Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Brudar i Lund sommar - 08?

    Ninni75

    åååhh KUL.. Sätt nu ribban riktigt högt så att du kan vara säker på att få en toppenhippa själv *asg* :D

    Jag har ju INGEN tid alls, vad menar du... Det är ju mitt stora problem ;) Jag vill hinna tusen saker men hinner ALDRIG.

    Jag kanske prioriterar underligt, för av någon anledning så hinner jag lixom med att göra bröllopssidor och sånt men jag hinner inte SÖKA JOBB, STÄDA, FIXA INFÖR MÄKLARENS VÄRDERING osv...

    har nu målat halva rummet...

    Färgen är såååå kass. Den täcker inte... Har målat två lager på dessa två väggar (ska ha kvar en av de gamla väggarna som var rätt nya, som fond, den är i ljus pistage men daniel avskyr den färgen så han sa att vi MÅSTE måla om, med vi, så menade han JAG, eftersom jag valde den pistagegröna färgen och målade en gång när han ej var hemma :D, han blev INTE glad kan jag meddela) ;)

    Jaja, iallafall så kommer jag alltså få måla minst ett lager till. jag har så ont i axlarna o nacken nu att huvudvärken börjar komma som ett brev på posten.

    Vrålhungrig är jag oxå...

    Har någon ett bra middagstips! Vad sjutton går snabbt och är gott (och BILLIGT, vi är luspanka för tillfället pga renovering).

    :)

  • Anja 19 juli 2008

    Felines

    Ah ok... då förstår jag. AF-borgen är ju annars toppen och så centralt.

    Axelgården känner jag inte till. Var ligger det?

  • Anja 19 juli 2008

    Godmorgon allihop förresten :)

    På plats på jobbet. Tittar in för att säga hej.

    Är såååå trött. Sovit 2,5 timme i natt bara. VAr så rasande redan vid kl 01 att jag flög upp, vansinnig och slog ihjäl mina torterare. NÄrmre bestämt 46 myggor som svärmade runt mig.

    Det tog tid och jag fick släcka och tända MÅNGA gånger. Lite efter kl.03 hade jag fått ihjäl alla utom EN liten jä..el som vägrade sitta stilla.

    Men en myggas surrande kan jag stå ut med (om jag verkligen måste) däremot 46 myggor. Alltså det lät så hemskt att jag faktiskt höll på att bli galen!

    jag har aldrig varit med om att vi har haft så mycket mygg. Är det likadant hos er?

  • Anja 19 juli 2008

    Ja det får man om EN utav er är med!

    Antingen brud eller brudgum. MIn sambo har gått ur svenska kyrkan men jag är med, alltså får vi gifta oss i kyrkan.

    Tror iallafall att det är så det funkar!

    Min sambo är inte döpt heller, kanske får man gifta sig i kyrkan om man är döpt??

    Fast jag tror att det har att göra med om man är medlem i svenska kyrkan, inte ifall man är döpt men jag hade nog kollat upp det där om jag var du!

    Snopet annars!

  • Anja 19 juli 2008

    Iiiihhhh

    nu har vi bokat spa tylösand, sååå härligt...

    Om fyra veckor ska vi alltså äta trerätters supé, få härliga kropps och ansiktsbehandlingar, bada och vakna till underbar frukostbuffé...

    Ååååhhhh LÄNGTAR SÅ :)

    Detta fick vi i present när jag tog min socionomexamen i januari coh det är först NU vi äntligen fått tummarna loss.

    Känns sååååååå underbart. shit så skönt det ska bli. Det är så otroligt välbehövt!!! 8)

  • Anja 19 juli 2008

    Lillafamiljen

    Nej, jag är värdelös på att sy. Min mammas väninna är dock proffssömmerska, helt fantastiskt, så antingen hittar jag min drömklänning i butik eller så syr hon den åt mig. Min mamma betalar klänningen vilket jag är så glad över. Jag är övertygad om att jag kommer att få min klänning precis som jag vill ha den, vilket känns så tryggt!

    Har du tänkt sy din? Wow, full av beundran. Önskar verkligen att jag kunde sy!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Hej svejs

    Jag fattar ingenting... Visst ser det fint ut och allt men jag kunde inte logga in och jag kunde alltså ej uppgradera mitt medlemskap. Stod att det var felaktig, obefintlig mailadress. Jag har alltid haft den mailadressen!!! Testade nog 20 ggr.

    Så nu är min sida borta och likaså alla mina favoriter. Är rätt jä..la irriterad pga det. Någon mer som råkade ut för samma?

    Anne69

    Nä fy sjutton!!! Jag hade blivit galen. När man väl unnar sig nåt som man egentligen inte har råd med och så blir det skit...
    Tylösand kostar ju oss 4.500 för ett dygn så vi hade aldrig haft råd att betala det själva. Men om vi hade gjort det och det vore skit så hade jag gråtit precis som du. Fy f...n så kasst det låter! :( Tycker verkligen synd om dig och förstår dig till fullo.

    massor av tröstkramar!

    Sitter just nu på jobb men ska försöka mig på att lägga in lite bilder och göra en presentation sen när jag kommer hem :)

    Tina75

    Är du Ninni75 (bara undrar ;) )

    9 månader kvar wow... men shit, det är väl nästan samma för mig, eller???? Näää det blir ju 10,5 månad typ... Men ändåååå :D

    Det enda jag måste lägga på en rem med är viktnedgång och träning. Känner hur det verkligen är dags att sätta igång nu!

    Ska börja simma har jag tänkt...

    Nu måste jag jobba vidare. Återkommer senare.

    kram kram

  • Anja 19 juli 2008

    Anne69

    Min möhippa är precis lik din önskehippa.

    Vill umgås, har kul och mysigt m mina väninnor. Bli ompysslad och äta god mat och dricka goda drinkar typ :)

    Jag har redan hintat åt dem att spa vore MYCKET trevligt, fniss fniss...

    Har faktiskt helt enkelt sagt ifrån ang pinsamheter, som att kläs ut och sälja marsipansnoppar eller ha en manlig strippa osv. Jag vill VERKLIGEN inte ha en sån hippa!

  • Anja 19 juli 2008

    Puuuhhh vad ni har skrivit flickor... :)

    Kommer tillbax ikväll med lite kommentarer till var och en för jag har typ redan glömt vad jag läst.

    vilken jä..la dag. Upp skittidigt, till dagis/skola m barnen, hem, måla färdigt en vägg, upp m sista tapetvåden i köket, röja båda sovrummen, fixa, städa som en galning, röja undan all smutstvätt, polish på parketten, gömma undan all skit som ej skulle synas, styla LIIIITE och sen kom mäklaren för att kolla lägenheten...

    Är nöjd med hans bedömning. Den lägenheten som såldes på området (den som slutade på 1.385 000 kr) lades ut för 925.000 och samma mäklarfirma, den vi anlitat, lägger ut vår för 950.000 för att den är finare, fräschare och mer renoverad :)

    Nu hänger mycket på hur snyggt vi lyckas göra här. Daniel har ringt banken idag och vi får ett extralån på 35.000 (YES)så att vi kan fixa de sista inredningsdetaljerna i hallen (nya trösklar, dörrhandtag) och lite fler saker till badrummet, en badkarsfront, toalettpappershållare, handdukskrokar, lite snygga handdukar, v-rumsmatta, matta i barnens sovrum, en gardin i köket (funderar på en helt rak kappa).

    Sedan det viktigaste av allt... Nya sängar till oss allihop!

    Mäklarn undrade nog var sjutton VI föräldrar sover, haha...

    Vi har ett sovrum med en våningssäng och en spjälsäng och ett rum med endast en spjälsäng för Daniel sover med de två äldsta och jag sover i soffan (enda stället jag kan ligga pga mina fogar :( ) så det gäller att jag verkligen provligger sängar länge, för att känna i fogarna om det ens går! Vi har köpt två sängar tidigare som vi fick sälja för jag kan helt enkelt inte ligga i dem, det gör så otroligt ont! :(

    men nu till det roliga :) (förutom att det nu är glänsande rent här hemma och en riktig njutning att vara här *asg*).

    Vi har ju blivit inbjudna att få komma till vårt nya radhus, gå in och mäta, titta och fotografera idag :) Kl.16.30 ska vi vara där och bli insläppta. Är ju bara 2 månader och 3 veckor kvar till inflytt, iiiiihhhh :)

    Innerväggar och trappa och sånt är uppe, men jag vet inte om kakel och klinkers är insatta i badrummen?? Jag vet att tapeter inte är uppsatta ännu men det ska bli så häftigt att få gå in, att få gå upp för trappan, gå in i rummen, se hur stora de är, mäta lite, tänka ut hur man ska möblera osv :) Undrar om de satt upp köksbänkar oc sånt???? eller om vår valnötsskiva som vi ska ha har kommit så man får titta på den.

    Materialet ligger nog nämligen i själva huset så man kan ju kolla på grejorna där :)

    Jag ska lägga in foton i kväll och lägga ut i min blogg om ni vill titta, fniss... Sånt här är ju så spännande, det känns som julafton för mig!

    Ååååhhh vad jag hoppas att vi får riktigt jä..la mkt för vår lägenhet :) Det kommer ju att betala bröllopet lixom!!! :)

    ni måste HÅLLA TUMMARNA stenhårt sen när budgivningen går igång!!! :)

  • Anja 19 juli 2008

    Kom på att jag nog inte berättat här inne om den där lägenheten som såldes här på området för nästan 1.4 miljoner. Den ligger på bottenvåningen precis som vår och det var många som budade på den som just ville ha en lägenhet på bv på detta området. Den var inte speciellt renoverad, originalkök m plastmatta, laminat i hall och sovrum, ljusa fräscha färger och så hade de gjort en fin uteplats m litet trädäck...

    Vi har ju lagt klinkers i hallen och har ett helt splajs nyrenoverat badrum, även vi laminat i sovrum och ljusa fräscha färger, vitt i kök (de hade knallgult men det var småcoolt).

    Tydligen så var det det där trädäcket som folk föll för + att de hade stylat ochhade det snyggt hemma lixom...

    Jag hoppas att även vi ska få till det så att här ser fräscht och snyggt och trevligt ut! Men var gör man av all skit... ;)

    Vi ska fylla förrådet där ute med grejor inför fotograferingen och visningen!

    Ååååhhhhh jag vill verkligen att denna lägenhet ska uppnå samma summor! Den såldes förra veckan så att dessa köpare (som ej fick den lägenheten) kommer att kontaktas av vår mäklare. Jag hoppas såååå att dom ska tilltalas lika mkt av vår lägenhet, trots brist på trädäck... Funderar banne mig på att tvinga daniel bygga ett trädäck, jag menar det är ju f..n inte så svårt och kostar ju knappast lika mkt som ett nyrenoverat badrum!

    Badrummet har ju kostat oss hur mkt som helst... visst borde väl ett skitsnygg badrum väga högre än ett trädäck, för visst ser väl folk ändå potentialen att de själva KAN BYGGA ett trädäck sen, eller???

    Vad tror ni? Själv hade jag ju definitivt fallit mer för ett snyggt, helfräscht badrum än för ett trädäck... hmmm kliar mig i huvudet ;)

  • Anja 19 juli 2008

    Shit nu kommer daniel och hämtar mig om tio minuter för att åka till radhuset, fniss.. fniss fniss

    helt upphetsad :)

    Jag har ju inte gjort mig iordning alls... skynda skynda...

    kram på er så länge. Återkmmer m foton sen!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Fru Eliasson

    jag hittar inga foton på din sida? var ska jag leta, vill så gärna se :)

Svar på tråden Brudar i Lund sommar - 08?