• Ninni75

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Jag tillhör den skaran som kanske inte direkt behöver förlora något i vikt men däremot MASSOR av träning då kroppen inte är riktigt som den borde efter två barn ;) hade tänkt börja simma och styrketräna....... :) (lova att Ni INTE frågar mig hur det går efterosm jag har en tendens att inte alltid träna som planerat.....:)

  • Ninni75

    Jeenny; Har NI bokat lokal ännu och vilken blev det i så fall??

  • Ninni75

    USCH, jag går på nålar här hemma. Sambon är värsta hälsofreaken just nu och jag vill bara frossa hela tiden. Jag fixar inte detta!! :(

  • Ninni75

    Anne; så det kan bli................*asg* en sådan tur att det blir eftermiddag och kväll idag med !! :)
    Jag tycker att det ser underbart ut. Blev genast sugen på Malaysia. Har NI varit där förr?? Jag var inne för några dagar sedan och checkade flygbiljetter till Thailand - gick in nu igen och de har höjts med 1000 kronor för hela familjen. Gäller det att boka snabbt eller vilken erfarenehet har du?? OM man skulle vilja till Malaysia, är det smidigast/billigast att flyga direkt till Malaysia eller till Thailand.....myckt frågor på en gång ;)

  • Ninni75

    Ha en skön dag ALLA underbara lundabrudar :) . NU vanaks Stadsparken för vår del. Hörs till kvällen ;)

  • Ninni75

    ANja, Ja det var värst vad det var lugnt här inne idag. Jag förstår verkligen att Ni längtar tills ert radhus är färdigt. Vi flyttade själva till ett nytt hus för tre år sedan och det är verkligen en underbar känsla. Roligt att höra att ocså du är inne i en fas då du har ambitionen att göra egna kort. Jag tycker att det känns fö mycket med de pengar det kostar att beställa...... men som sagt jag garanterar inte att jag i slutändan gör dem själv men jag har i alla fall ambitionen. :)

  • Ninni75

    KOM IGEN TJEJER!!!!! ;) ;)

    .....här är ju ingen och detta får mig att känna mig riktigt desperat OCH beroende av brollopstorget!! ;)

  • Ninni75

    Tjenixen ALLA!!

    Äntligen något inlägg.......började så smått bli orolig att det bara är jag som är beroende av denna sida. Vågar inte ens tänka på hur mycket tid jag faktiskt lägger framför datorn just nu!! :) Ikväll borde jag städa färdigt här hemma, skicka iväg några ansökningar och ha lite kvalitetstid med min blivande make. Min ambitionsnivå är dock lika med noll så jag gissar att jag som så många andra kvällar stannar framför tv:n eller *harklar mig* datorn........

  • Ninni75

    ....förresten alla Ni ambitiösa tränande och sunda människor jag provade en ny glass från glassbilen idag som jag varmt kan rekommendera. Gav fin fin halbränna om inte annat ;) .... turkisk peppar MUMMA!!!!! :)

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?