• Linum

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4

    Den berömda gamla tråden tillbaka i samma tappning som innan!

  • Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4
  • TezzAmore

    Lykke: Jag sa det till sambon med... men han vill väldigt gärna åka till Tyskland... Ja,ja! Vi får se vad som händer!

    Jag tror att det är lite möhippeplaner på gång!! Igår ringde min ena tärna och pratade en stund med sambon. Jag hörde på hur min sambo svarade att han liksom undvek att svara direkt ut... om ni förstår vad jag menar! Iaf. så gick vi in till Coop och handla så skulle vi ha lite juice och han nästan sprang in i kylavdelningen och sa att han kunde hämta det själv. Jag gick då bort till frysdisken och kikade lite... minuterna tickade på och efter ytterligare några minuter började jag fundera på om han ramlat ner i kyldisken! Så jag gick tebax. Då pratade han i telefon och la snabbt på när jag kom. Jag frågade vem det var och han svarade "ehm... nä, det var kvällspasset på jobbet som behövde lite råd" Det händer ju ibland men jag såg på honom att han ljög. (skönt att ha en kille som är dålig på att ljuga! Hihi!) Jag är sååååå nyfiken av mig så när vi kom hem så kikade jag i hans mobil och inte fasen hade jobbet ringt upp! HAhahaha!

  • TezzAmore

    Det var min ena tärna! *ler*

    Jag har börjar drömma mardrömmar om möhippan... en gång drömde jag att jag steg upp tidigt för att raka benen och bikinilinjen och så ringde de på när jag stod i duschen. Jag blev superstressad och den jädra hyveln var slö! Hahaha! Konstiga drömmar!

  • FredagenDen13

    TezzAmore:
    *hmm*
    I alla fall kanske det inte lönar sig med Tyskland?
    Men ölen borde ju bli betydligt billigare?
    Annars kan ni ju ta Tyskland som en trevlig tripp oxå?!

    Åhhhh!!!
    Möhippa!!!

  • MissPhoenix

    Godmorgon girlies!!

    Eller, är det god förmiddag?!?!

    Vågar knappt tro det, men solen lyser ju!!!
    Är inte själv på jobbet idag, chefen kommer in efter 13...
    Annars är det inte så mycket att göra idag. Sparar det till chefen kommer så att det ser ut som om jag har mycket och göra

    Idag har jag extrem bröllopspanik!!! Det mesta är klart och ska egentligen bara ringa och bekräftas lite hit och dit - alla möjliga ringer och erbjuder sin hjälp men jag vet inte vad jag ska säga. Det mesta är ju klart (bara festhäftet och vigselprogrammen som ska skrivas ut. när det gäller vigselprogrammen så är dom ju klara för print.) Och ALLA frågar om jag är nervös och stressad, Ja, jag blir stressad av allas tjat.

    Dessutom flyttar vi ju ut till landvetter i eftermiddag ett par dagar. Lättare att bo där när man passar katterna.....

    Problemet hos mig tror jag egentligen är jobbet. Allt annat blir ju liksom lidande när jag är fast här mellan 10-19...jag hinner ju inte uträtta några ärenden alls utan får skjuta upp allt till veckan innan bröllopet. Det, känns jobbigt!

    Fredag - hoppas att du kan titta in här så att vi får följa dom sista dagarna innan du blir fru...

  • MissPhoenix

    Det är nog möhippa på gång ... jag lyckades ju lista ut när min skulle vara och sambon ljög som en häst travar och jag låtsades köpa allt med håll och hår fastän att jag mycket väl visste var som var på gång.
    Så, möhippedagen gick jag upp tidigt för att hinna ta bikinilinjen och benen

  • Ab fab

    jag tror att det blir 4 augusti för mig. Min väninna som är sämst på att ljuga försökte fråga lite vad jag skulle göra då

  • MissPhoenix

    Lykke - ah, klassikern... vad ska du göra då!??!?!?

  • Ab fab

    4 augusti har vi alltid picnic- så där 100 man somdricker för mycket vin o sjunger Bellmansånger utanför Skansen Kronan. Men man kanske skall lura dem lite *ler elakt* Sen har jag ju skrämt dem med att jag skall på bröllop resten av augusti.

  • MissPhoenix

    Lykke- säg att just den 4:e augusti så har du lovat din mamma(?) att följa med henne till danmark eller vad som helst... Så att dom blir lite nervösa. Annars låter picnic utanför skansen kronan urmysigt!!!

  • Ab fab

    Jag kan ju alltid skrämma dem med jobb i Tyskland, min barska svärmor eller nåt sådant

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 4