• Ninni75

    Brudar i Lund sommar - 08?

    jag tycker inte alls att du bombar Anne69, det är såååååååååå roligt att tråden börjar ta fart igen!! ;)

    heja heja heja alla lundabrudar!!

  • Ninni75

    GOD MORGON!!! .......lustigt detta, har inte heller sovit som jag borde och är ganska trött efter ett evigt springande med barn hela natten ;) solen skiner dock och det gör det hela något lättare måste jag säga. Nu vankas frukost och KAFFE!!!

    Ha en bra dag!!

  • Ninni75

    Men tjejer :) :) .......NI har verkligen jobbat hårt denna förmiddag. Underbar läsning men MÅNGA skratt. Ni är störtsköna och det ska bli sååååå roligt att följas åt detta året!!

    Ni har pratat en del om resa...... vi tillhör då dem som INTE har någon som kan ta hand om våra barn så att vi två turturduvor ska få en romatisk semester på tu man hand :( har dock så smått börjat planera ändå, en resa med barnen då 3 och 6 till Thailand. Var där tidigare i vår och blev fullständigt sålda över detta vackra land med alla underbara människor. Vill tillbaka och vill dit SNART. Eftersom det var smidigt att resa med barnen så lutar det åt att det blir detta. Kollade flygpriserna för någon dag sedan och det blev ganska ok priser faktiskt.

  • Ninni75

    Vi kommer nog inte heller smycka kyrka. Känns precis som NI skriver lite onödigt både rent dekorativt och ekonomiskt. Vi kommer för övrigt att spara till vårt bröllop, vilket känns lite tufft just nu med tanke på att jag är "mellan två jobb" eller hur man nu ska uttrycka det. Vi har eller rättare sagt jag har satt en budget på 50.000 kronor (min sambo tycker jag är galen) vilket gör att jag är ännu mer sporrad att klara denna summa......detta är utan resan då ;) !!

  • Ninni75

    Anja74; Dåligt samvete vill jag inte höras talas om NJUT om NI har möjligheten!! Jag hade kunnat ge hur mycket som helst känns det som för att få vara lite ensam med mannen min. Vi har inte haft ett ensamt dygn sedan barnen föddes * läs lite martyr ;) *

  • Ninni75

    Jag som då sitter hemma hooooooooojtar hörgt tillbaka HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJ Anne, snart är det helg!! ;)

  • Ninni75

    Hur kommer Ni andra att göra med underhållning?? Jag skulle helst vilja liveband, men jag tycker att det är så svårt att veta om banden verkligen uppfyller det VI vill ha och om det är värda pengarna. Har inte varit på så många fester där man haft liveband och de jag varit på har varit väldigt blandade i kvalitet. Det är ju ändå en hel del pengar för ett liveband......

  • Ninni75

    Jag har också i mina tankar uteslutit DJ eftersom min erfarenhet av detta både egen och samtal med vänner är att de är dyra i relation till vad man får. INser att detta givetvis inte alltid är så men precis som med band så är det en chansning - man kan ju få in en full pott men också dess motsats. Vi kommer satsa på dj in a box eller liveband..... men vilket. Rätt stor prisskillnad om man säger så. puuuuuuuuuuuuuuuuuuh jag blir matt av alla dessa beslut som ska tas.....
    det är roligt men ganska tufft!!

  • Ninni75

    Idag blir det ännu en dag på stranden skulle jag gissa. För en vecka sedan trodde jag det var uteslutit att man över huvudtaget skulle få någon färg denna sommar.......känns underbart.

    Ha en bra dag på jobbet eller var Ni alla nu än befinner Er!!

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?