Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Ninni75

    jag kände precis lika dant igår. Såååå uttråkad när ingen skriver nåt, haha. Så till slut började jag surfa runt på olika make-upsidor (livsfarligt, satt uppe till kl.03, är såååå trött nu och ska snart gå och jobba) :o

    om ni ej läst rocketqueens blogg (hon hänger ju här på BT) så rekommenderar jag den. Jag hittade MASSOR av smink igår. Usch vilken dyr historia, som tur är så var jag så pass kloka att jag INTE beställde igår, utan skrev bara en lista över vad jag ska ha (och nu när jag är "vaken" så kan jag nog stryka hälften från den ;) )

    iallafall så är adressen www.rocketqueens.blogg.se

    Kul läsning tycker jag. Jag kan typ ingenting om smink men jag skulle såååå gärna vilja kunna :)

  • Anja 19 juli 2008

    God kväll allihop

    Härligt att ni skrivit lite nu :) KOm precis hem från jobbet.

    har lite viktångest nu för vi har haft avskedsfest för ett av barnen och vi har ätit MASSOR. det var marrängsviss, pizza och sedan godis. Sånt har jag inte ätit på över tre veckor och jag blev såååå äckelmätt och sen så trött att jag nästan somnade sittande. Läskigt!

    Nu känner jag mig (till skillnad från dig Anne ;) ) redan tjockare.

    Anne69

    Förstår sååå väl ångesten över dotterns språkresa. När jag tänker på allt jag upplevde och gjorde under min språkresa så tänker jag NEJ mina barn får ALDRIG åka på språkresa (fniss). Men dom ska ju oxå få bli stora nån gång, gulp...

    Ninni75
    Inte tala om glass nu, och turkisk peppar som är nåt av det bästa jag vet. *håller för öronen* ;) Du är INTE den enda som är beroende av BT, jag lovar :D

  • Anja 19 juli 2008

    Hallå och god"morgon" ;)

    Här händer det inte mycket under förmiddagen. Jag hade en tanke om att sticka ner till stan och kolla in panduro lite grann, men det vete sjutton om jag orkar ;)

    är ledig idag och tänkte väl mest hänga vid datorn! I eftermiddag sticker jag och äldsta sonen, min väninna och hennes två söner till Köpenhamn. Ska bli mysigt. Lär ej komma hem förrän sent ikväll.

    Imorgon ska vi ha barnvakt, jag och sambon för att röja ur hela klädkammaren, lägga klinkers och fixa färdigt vårt nyrenoverade badrum :) ÄNTLIGEN...

    Oj, kom på att jag måste ringa barnvakten...

    Be right back *asg*

  • Meddelande borttaget
  • Anja 19 juli 2008

    Ok nu är jag så arg att jag vill gråta.

    Jag satt precis och skrev ett helt enormt långt inlägg till er.

    Tog f..n 10 minuter att skriva det och med tanke på att jag skriver ungefär 370 nedslag i minuten så var det ett LÅNGT inlägg :(

    Bläää...

    Ska se om jag orkar försöka om en stund igen. Det stod att det fastnade i nåt filter och ska granskas ifall det innehåller reklam. Mmmm eller hur... Har varit med om det förr och de inläggen har då aldrig gått att finna igen.

    Visst blir man rasande på sånt :(

    VAd har ni gjort idag tjejer och vad hittar ni på ikväll. Jag är lite uttråkad så snäääälllla var här :)

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon tjejer

    Anlänt till jobbet. Bara ett barn vaket. Tänkte bara titta in och säga godmorgon. Tänkte se om mitt långa inlägg på något mirakulöst sätt hade hamnat rätt men icke sa nicke :(

    Vad ska ni göra idag?

    Jag jobbar till kl.15, sedan hem, äta middag (som jag hoppas är klar när jag kommer hem) :) och sen ska vifortsätta m badrummet. Jag skrev om det igår, för vi hade en oerhört effektiv dag igår då vi hade barnvakt i 6 timmar, underbart. Hann röja ur hela klädkammaren och slänga MASSOR av grejor och sedan handlade vi handfat, badrumsskåp, spegel och handdukstork osv till badrummet och sambon satte upp det, så nu är det nästan klart :)

    Underbart :)

    Tivoli var fantastiskt roligt, vi hade en så härlig dag/kväll. Vi kom hem kl.1 på natten. då var sonen lagom trött (och jag med). Vi åt gott, åkte karuseller och hade så otroligt mysigt m min väninna och hennes söner som är lite äldre, och som tog hand om Emil som storebröder.

    Just nu mår jag verkligen bra (peppar peppar) om man vågar säga så :)

    Har säkert gått upp nåt kilo på kuppen. Först fest i torsdags och sen tivoli på fredagen och sedan tillät jag mig faktiskt liiiite godis igår. Hmm är så man lätt faller tillbaka. Skärpning!!!

    Hur går det för er andra som behöver gå ner i vikt och ni som skulle börja trimma er :)

    Nu återgår jag till jobbet. Frukostdags snart :)

    kram kram

  • Anja 19 juli 2008

    Hej igen allihop.

    Fasen det händer inte mycket här. Tur du varit inne en sväng Ninni75, annars hade jag än en gång bara sett mitt eget namn när jag loggar in ;)

    Ni måste hjälpa mig...

    Inte för att det brådskar men jag får inte RO I KROPPEN förrän jag har bestämt mig *asg* :D

    Vi har nog ändrat oss angående buffén. Den lät såååå god och jag känner mig inte helt säker ännu, för jag skulle såååå gärna vilja äta den :)

    Men nu har jag lagt ut menyförslag i bloggen och jag vill ha era röster. Ni får gärna rösta I bloggen så att jag kan kolla där sedan och inte behöver leta fram inläggen här inne :)

    vore såååå gulligt av er!!!

    anjasbrollops.blogg.se/

  • Anja 19 juli 2008

    Ninni75

    Menar du verkligen att jag ligger före dig i planering... Jag hänger ju i en annan tråd oxå som heter sommarbrudar 2008 eller nåt ohc där ligger jag ju för sjutton sist och känner alltid att jag har alldeles för lite koll!

    Ibland tycker jag det är lite överdrivet att vara ute i såååååå god tid med allt.

    Jag hade tex ALDRIG kunnat bestämma mig för allting NU. Eller ännu mindre köpa nåt nu. Många där inne har redan köpt både klänning, slöja, skor och smycken.

    Hade jag gjort så så hade jag sålt dem om ett halvår för då hade jag ändrat mig angående vilken klänning jag vill ha ;)

    Jaja, sån är jag... Jag vill känna att mina val ligger lite närmre bröllopet så att jag inte hinner ändra mig. :)

    Har ni köpt något ännu, eller beställt nåt?

    jag har bokat kyrka och festlokal och har en ganska klar bild av saker i mitt huvud, men oj så många frågetecken jag har på samma gång!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Självklart :)

    Kolla min blogg m jämna mellanrum för allt jag hittar kommer jag lägga in där :)

    LOVAR :) Men självklart kommer jag berätta här inne oxå :D

  • Anja 19 juli 2008

    Ninni75

    Tack för din röst. Det är såååå skönt att höra vad andra tycker! :) Håller med om att de alternativen du valt låter helt LJUVLIGA :) (är lite inne på just dem faktiskt). KUl att du valde just dem :)

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?