• Ernhake

    Nattchattare! Se hit!

    jo då.. jag e vaken iaf =)

  • Ernhake

    Ja.. vem e du då? planerar du bröllop eller har du redan gift dig eller vad har fört dig till bt?

  • Ernhake

    Ja.. började skämta med min pojkvän om att jag skulle fria till honom på skottdagen så att jag kunde gifta mig med honom nästa sommar innan han fyller 25 =)
    Sen blev det helt plötsligt så! Så nu planerar vi för fullt hur vårt bröllop skall se ut. Eftersom att jag inte vill tråka ut mina vänner och min familj med alla detaljer så sitter jag här och fördriver min tid. Gillar att få inspiration oxå.

  • Ernhake

    Vi har inte friat än, inte förlovat oss heller. Var nog ett gemensamt beslut om att vi vill gifta oss. Vi planerar att skaffa barn snart och då känner vi båda att vi vill gifta oss först så att vi har samma juridiska rättigheter och för att vi är traditionella och tycker att det ska ske i den ordningen.

  • Ernhake

    Jag försöker gömma mig från stanken i lägenheten. Har gjort hundgodis (torkat lever i ugnen) så nu stinker hela mitt hem lever. Så fort jag slutar vara illamående så ska jag oxå försöka gå och lägga mig.

    Sitter och letar lite bland brudklänningarna oxå. Tycker att det är svårt att hitta klänningar med personighet som inte bara är söta eller vackra. Man vill juh helst känna igen sig själv på sin bröllopsdag och inte bara känna sig som en gräddbakelse =)

  • Ernhake

    Har du redan börjat planera ditt bröllop mentalt?

    Jag har aldrig trott att jag skulle gifta mig förrens jag träffade min nuvarande så allt är så nytt för mig.. jag missade helt att drömma om det som barn..

  • Ernhake

    Spännande att få ta del av så många vigslar. Vad vill folk ha för låtar i kyrkan då?
    Själva letar vi efter en äldre man som kan sjunga fred åkermans "jag ger dig min morgon" men int ehelt lätt att få folk att ställa upp på midsommarafton.

  • Ernhake

    Man känner sig lite tragisk när BT är det roligaste man kan sysselsätta sig med en fredagskväll..

  • Ernhake

    Vad hittar ni på då? Om man bortser från att ni väntar på idolresultaten =)

  • Ernhake

    Vilka fina vingar.. kul sidan.. sitter själv och försöker komma på lite idéer till t-shirt tryck för jag ska sanrt gå på screentryckskurs.. så tack för tipset!!

  • Ernhake

    Låter som att det kommer gå vilt till hemma hos er imorgon, förstår att du vill vara utvilad =)


    Jodie skrev 2007-11-02 22:16:43 följande:
    Har just kommit hem från en avskedsfest för en kollega som blev pensionerad i våras. God mat och goa människor, men ville hem tidigt för vi ska ha sonens 10-års barnkalas i morgon. De blir 8 grabbar i 10-års åldern... Hjääääälp, jag tror jag vill fly
  • Ernhake

    Är det en liten blond kille passar änglavingar hus bra som helst!! Personligen fastnade jag för fjärilsvingarna men jag är löjligt förtjust i fjärila och trollsländor..


    Waersta skrev 2007-11-02 22:18:11 följande:
    Vilka vingar är finast? Till mig alltså.. och visst kan väl en pojk ha ängelvingar? Oliver har så fint blont hår.. skulle passa honom perfekt.
  • Ernhake

    Herregud!! Han var juh något av det sötaste jag sett, en riktig charmör!!


    Waersta skrev 2007-11-02 22:24:38 följande:
    Visst vore det gulligt. Speciellt eftersom han INTE är en ängel till humöret.. men söt som en docka. Ta en titt i galleriet. En mamma tycker väl iofs att sina egna barn är sötast.
  • Ernhake

    Jodie

    Jag är imponerad, har inga barn men en sambo och det räcker än så länge =) Idag kom han och sken upp som en sol och sa att han längtade efter att ha barn och när de e så stora så att de kan göra experiment.. jag undrade lite oroligt vad för experiment han skall göra med våra barn. Han berättade att de skulle lägga en rulle mentos i en coca cola falska. Jag undrade varför och med ett leende fick jag till var "det blir sånt tryck så sen är det coca cola ÖVERALLT!!
    Hahaha.. så idag har jag allvarligt börjat fundera på att bli barnlös :)

  • Ernhake

    Akta dig, snart har du cola i hela ditt hem!!!

    hehe.. kemilåda, det väcker minnen från barndomen. Jag och min pappa experimenterade ofta.. en gång gick det så långt att vi höll på att sätta fyr på huset =)


    Jodie skrev 2007-11-02 22:36:04 följande:
    HAHA! Akta dig, både små och stora killar är ju annorlunda än vi prinsessor. Lustigt du nämner "experiment" - för sonen fick en experimentlåda av min svägerska med man (min mans syster med man, alltså) till 10-års dagen. I går byggde han en (håll i er) likströmsmotor. Jag är DJUPT imponerad.
  • Ernhake

    Hahaha!! När jag va liten så sa min mamma att hon ställde ut mig till vargarna när jag var jobbig men att inte ens de ville ha mig så hon fick ta hem mig igen.. Tog ett tag innan jag fattade att hon inte menade det på riktigt, jag va jätteolycklig och funderade på att göra som rasmus på luffen.. så jag packade en väska och gick men jag visste inte var jag skulle ta vägen så jag satt på lekplatsen med min väska nån timme innan mamma kom ut och hämtade hem mig och förklarade läget =)


    Waersta skrev 2007-11-02 22:43:08 följande:
    Coolt med expriment! Min karl förstår inte riktigt hur små barnen är.. han kan berätta spökhistorier och grejer för dem så de inte kan sova.Vore bättre han körde med colan.
  • Ernhake

    Barn är så underbara!! De säger verkligen precis vad de tänker och tycker. Vi vuxna har mycket att lära från dessa små.

Svar på tråden Nattchattare! Se hit!