• miss u

    Västeråsbrudar

    Har du valt stället ute i Tillberga? Så stor skillnad ska det ju inte behöva vara! Var i Tillberga ligger det? Försökt kolla på hemsidan men hittar inte. Vi har ingen bil, men kan ju försöka låna om det är värt att åka ut dit.

    Oh, jag märker att jag börja hänga alltmer på BT än att jobba. Inte bra! :)

  • miss u

    Läste visst för fort både på tråden och hemsidan. Svårt att koncentrera sig när tanken är att man ska jobba samtidigt. :)

    24karat hade inte öppet på helgen vad jag kunde se, och stänger innan vi hinner ta oss ut dit. Men det kanske går att höra ifall dom kan ha öppet lite längre..?

  • miss u

    Ah, då är jag med. Tycker det har varit svårt att hitta på hemsidan, men jag tyckte ringarna med namn på utsidan var lite tuffa. Annorlunda. Undrar om man tycker det om 50 år också... Sen vet jag inte om 5,5 mm blir för mycket för mina små fingrar. Hade väl tänkt mig 3,5-4 mm. Oh, ju mer man tänker på det desto svårare blir det. Jag har ju min ingenjörsring också, så jag vill inte att förlovningsringen ska vara alltför lik den heller.

  • miss u

    Här är jag iaf. :) Vi ska kolla på ringar i helgen. Tänkte börja titta på Guldfynd med tanke på att man får den minsta ringen gratis o sen är det i stan. Om vi inte hittar nåt där så blir det JEMP. Sambon har en kompis i Kungsör som vi tänkte först vi skulle hälsa på när vi ändå var i krokarna.. men kom inte på nån bra ursäkt till varför vi skulle vara där bara så där. Själva förlovningen är superhemlig. Känner mig så stolt att jag inte sagt nåt till nån... förutom här då. :)

  • miss u

    Jag kände också mig lite anti för Guldfynd när sambon föreslog dom. Kunde inte heller riktigt förklara varför, men dom känns lite b. Men egentligen borde dom väl inte vara sämre än nånannan?

  • miss u

    Man ska väl inte dömma ut nån på förhand, så vi ska gå dit och titta vad som har. Men det är ju inte så kul om dom har sämre kvalitet med tanke på att man ska ha ringen hela livet. Fast varför skulle dom vara sämre egentligen? Får se hur vi blir bemötta på lördag. Första intrycket har helt klart betydelse vid val av köpställe. Förhoppningsvis blir mina fördomar utsuddade också.

  • miss u

    Det vi.. öhm jag får jag väl säga, är ute efter en klassisk ring som passar vilken ring som helst sen. Sambon vill också ha en vigselring när det är dags, så då ska han kunna välja vilken han vill. Han har ju ingen större koll utan det är mest jag som finkammat alla olika smyckessidor och kommit fram till detta. :) En klassisk ring borde dom ha på Guldfynd tycker man.

  • miss u

    Celebriän: Läste på din sida att du inte är från stan men flyttat hit. Får hälsa dig välkommen! :) Ska ni gifta er i Västerås, eller i hemtrakterna?

  • miss u

    Celebriän: Vad tufft att gifta sig i gruvan. Jag var nere där för några år sen. Mäktig akustik. Men hur kommer ni ner dit? När jag gick ner så var hjälm o gummistövlar obligatoriskt. Inte så kul att gifta sig i gummistövlar tänkte jag. :)

    Hur långt har ni kommit i planeringen?

  • miss u

    Celebriän: Vad skönt att det finns hiss o värme. Hur kommer det sig att ni ska gifta er där? Är kanske inte det första stället jag kommer att tänka på iaf. :)

    Vi har tagit det första steget nu och tittat ut förlovningsringar. Var till Guldfynd i lördags och personalen var hjälpsamma. Vi fick titta i lugn och ro och fick hjälp när vi frågade, så det var inga problem. Hade till slut tre kandidater att välja mellan, men vi kunde enas om en. Det var inte så svårt. Ska hämta dom nästa måndag. Ser fram emot det! :) Det lite jobbiga var att gravyren kostade mycket mer om man skulle göra den i efterhand, vilket vi ska göra eftersom vi varken bestämt vad vi ska ha skrivet eller om vi vill ha nåt överhuvudtaget. Kanske är stor kostnadsskillnad på alla ställen, vad vet jag. Men fick ju min ring på köpet, så vi sparade ändå en bra slant.

  • miss u

    Jag tycker det verkar heltufft att gifta sig där nere faktiskt. Det är ju nåt att berätta för barnbarnen. :) Kul att karlsloken din gillade idén lika mycket som du. Annars hade det blivit lite jobbigt kan jag tro.

    Vi köpte klassiska ringar, släta i rödguld. Kändes bra med en slät så kan man välja i stort sett fritt vid vigselringen. Jag har försökt leta reda på nån bild på dom, för jag har för mig att dom var från Schalin med artikelnr 732 och 733. Tyckte hon på Guldfynd skrev in det på beställningen. Gubben min tyckte det kändes bakvänt att skriva in datumet innan själva förlovningen, så det blir att lämna in ringarna efteråt, trots att vi vet vilken dag det blir (14 dec). Sitter och klurar på hur förlovningsannonsen ska se ut. Den kommer förmodligen också sättas in efter vår dag. Det skojiga är att sambon brukade vara tomte hos min familj (är bästa kompis med min svågers bror) så det skulle vara kul att få in det på nå vis + att vi förlovar oss 10 nätter innan jul. Har en stund till att klura på men snart är vi där! :)

  • miss u

    Skottdagen: Vi har inte bestämt nåt datum än, bara att det ska ske inom en inte alltför lång framtid. Själv har jag alltid tyckt att 2009 verkar som ett bra år att gifta sig på. Vet inte riktigt var jag fått det ifrån, kanske för att vår årsdag ligger på en lördag då. :) Fast samtidigt pluggar sambon och kommer göra det fram till 2011, så vi får se hur det slutar.

Svar på tråden Västeråsbrudar