• Shiliz
  Äldre 9 maj 08:11
  26050 visningar
  176 svar
  176
  26050

  Blivande brudar i Jönköpingsområdet. Del 4

  Hej tjejer! Jag passar på att göra en ny tråd då det inte gick att lägga in fler inlägg i den gamla.

  För er som inte varit här innan så är detta en tråd där blivade brudar i Jönköping samlas för att utbyta ideer och tankar. Vi tycker även om att ta en fika lite då och då.

 • Svar på tråden Blivande brudar i Jönköpingsområdet. Del 4
 • Lilla Li
  Äldre 6 jul 16:19
  #0

  Jag har tagit bilder till en secret box! Hahaha. Blev sååå fina bilder! Och det var hur roligt som helst att göra. Aaa jag är nöjd.

 • novali
  Äldre 13 jul 12:07
  #0

  Lilla Li: Kul! Vem gjorde det?? Vilken fotograf? Hur gick det till? Jag vill också, men tror att det är försent nu:(

 • Lilla Li
  Äldre 13 jul 12:39
  #0

  novalii: Varför skulle det vara försent?

  Jag gjorde det hos www.fotografiqa.se, det var Veronika som tog mina bilder men Marlin är lika duktig. Vi var på Victoria Hotel i stan, en timma ungefär. Jag fick ta med de underkläder och skor jag ville använda. Sedan tog det några dagar innan jag fick se bilderna på nätet och göra en beställning.

  De har semester v 29-30 men sen är de tillbaka igen.

 • novali
  Äldre 13 jul 12:43
  #0

  Lilla Li: Vi har bokat fotografiqa till vårt bröllop den 25 augusti. Vi ska ha Marlin, men när jag pratade med henne om secret box tidigare i år, sa hon att jag måste göra det i juni för att hon ska hinna få färdigt bilderna och sen har jag tvekat fram och tillbaka och nu är det ju juli...fast jag kanske ska ringa och kolla om det är möjligt. Är ju inte supernöjd med min vikt heller (viktuppgång pga sjukdom) så jag vet inte...

 • Lilla Li
  Äldre 13 jul 12:46
  #0

  novalii: Jag tycker du ska höra av dig ändå. Ring på en gång, de går ju på semester nästa vecka så du måste få tag på dem idag.

  Veronika sa till mig att det tar ca 1 vecka från att man gjort beställningen till att man får albumet med bilder. Så 2-3 veckor innan borde du ju hinna ta kort och få dem, och det hinner du ju precis.

  Ring och prata med dem. Det går säkert bra.

  Och vad gäller vikten - även om du inte känner dig helt bekväm med din kropp just nu så kommer de få dig att se helt fantastisk ut! Jag blir aldrig bra på kort, men de här bilderna är jag vrålnöjd med.

 • novali
  Äldre 13 jul 13:30
  #0

  Lilla Li: Ja jag ska ringa med en gång och se om jag får tag på dem. Tack!

 • brides­illy
  Äldre 13 jul 15:22
  #0

  Är det någon som har tipps på vart jag köper dukar? dekorationer är inga problem för det finns i massor överallt men dukarna har jag panik med, vad gör man? vill absolut inte att det ska se billigt ut. Tema grönt, vitt och silver

 • Lilla Li
  Äldre 13 jul 15:30
  #0

  bridesilly: Fick ett tips från en kille på jobbet. Det finns ett ställe som heter typ Berendsen eller något liknande. Det ligger i närheten av Dannicke och Hillared, inte långt härifrån alltså. De hyr ut textilier till hotell och liknande, och säljer ut dukar också. Han köpte 30 dukar i olika längder för 600 kr, så de har riktigt bra priser.

  Annars finns det vid bilprovningen på Solåsen ett företag som har fabriksförsäljning. De säljer ut pappersdukar som är ganska billiga och som har olika kvalitet - vissa känns nästan som tyg.

 • Lilla Li
  Äldre 13 jul 15:34
  #0

  bridesilly: hitta.se/ViewDetailsPink.aspx&wflWhite=1a1b&wflPink=4a&vad=berendse&var=hillared&Vkiid=laVGB7dW2C5cJm8OkXL8wQ%3d%3d&Vkid=13293979&isAlternateNumberResult=False

 • brides­illy
  Äldre 13 jul 15:40
  #0

  lilla li

  tack Va underbart att någon kan hjälpa mig med detta Ska kolla upp det

Svar på tråden Blivande brudar i Jönköpingsområdet. Del 4
Logga in
Bli medlem