• Ninni75

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Jeenny; Jo, visst är det väl så att man ska träna, äta nyttigt och bla bla bla.....jag KAN BARA INTE!! ........

  • Ninni75

    Anne; WOW....snacka milstolpe i livet!! Jag kan lugnt säga att jag i många hänseenden ser fram emot barnens stigande ålder men just språkresor, första chartern, pojkvänner, flickvänner (egentligen allt som handlar om att barnen blir "vuxna") och annat kan göra mig sömnlös redan ;)

  • Ninni75

    GOD NATT ALLESAMMANS, vi hörs snart igen hoppas jag!! :)

  • Ninni75

    Hej på Er ALLA !!

    Äntligen fredag!! Detta kommer att blir en hektiskt men riktigt rolig helg känner jag på mig. Massa trevliga uppvaktningar och förhoppningsvis lite familjemys däremellan.

    Anne; Trevligt med en helg med tjejerna. Det blir alldeles för lite av den varan nu för tiden. Kanske borde ta tag i det!! Är det i jobbet ANders reser så mycket?? *nyfiken i en strut!! ;) *

    Jag tog mig också frihten att ändra mitt datum till den 14 juni istället för augusti. Vi är ett gäng nu - Riktigt roligt!!

    Ha det göttigt och kör FULL fart mot helgen!!

    feburari brud-feb-08
    28 juni Anne69
    5 juli lotta77
    19 juli anja74
    25 juli 25juli-08

    8 aug jeenny
    14 aug Ninni75
    16 aug Líllafamíljen
    23 aug Secondhandbarn

    Obestämda datum

    sommar 08 la79
    sommar 08 Beckie_

  • Ninni75

    oooooooopppppsss.... glömde visst ändra mitt datum.....

    feburari brud-feb-08
    14 juni Ninni75
    28 juni Anne69
    5 juli lotta77
    19 juli anja74
    25 juli 25juli-08

    8 aug jeenny
    16 aug Líllafamíljen
    23 aug Secondhandbarn

    Obestämda datum

    sommar 08 la79
    sommar 08 Beckie_

  • Ninni75

    Hej hej, söndag kväll!! Det är inte klokt vad tiden springer iväg ;)
    Det har varit en hektisk men trevlig helg.....frånsett fredagen då jag och sambon började prata om svärmor. Vi kan inte prata om henne utan att det leder till tråkig stämning :(

    Jag var inne på din blogg ANja och jag måste erkänna att din planering är låångt före min. Jag får liksom inte tummen loss att göra så mycket kontruktivt utan sitter nog mest och insuper all information och erfarenheter = valen blir inte lättare :)

    Hoppas ni alla haft en riktigt skön helg och att vi hörs massor i veckan som kommer!!

    Ha det gott :)

  • Ninni75

    Anja; Jag håller med dig till fullo. Jag vill definitivt inte köpa för mycket än men att ha hyfsat klart för sig i huvudet är en vääääääldigt klar fördel :) I mitt huvud bara snurrar ALLT!! Köpte förresten draperingstyg idag som jag först tänkte dekorera i lokalen med men sedan kom jag på att det nog blir bättre att använda det till "gåvopåsar". Lova att tipsa mig om och r du springer på läckerbitar i vårt färgtema!! :)

  • Ninni75

    Hej tjejer; Då är vi på gång igen, måndag förmiddag ch en ny härlig vecka framför oss! ;)
    Jag har haft en grym natt- somnade 05.30 imorse då lillan höll mig vaken fram till dess - jag fixar inte att ha spralliga barn i sängen det är ett faktum :)
    Hade ett stort frispel i går kväll då jag kom i "bråk´" med en i min släkt. Vi har velat jättemycket fram och tillbaka om vi sa involvera släkten i vårt bröllop eller inte (jag vet att det kan låta konstigt men våra släkter är verkligen i en klass för sig själv - särskilt min) ...... just nu känns det som att vi är tillbaka på ruta 1 och jag bara vill lägga ner allt eller enbart ha festen för våra vänner som står oss MYCKET närmre än vår egen familj och släkt.... :( blääääääääää

  • Ninni75

    Hej tjejer och TACK för er support. Jag hoppas att allt lägger sig snart så att jag kan tänka klart igen. Nu har jag varit den "goda" mamman och spelat massor med spel med barnen så nu känner jag att jag kan sitta här ett tag med GOTT samvete ;) :)

  • Ninni75

    tjenixen tjejer; här fanns det allt lite smått och gott att roa sig med denna tisdags morgon :)
    Utifrån ovan samtalsämne kan jag nämna följande.....

    klänning: har absolut noll koll känns det som....har mina små tankar men jag tror att jag ska besöka ANina i Helsingborg, de ska vara riktigt bra på att vägleda i vilken modell just jag med min kropp passar i!! Klänningen ska ju liksom inte bara vara fin att titta på utan och vara fin på just MIG :)

    Ring: eftersom vi varit förlovade i xx antal år så fick jag en ny ring med stenar i samband med själva frieriet. Detta innebär att vi med största sannolikhhet kommer att ha en vigselring i samma modell som förlovningsringarna. Vi ska båda ha vars en och växla ring. Vet dock inte om denna ska vara i vitt guld eller likadan som den vi har.

    Hår: har prcis som du Anne väääääldgit långt och tjockt hår. Har ibland tänkt att det kunde vara fint med det löst med lockar, men jag är mycket skeptisk till om det ens är möjligt att få de lockarna att hålla en hel dag/kväll. Tror att även jag ska satsa på något lite modernare så att man inte riskerar likna en sockersöt liten prinsessa......för det vill INTE jag!! ;) Vacker ja men inte sockersöt!! ;) :)

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?