• Linum

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Den berömda gamla tråden tillbaka i samma tappning som innan!

  • Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4
  • TezzAmore

    Nides: Det är ett vitt vin. Jag brukar inte dricka så mycket vin, men när det kommer till portugisiskt vino verde så är jag helt SÅLD!

  • Nides

    Najs.. gott o prova då!
    Igår köpte jag en korg på Ikea! Jag tänkte ha det i den stora toaletten. De andra två är sååå små. Så skriver jag versen som jag snodde häromdagen och sätter det i de små oxå och hänvisar till den stora toan. Ibland fattar inte ens jag vad jag har skrivit!! hihihihihi

  • Puman-prinsen

    God morgon tjejer!
    Jag har ju inte heller nåt körkort men har mitt husdjur som chafför
    Så nåt glas vin kan allt slinka in ...
    Nåt mer än glass jag behöver ha med mig imon?

  • Carma07

    Godmorgon

    Igår var jag iväg och provade klänningen för att sy om. Det blir bra, men under tiden kände jag mig så ledsen eftersom jag egentligen inte tycker om klänningen. Och ja, jag vet att det kommer att ordna sig. Och ja, jag vet att den kommer att bli jättefin när allt kommer till och faller på plats. Men det hjälper ju inte min känsla nu. Sambon märkte att jag var lite nere så jag förklarade varför jag kände mig lite ledsen. Då blev han sur och tyckte jag var helt neggo och då blev jag ännu mer ledsen.

    Inatt tog dessutom verkan från möhippan slut. Det skrämmande lugnet jag har haft är nu puts väck. Jag vaknade flera gånger inatt att jag låg och hyperventilerade. En av gångerna vaknade jag av att sambon la en lugnande hand på mig. Jaa, jag vet att det kommer att ordna sig.

    En annan skum känsla jag har nu är att det fortfarande är en del saker kvar att göra och en del saker jag fortfarande inte vet hur jag ska göra och att det ändå måste göras nu och om två veckor är allt fixat

  • TezzAmore

    Carma: Åh, va jobbig känsla! Jag tror att vi blivande brudar är upp i nån slags bröllopsdrömliknande tillstånd, där minsta lilla bakslag blir till ett jobbigt scenario! Så känner jag iaf. Känns som att man försöker få ordning på saker och ting och så plötsligt kommer minsta lilla sak och sätter allt ur spel för ett tag och ens bröllopsplanerarvärld faller upp och ner!! *skickar en kram*

  • Carma07

    Jaha, så blev jag "störd" mitt i allt mitt klagande också och fick trycka iväg det förra utan att vara klar.

    Det gör inte saken bättre att vi har några saker på jobbet som bara _måste_ bli klart. Så idag blir den en lååånng dag här så hinner vi förhoppningsvis klart. Men jag kommer nog att bli tvungen att hålla mig härifrån. (Försöka iaf. )

    Slut nu på mitt gnällande. Mina planer är att försöka hinna hem till Nickes imorgon. Ses väl en stund till lunch om inte annat.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4