• MrsFellerA

    Mars-April 2008

    Är det nu någon som hittar hit? Här kan vi som gifter oss tidigt på vårkanten (alternativ sent på vinterkanten beroende på vart man bor) snacka av oss och byta idéer och tankar!

  • Svar på tråden Mars-April 2008
  • Miss (snart mrs) A

    DetOrdnarSig - det låter verkligen härligt att ta det lite som det kommer. Jag är nog mer av ett planeringsfreak och mår nog som allra bäst när jag får struktirera, pyssla och planera

    Jag har drömt om ett bröllop ett tag men allt jag har trott att jag ville ha har förändrats nu när jag är här, plötsligt betyder detaljerna inte så mycket längre vilket är rätt så skönt för mycket kan ju gå fel (dock tror jag att "fel" inte existerar på ens stora dag, allt kan ju bara vara bra )

    Photoshop är nästa steg för oss, och såklart välja ut papper till inbjudningarna. Du får gärna uppdatera och ge tips när du kommit igång, lovar att jag ska göra detsamma när vi får tummarna loss

    Tooticki - angående uppsydd klänning, det måste ju vara absolut bästa lösningen när man inte hittar vad man vill ha! Jag återkommer när jag provat idag för nästa steg är att kontakta sömmerska/skräddare, har redan fått lite tips här på BT

  • Troll-P

    Ojojoj, inbjudningarna! Jag håller på att bli tokig! Kan inte sluta att fundera på hur de ska se ut: vaknar på morgonen och ligger och spekulerar på olika varianter.

    Ska pyssla dem själv och ställer ganska höga krav på resultatet... Problemet är att det finns så himla mycket snyggt och hur ska man kunna välja /välja bort??

    Vad är ert "problem" just nu?

    PS Det ska bli så himla kul att pyssla när jag/vi bestämt oss för hur korten ska se ut!

  • Miss (snart mrs) A

    Hihi, just nu känns det lättare att räkna upp vad som inte är "problemen" just nu

    Vi ska också göra våra själv och jag har haft miljontals olika idéer, problemet är bara att vi ändrar oss hela tiden... :-S

    I alla fall så har vi inte bestämt hur de ska se ut formmässigt, vi kan inte riktigt hitta de färgerna vi vill ha och så är det ju det här med vad som ska skrivas inuti... och så har vi diskuterat att göra ett litet monogram men vi kan inte riktigt bestämma oss för om vi tycker att det är överkurs eller ej

    Som du kanske förstår har vi inte kommit så långt på vägen än men ska snart ta tag i det

    Hur går det för er?

  • Miss (snart mrs) A

    hehe, min gubbe med konstig mun fungerade visst inte...

  • Miss (snart mrs) A

    Glömde ju säga att klänningsprovningen igår gick bra men jag hittade ingenting som jag ville ha! Jag hittade klänningar som var fina och OK men kände aldrig WOW. Nu har jag istället bestämt mig för att sy upp, tror att det blir bäst så, då kan man ju ändra hit och dit så den blir som man själv vill.

    Känns sjukt spännande, ska kontakta sömmerska i nästa vecka

  • Troll-P

    Hehe, vi har MASSOR av idéer!

    Helst ska vi ha monogram, flera olika lager papper, rätt färger, det ska dofta rätt (!), coolt kuvert är ett måste, vi vill ha in massor med info (inbjudan, karta till lokal, förslag hotell, brunchinbjudan, namn o nr till toastmaster...) i en stilren, elegant, skojig, spännande inbjudan. Och allt ska kunna komma igen i kyrkoprogram, meny, festprogram och tack-kort... Det är fint med avlånga inbjudningar, eller ett litet med flera sidor, eller en "bok"?! Band, lack, hål, fickor, olika sorters papper...

    Med andra ord så lever, andas och sover jag just nu inbjudningar...

    Kolla på www.papperi-ett.se/ De har en hel del fina exempel på inbjudningar. Har även lånat en bok på biblioteket. "Barabaras papper" av Bunke.
    Har du några bra tips att dela med dig av? Tack tacksamt emot allt!

    Glitter, glömde nämna att det vill vi också gärna ha i vår stilrena och eleganta inbjudan

  • Troll-P

    Åh vad kul att sy upp sin klänning! Då får du verkligen nåt som sitter bra, det tycker jag är viktigt!

    Har du bestämt vem som ska sy upp klänningen?

  • DetOrdnarSig

    Inbjudningar, eller trycksaker då det ska vara ett genomgående koncept, är det som står högst på listan även för oss. Jag gjorde en prototyp igår och vi spikade formatet och hur vi ska göra. Jag har tänkt göra dem av tapet så nu återstår att hitta rätt tapet, d.v.s. den viktigaste och svåraste biten.

  • Troll-P

    DetOrdnarSig
    Blir lite avundsjuk på att ni bestämt format. Tapet är ytterligare en sak på min önskelista över saker man kan använda till trycksakerna. Finns hur många läckra som helst!

    Har suttit och pysslat lite med vårt monogram, försöker få till ett lite hjärta i mitten... Tror jag lyckades, ska hem och höra vad sambon tycker.

    Trevlig helg på er!

  • Nataluskan

    Tjejer: Hihi kul att läsa om era inbjudan/trycksaksångest
    Vi har ett hjärta i vår inbjudan och det hjärtat kommer att komma igen i våra Brudlakan som vi kommer få av m2bs mormor, på vår hemsida tror jag att hjärtat syns på korten vi tagit på inbjudningarna..iallafall så kommer det att broderas så härpå brudlakanen N(hjärta)J..
    natalieojohnny.weddingeannouncer.com

    Hmm säger säger som nån talare sa innan lättre att säga vad som inte är problem nu
    Tårta, lokal, resor, önskelistan...osv jag förvånas inte av att vi tjejer blir bridezillas

    Trevlig helg!
    Nu väntar en film med Adam Sandler hmm tror den hette Vänner för livet och soffan och skålen med cheese doodels på mig.
    Gräsänka ikväll

Svar på tråden Mars-April 2008