• FruTez

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 5

    nibla: Jag tror att jag kan komma den 23:e. Är som Carma väldigt nyfiken på ert nya hem och era snuttiga kissekatter! Fast min man har antytt att vi ska göra nått den helgen, men jag vet inte vad. Jag får väl reda på det nästa vecka!

    Carma: Jag hör av mig på söndag. Har ditt mobbenr! Det kliar i pysselnerven, hehe!

  • FruTez

    Har lite funderingar... va tusan skriver man i tackkorten? Vill inte skriva tex:

    "Tack för uppvakningen på vårt bröllop"

    Vi har pratat om:

    "Tack för att ni ville vara med och dela vår underbara bröllopsdag med oss"

    men så vill vi ju göra det lite personligt också med tex. dom som bidragit till bröllopsresan. Vi vill få med tex. att om de har bidragit till vår trip till Niagarafallen, ska det också stå med. När jag sitter och försöker att komma på hur jag ska skriva så blir det bara väldigt långt och fel... Hjälp?!?

  • FruTez

    Hej tjejer!

    Tack för alla grattis och tack Abbe för den fina sången! *glad*

    Välkommen tebax förresten! Även om du kanske är lite ledsen över att vara hemma så är vi glada att du är här igen! *hihi*

  • FruTez

    Ab: Det blir nog inte så mycket skumpa, men det ska bli asiatisk mat istället! Vi ska gå till Bamboo med morsan och käka lite ikväll. Det ska bli intressant! Har hört så mycket om det stället och morsan har tjatat i tid och evighet hehe!

    Jag håller också på med en fotobok! Det är jättekul, MEN men men... det tar sån lång tid! Hehehe! Det finns ju så många alternativ, och sen ska man ju välja ut vilka bilder man vill ha med och hur många sidor och i vilken ordning och om man ska skriva nåt osv osv. Åh, men det är kul! Hihi!

  • FruTez

    Ifolor, har för mig att det är samma som Bauti tog!

    Vilket har du kikat på?

  • FruTez

    Morsning!! *vinkar*

    Mia: Hoppas Parisresan gått bra!

    Carma: Usch, det går sååå långsamt med tackkorten, men mitt mål är att göra klart dom denna veckan. Igår var jag kvar på jobbet till halv 8, då maken fixade med bilen och då blev jag klart med att lägga upp alla bröllopsbilder och vår hemsida. Vi ska ju skriva adressen i tackkorten så det kan vara bra att den biten också är klar! Ja! Pysseldag! Jag sa till maken så sent som igår att jag MÅSTE bli klar med tackkorten, för jag måste göra lite julkort och det är ju för tusan inte många veckor kvar!?! *panik* Hoppas att du får en bra dag och jobba inte ihjäl dig nu va?!

  • FruTez

    bauti: Är det förkylning? Eller bihålorna kanske som spökar?? Krya på dig! *krama*

  • FruTez

    Bauti: Bra idé med julkorten, men jag tycker ju att det är kul att pyssla! Hihi! Tyvärr så kommer jag nog inte, för ni höll väl bara på fram till 18 och jag slutar 17 och ska genom stan och det känns lite tråkigt att bara vara där typ sista kvarten innan det stänger och då är väl det mesta slut och så...

    Carma: Ha det så skoj i stan!

  • FruTez

    Halloj Nides!!!

    Du har inte missat så värst mycket, det har varit ganska lugnt här på trån. Du glömmer väl inte fikan på fredag?

  • FruTez

    Frujj: Jag har mailat till din Yahooo ju... är det den som slutar på gmail istället?? Letar febrilt efter nån annan! Hehe!

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 5