• Shiliz
  Äldre 9 maj 08:11
  26049 visningar
  176 svar
  176
  26049

  Blivande brudar i Jönköpingsområdet. Del 4

  Hej tjejer! Jag passar på att göra en ny tråd då det inte gick att lägga in fler inlägg i den gamla.

  För er som inte varit här innan så är detta en tråd där blivade brudar i Jönköping samlas för att utbyta ideer och tankar. Vi tycker även om att ta en fika lite då och då.

 • Svar på tråden Blivande brudar i Jönköpingsområdet. Del 4
 • Lilla Li
  Äldre 2 aug 09:25
  #0

  Shiliz: Kul när det börjar hända saker i planeringen! Så tråkigt att bara gå och vänta...

  Vi ska träffa restaurangchefen en sista gång för att gå igenom hur borden ska stå (vi har ändrat lite) och gå igenom schemat för dagen. Jag ska till frisören på måndag så hon berättar hur jag ska sy fast löshåret på clipsen (det gör jag själv nämligen). Vi ska köpa dricka och ingredienser till snittar som vi ska servera vid kyrkan. Skriva ut alla trycksakerna. Sätta ihop en spellista till festen (!). Bestämma vilka som ska byta ut stolsöverdragen på lördagen.

  Så det är lite kvar att pilla med...

 • Shiliz
  Äldre 2 aug 09:45
  #0

  Lilla Li: Ja det är riktigt kul. Ska ringa prästen idag också och sen tänkte jag. Skickade även in hindersprövningen idag med.

  Hur ska ni sitta nu? Skönt att det bara är lite små saker kvar nu då för er. Har han hittat sina kläder då iaf? Skriver ni ut trycksakerna själva? Och hur ka du ha håret? Många frågor =)

 • Lilla Li
  Äldre 2 aug 10:06
  #0

  Vi kommer sitta med ett T-bord där överliggaren är honnörsbordet. På varsin sida om T:et blir det 2 småbord med 8 personer vid varje. Småborden är riktade mot oss så att alla kan se tydligt.

  Vi hittade hans kläder ja. Hyr kläder från stället i Borås som jag såg i Boråstidningen. Och skor köpte han förra veckan på Scorett. Typ rödsvarta är de.

  Vi skriver ut trycksakerna själva ja.

  Håret ska jag ha med stora lockar och utsläppt och små stenar i.

 • Shiliz
  Äldre 2 aug 10:37
  #0

  Lilla Li: Det låter som en annorlunda och rolig bordsplacering! Skönt att ni tillslut hittade nåt som han ville ha på sig. Vad blev det för nåt?

  Funderar på att låta tryckeri skriva ut åt oss men vet inte om jag orkar krångla samtidigt som vår skrivare hemma är lite paj...

 • Lilla Li
  Äldre 2 aug 10:54
  #0

  Han kommer ha på sig svarta frackbyxor med revärer, en vit frackskjorta, mörkröd plastrong, mörkröda/svarta skor, frockcoat som är ljusgrå i botten och har ett mörkgrått blommönster på det och så en vit näsduk i bröstfickan. Han ser riktigt uppklädd ut i det, så coolt att han kommer vara så fin!

 • Shiliz
  Äldre 2 aug 11:08
  #0

  Låter fint! Chrille kommer också ha något liknande. De blir ju så stiliga när de har sådana kläder! Lova att du lägger ut mkt bilder sen så att vi kan se efter bröllopet!

 • Lilla Li
  Äldre 2 aug 11:43
  #0

  Shiliz: Självklart.

 • brides­illy
  Äldre 6 aug 11:23
  #0

  är det någon som har köpt material till egna inbjudninskort? vart gjorde ni det isåfall i jkpg?

  sen har jag kikat på sidenband, gröna och vita, någon som vet vart man kan köpa dessa billigt?

 • Lilla Li
  Äldre 6 aug 13:40
  #0

  bridesilly: Jag har köpt allt mitt papper på Akademiebokhandeln. Men utbudet är större på Nyströms på Torpa. Vet inte om det kanske är billigare också... Ska dit idag och köpa det sista pappret jag behöver till festprogram m.m.

  Bara 5 dagar kvar för mig!

 • brides­illy
  Äldre 6 aug 14:17
  #0

  lilla li

  ååh jag är så avundsjuk, jag vill också att allt ska va fix å färdigt så jag kan bli bruuud, fast planeringen är rätt så kul måste jag säga

 • brides­illy
  Äldre 6 aug 14:20
  #0

  lilla li

  om du inte redan har gått till affären skulle du vilja slänga ett öga åt mig om det finns fina papper som man kan göra inbjudningar i grönt, vitt silver? behöver inte vara alla färger samtidigt naturligtvis...

 • Lilla Li
  Äldre 6 aug 19:55
  #0

  bridesilly: Vi åkte till en pappershandel i Ljungarum istället, där de säljer mer storpack och liknande till företag. Det blev mycket billigare också. 138 kronor för 250 ark med 130 grams-papper. Fanns i massor av färger.

 • brides­illy
  Äldre 6 aug 19:56
  #0

  lilla li

  oooh då kanske man ska titta där då, du har inga bilder på de papprena du köpte?

 • Lilla Li
  Äldre 6 aug 20:00
  #0

  bridesilly: Nope tyvärr. Fanns många sorters papper, strukturerat osv. Jag köpte lite grövre kopieringspapper bara, så de funkar i skrivaren.

 • Lilla Li
  Äldre 6 aug 20:02
  #0

  Papperskedjan heter affären.

 • brides­illy
  Äldre 6 aug 20:03
  #0

  lilla li

  tack så mycket

Svar på tråden Blivande brudar i Jönköpingsområdet. Del 4
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.