• FruTez

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 5

    Ab: Då tyckte man att morsan var elak, men idag måste jag faktiskt säga att jag håller med henne! Hehe! Har man blivit vuxen då?

  • FruTez

    Hej tjejer!

    Inget BT för mig idag, jag har varit på Excelkurs hela dagen! Mycket intressant måste jag säga! Jag som alltid avskytt Excel, men det har nog mestadels berott på att jag inte kunnat tillräckligt. Nu gäller det bara att inte glömma bort hur man gör alla snygga listor och formler som jag lärt mig idag! Hehe!

    Carma: Ser fram emot pysselträffen på söndag! Vilka är det som kommer?

    Ha det gott, Kram o godnatt! Ska krypa ner i soffan och zappa lite. Är gräsänka en vecka nu, maken gick på jouren!

    Pözz!

  • FruTez

    Hej tjejer!

    Det låter som att ni har en trevlig helg!

    Carma: Jag mailade dig, men kom på att du förrut iaf. haft svårt att komma åt den mailen hemma. Ville bara kolla av en sak om vägbeskrivningen som vi pratat om. Ligger det en friidrottsanläggning där man svänger vänster för sista gången? Sen undrade jag om företaget har nån cd-spelare?

    Ha en forsatt trevlig helg, tjejer! Kram på er allesammans!

  • FruTez

    Morsning tjejer!

    Carma: Tack (Fröken! ) *fniss* för den supertrevliga pysseldagen. Det var nästan som nån slags meditation för själen! Enda nackdelen är att jag drömt om stämplar inatt,haha!

    Jag kommer inte med ikväll. Jag känner att jag inte varit riktigt hundra på sistonde och jag har kommit fram till att jag måste samla ihop alla mina krafter och tankar. Har inte lyckats göra det riktigt efter bröllopet, konstigt, men sånt tar väl tid, om man har varit riktigt uttömd på energi, vem vet!? Bröllopet och resan slukade nog all min inre energi och direkt när vi kom hem så har det varit detta med huset och så har jag lite andra livsstora beslut att ta och det känns lite väl övermäktigt just nu...

    Jag älskar att umgås med er och ska nog ha lyckats skrapa ihop mig själv till nästa träff! Förresten, är det inte Frujj´s tur att ha bröllopsfika hemma hos sig snart? *puff* Vi skulle väl ta det i bröllopsordningen?

    Nu kallar jobbet, Pözz på julnosen på er!

  • FruTez

    Ab: Hade sett fram emot att få träffa dig/er med och att få se ditt album! Du måste lova att ta med det nästa gång vi ses!

    Bauti: Jag har hela tiden trott att detta var vad-skall-jag-göra-nu-när-jag-inte-planerar-bröllop-längre-känsla, men detta är så mycket större än så. Detta är mer utav en vad-skall-jag-göra-med-mitt-liv-känsla. Man, barn, hus, jobb, flytt... vad vill jag? Allting hänger ihop och det är jobbigt. Tänk om man väljer fel? Fast finns det nått fel? Ja... såna tankar vandrar runt i skallen på mig och maler och maler... tro fasen att man blir trött när hjärnan gympar fast kroppen står still! Hehe!

    Puss på er!

  • FruTez

    Ab. Jag har tänkt mycket på vårt jobbsamtal hemma hos Nibla sist, men allt det stora hänger ihop... Vet inte hur jag ska göra. Måste först bestämma mig för vad jag vill!

    Linum: Hehe, det andra z försvann när jag bytte nick. Jag stavar ju igentligen mitt riktiga namn med bara ett z, så då blev det ett i nya nicket me! *tada*

    Ni tjejer är för söta! Tack för stödet! Jag känner att jag faktiskt behöver prata av mig, söka råd, men jag tror att det bästa är att jag nog klurar lite själv först.

    Linum igen: Vita baileystryfflar låter så himla smarrigt, kan du inte lägga en på mailen så jag kan smaska på en nu? Hehe! Maken och jag kan inte komma på torsdag. Han går av jouren då och då brukar han befinna sig i komatos-stadium!

  • FruTez

    Hmm... nån som vet om Gallerix säljer bra pennor? Jag har slarvat bort min penna som jag använder när jag pysslar. Har en till penna, men den är för blöt, färgen liksom flyter ut... Jobbar ju inte så långt ifrån Gallerix, men kan inte hitta nått på deras hemsida om att de skulle ha några pennor. Nån som vet? Annars kanske Coop eller claes Ohlsson har pennor. Hmm... har liksom aldrig gått in i de affärerna i jakt på en penna, så jag har ingen koll!

  • FruTez

    Morsning!

    Frujj: Åh, så trist att åka på årets influensa! Inte kul! *Skickar över en rykande varm kopp té med honung och ett par Alvedon*

    Verkar som att ni haft trevligt på fikan igår! Det var nog någon mening med att jag inte skulle med, för en kompis ringde vid 7 tiden, han och familjen hade varit med om en krock och han behövde skjuts hem! Nu gick det ju bra för dom och barnen, även för bebisen i hans sambos mage, men de åkte ändå in till östra med ambulans för att kolla läget. Kompisen fick åka med bärgare till bilverstan.... usch! Tur att det inte var i nån jättehög hastighet och att de klarade sig oskadda! (förrutom att barnen var vettskrämda! )

  • FruTez

    Frujj: Röstar nog också på Januari. Har en svärmors födelsedag att fira i Jan. annars inget annat uppbokat mer än Addiz bröllop! Nämn en dag så får vi se hur många som kan? Hoppas att du får vilat upp dig ordentligt idag! Tråkigt att du är sjuk, men kul att du är på tråden!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 5