Hehe!

    Nynnar vidare: *mmm....m......mmmmm....* Kommer inte ihåg resten av texten!

  • FruTez

    Ab. Jobbnytta kan du göra sen! *fniss*

    Oj, en pepparkaka slank ner!

    Hihi!

    Oj, en till!

  • FruTez

    Morsning!

    Frujj: Jag tror inte att det är Alzheimer light, utan jag tror att du är med i samma klubb som jag, du behöver helt enkelt glasögon! Ibland kan jag leta efter nått och så ligger det mitt framför nyllet! Hehehe!

  • FruTez

    Frujj: Har du också massa skräp som skräpar ner i hjärnan? Jag tror att du och jag behöver ta en fika snart och prata! Rensa ur i varandras arkiv!

  • FruTez

    Hej tjejer!

    Jag är i desperat jakt på ett försvunnet recept! Maraboufudge!

    Är det någon av er som har ett? Jag har slarvat bort mitt, har letat igenom hela lyan och receptet (inklusive några andra) är puts väck!

    Jag googlade och hittade några andra recept, men när jag skulle göra dom igår, blev båda väldigt brända. Förstår inte varför då jag använde samma kastrull som när jag gjorde det förra året... *gråt* Jag som verkligen såg fram emot att göra fudgen... Den första satsen (uppkokad grädde, socker, sirap, smör och honung) blev bränd, så jag hällde den i en form för att sen kunna slänga den. Det blev stenhård kola! Den andra satsen (med ett annat recept) blev så bränd att jag måste använda stålull för att få bort resterna... *suck* Hjälp, någon?!?!?!?

  • FruTez

    Frujj: Tack för tipset! Det var det receptet som jag använde igår när det blev bokstavligt talat blev knäck av det hela... hehe!

    Jag provade att göra om det idag, men lät det inte koka till 120 grader och så provade jag kultestet istället. Det verkar som att det gjorde susen. Samt att ta bort det från värmen och låta det svalna något när man lägger i smöret... igår bara fräste det! Får se, det står på balkongen och kyler av sig. Tillsammans med hemmagjord Noblesse och wienernougat! *mums* Det är så gott med choklad! Har inte ens vågat ställa mig på vågen efter veckans intag av choklad. Det hjälper ju inte att maken fick en jättestor presentkorg med massa godis och frukt och en Alladinask... Det blir hårdträning efter nyår!

    Ha en fortsatt trevlig kväll tjejer!

  • FruTez

    Morsning korsning!

    Snart är det jul! *låtsas göra en snöängel*

    Addiz: Vilket dilemma! Du får sätta dig ner och verkligen fundera på hur DU/NI vill ha det! Jag vet bara hur jag själv tror att jag skulle göra... Jag hade nog frågat en ny tärna eller bara haft två. Du har ändå rätt att kräva lite av din tärna och kan hon inte så kan hon inte... jag ångrar att jag inte "krävde" mer av en av mina tärnor... Fast det är verkligen upp till dig om du anser att just hon är viktigt för ert bröllop. Förstår du hur jag menar?

    Maxi ska tydligen göra väldigt goda tårtor, var det inte en av BT tjejerna som hade Maxitårta?

    Nides: Hur går det på nya jobbet?

    Frujj: Hemmagjord Nobless är sååååå enkelt att göra att du knappt kommer att tro mig! Ta ett gäng Mariekex och krossa till ett pulver. Smält mörk choklad, blanda med kexen. Bred ut på en bakplåt med bakplåtsspapper, så tunnt det bara går. Ställ kallt. Ät och njut!

  • FruTez

    Ab: Ja, noblessen är en av mina favvisar! Usch... ställde mig på vågen imorse... INTE KUL!!! Fast, det är ju självförvållat! Hehe! Måste vara duktig i veckan, så kan jag äta julmaten och godiset med gott samvete... Fast det är ju så svårt att inte tjuväta när hela kylen är full av julgodis!

  • FruTez

    Ab: Va söt du e!! *puss*

    Jag gillar bara inte när byxorna sitter tight och nu gör dom verkligen det.... hehe! Sen vill jag ju inte gå upp allt som jag gick ner till bröllopet... Måste skärpa mig. säger som ett mantra : "morot, sallad, vatten, morot, sallad, vatten"

  • FruTez

    God morgon tjejer!

    Det är faktiskt lite lättare att stiga upp denna veckan, i vetskapen om att man snart kommer att få 5 dagar ledigt på raken! *jippi* Tjohoooo!

  • FruTez

    Ab. Tur att du har R som kan stötta upp! Obetald semester, det är väl för att du inte varit anställt tillräckligt länge va?

  • FruTez

    Nä, tjejer... nu är det föööör lugnt här på tråden!

    *mooonar*



    Vilka är lediga under mellandagarna? Inte jag iaf!

    Nån som har tid för en liten mellandagsfika? På torsdag den 27:e kanske? Vid 18:tiden?

  • FruTez

    Hej tjejer!

    Jag röstar gärna på den 27:e (efter arbetstid, för jag jobbar) , då min pappa fyller år den 3:e och så är ju Bauti inte här då!

    Vilka är det som kan den 27:e då? Vid klockan 18.00?

    FruTez

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 5