• miss u

    Västeråsbrudar

    Jag shoppade på Tati. Hittade äntligen ett par nya jeans. Har inte haft koll på vilken storlek jag har gått upp till och med dom korta benen vet väl även du hur svårt det är att hitta byxor som passar.

    New Yorker har jag knappt varit in i, och Wear it tyckte jag inte att jag hade så mycket. Eller så var jag mest sur över att deras öppningserbjudande endast var smal fit-jeans.

  • miss u

    Jag gillade Wear it innan dom flyttade, så jag får ta o gå dit igen tror jag.. och ge New Yorker en chans också. Har fått för mig New Yorker bara har kläder för typ 20åringar. :)

  • miss u

    Kanske därför jag inte hittat nåt där. Jag är lite för mesig för att klä mig i döskallar. :)

  • miss u

    Goth o rock har aldrig varit min grej.. men kanske kan bli om jag ger det en chans. Inte så troligt men det vet man ju aldrig förrän man har försökt. :)

  • miss u

    Ah, skojigt att rita kök. Det skulle jag också kunna tänka mig att göra. Jag pluggade i Jönköping, men har nu återvänt till min hemstad. Vilken utbildning gick du?

  • miss u

    Jag har också läst byggteknik, fast i Jönköping och med inriktning mot arkitektur. Får man fråga var du jobbar nånstans? Är nämligen lite jakt ute efter ett nytt jobb. Har hamnat inom konstruktion men skulle vilja hålla på mer med utformning.

  • miss u

    AAHH, nää jag kan inte hålla mig. Skulle egentligen inte säga nåt, men ingen vet vem jag är här..

    I morse frågade min älskade sambo om jag ville förlova mig med honom när vi åker på kryssning den 14/12! Jag blev jättepaff.. och naturligtvis överlycklig. Jag hade nämligen nämnt det till honom, om vi inte skulle slå till då, men han ville gifta sig inom ett år då och kände sig inte riktigt redo att ta det steget än. Har bara bott ihop i ett år. Men nu hade han tänkt mer i mina banor, att det kanske inte är så viktigt med just ett år men att ingen av oss vill att det ska gå 5-10 år. Jag som just vant mig vid att vänta med förlovning för att gifta mig året efter. Är på jobbet nu och försöker göra allt för att inte sprudla alltför mycket av glädje. Var bara tvungen att få ur mig det till nån. :)

  • miss u

    Tack tack! Känns fortfarande helt overkligt. Igår när vi träffades så kändes det precis som man var nykär igen. Tittade på varandra o bara fnissade. :) Pratade om att kolla på ringar nästa helg. Nån som har nå förslag på vart man ska börja kolla? Jag har ju nollkoll på det här märker jag, trots att man hängt här ett tag.

    Jobba på byggvaruhus är nog inte riktigt det jag vill hålla på med. Har sökt iaf ett jobb, så bollen är lite i rullning. Är ju ett heljobb att bara söka jobb om man ska vara riktigt aktiv.

  • miss u

    Inte så svårt att gissa var du jobbar, och det är väl inte riktigt där jag tänkt hamna. Förstår nu att du inte kan ha dina döskallar överallt på jobbet. Fast om kunderna är inbokade redan så kan dom ju inte fly pga dina döskallar. :)

    Jag tycker det är tillräckligt svårt att veta vad man vill ha för ring, så designa går bort. Hade varit jättekul, så får väl se om det kanske kan bli till vigselringen. Sambon vill också ha vigselring och blev alldeles häpen när jag sa att man måste ju ha det i åtanke när vi väljer förlovningsringar. Ja se karlar. Tänker inte längre än näsan räcker.. :)

    Tror du att man vågar gå in i nån "turksmyckesaffär"? Så får man kanske inte skriva, men du vet vad jag menar...

  • miss u

    Hur länge har du jobbat där?

    Det känns som att Juvelen är bland dom dyraste i stan, fast då kanske man får mer service o kvalitetet. Vad vet jag, är ju ny på det här! :) Jag skulle nog vilja ha en slät ring som är lite kantig, inte rund som den klassiska. Hinner säkert ändra mig en o två gånger. Vet inte hur det ser ut på fingret heller. Bara tanken att prova ringar ger mig rus i kroppen. :)

Svar på tråden Västeråsbrudar