• Linum

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Den berömda gamla tråden tillbaka i samma tappning som innan!

  • Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4
  • Bauti

    Men hallå eller. Det låter som jag gifte mig för 30 år sedan.

  • Ab fab

    hmmm... nästan

    det blev inte mycket till party igår. det var så kallt i tältet på Herrgården. Ett glas o sen vandrade vi hem efter midnatt.

    Idag är det trädgårdssanering o ljudcheck som gäller

  • Bauti

    Ja det var ju bara 11 grader när jag lämnade av dig på ditt lilla sommarställe

  • Ab fab

    jag kollade när jag kom hem... 9 grader. Långkalsonger fram!!!

  • Carma07

    Hejsan svejsan på er.

    En lycklig men mycket trött brud. Festen blev så himla bra. Inga tal(precis som vi ville ha det) och en himla massa mingel. Såå roligt. Maten var verkligen supergod och tårtan också. Det blev gott om mat över.

    lykke, bauti, Nides och Addiz - tack för all er hjälp. Allt var så fint. Och tack alla för det jättefina och passande kortet.

    De sista gästerna gick hem klockan tre och sedan bytte jag och min man om till pyjamas och sprang omkring här och försökte skapa lite ordning i porslinskaoset så vi hade lite ordning till idag. Vi la oss vid halvfem och gick upp igen klockan åtta och bara körde på och plockade disk. Måste säga att frisyren var verkligen ordentligt gjord. Jag chansade med att sova med den och jag var precis lika snygg idag. Nu har jag dock rett ut det hela.

    Det kommer nog att ta ett litet tag att städa huset, men det kan det få göra. Ikväll blir det en sväng ner till Göteborg med svärfar och hans familj.

  • Linum

    Carma: Låter som att allt gick jättebra. Grattis till det nya efternamnet Jag är ledsen över att vi inte kunde vara där. Lycka till nu

    *vinkar till allihop från ett soligt Helsingborg*

  • Addiz

    God morgon töser!

    Carma: det var så lite så! Det var jättekul att få vara med och se inte bara vigseln, utan det som händer efteråt också! Och tack för mat och tårta, visst var det Nickes kompis som hade gjort tårtan? Jättegod! Och GRATTIS igen, ni var såååå fina! Lite ledsen över att jag glömde kameran... :(

  • Ab fab

    God morgon allihopa o fru M.
    det var en bra helg och vackert bröllop. Kul att se dig fru Nibla o skönt att höra att jobbet känns bra!
    Igår hade vi trädgårdssanering. Kände inte för att skämmas när alla gästerna kommer till helgen Sen lämnade jag vigselprogrammet till mina vänninor som skall dela ut dem.

    Sen blev det lite struligt- han som skulle sköta ljudet var inte så intresserad. Det var nog mer hans mor som sagt ok... Så nu har vi huset fullt av ljudprylar men ingen som kan sköta dem. R har lagt pannan i djupa veck o vi inventerar bland alla som har en skum bakgrund som popmusiker*s*

    Idag blir det träna o sola.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4