• Shiliz
    Äldre 9 May 08:11
    35562 visningar
    176 svar
    176
    35562

    Blivande brudar i Jönköpingsområdet. Del 4

    Hej tjejer! Jag passar på att göra en ny tråd då det inte gick att lägga in fler inlägg i den gamla.

    För er som inte varit här innan så är detta en tråd där blivade brudar i Jönköping samlas för att utbyta ideer och tankar. Vi tycker även om att ta en fika lite då och då.

  • Svar på tråden Blivande brudar i Jönköpingsområdet. Del 4
  • Lilla Li
    Äldre 19 Jun 17:34
    #0

    Eksjöbrud: Men mitt smeknamn har fått mig att vilja döpa en eventuell dotter till Li. Så snart kanske ni blir fler. Väldigt vackert namn tycker jag. Eller Liv.

  • Eksjöb­rud
    Äldre 19 Jun 17:41
    #0

    Tack! DE flesta tycker nog mest att det är annorlunda. Och de som lär känna mig över telefon eller internet och träffar mig senare väntar sig oftast en person med asiatiskt utseende (vilket jag inte har)har jag fått veta. Själv tycker jag att Lia är väldigt vacker, men tycker inte det var aktuellt för min dotter, då det är så likt mitt namn.

  • Lilla Li
    Äldre 20 Jun 07:01
    #0

    Ja Lia var vackert också!

  • novali
    Äldre 20 Jun 07:59
    #0

    Nu kommer jag med en fråga. Jag ska ha en axelbandslös klänning med lite pärlor på bröstet. Det är en Nixaklänning men tyvärr finns den inte på bild på hemsidan.
    Jag har inget att ha över och tycker att det är så fint med bla Lillys spets bolero.
    Någon som vet om tex. Kristina fest och brud har någon som man kan hyra. Alltså bara boleron. (Mani hade inte) och om den är snygg på.

  • brides­illy
    Äldre 20 Jun 12:28
    #0

    Såg att det nämndes bolero, är det fler än jag som vill ha det över axlarna och vart får man tag på det? Jag nämde det när jag va in på en brudbutik och tittade men då sa hon att nej nej du har bara sjal...men hallo det bestämmer väl ändå jag eller?

  • novali
    Äldre 20 Jun 13:59
    #0

    bridesilly:

    Klart du bestämmer själv! Ibland blir jag så trött på alla som harså mycket åsikter!
    Jag tycker att det är jättefint med en spetsbolera, fast jag tror att min klänning kanske inte passar med en sådan för det är ganska mycket "glitter" på den som det är, så det blir nog för mycket, men jag skulle vilja prova i alla fall.

  • brides­illy
    Äldre 20 Jun 14:00
    #0

    novalii

    jag skulle vilja ha en väldigt enkel bolero i nått mattare tyg eller så men kära nån när man inte ens får titta på det som alternativ...

  • en dag i juni
    Äldre 20 Jun 19:49
    #0

    Lilla Li: Ja det börjar närma sig, som du märker så hinner jag inte vara inne så mycket på BT längre är så mycket jobb så jag somnar när jag kommer hem :D
    Jag skulle vilja be dig om en tjänst (om du hinner och vill förståss) Du hade ju ett bra program för att göra en bra bordsplaceringsbild till festprogrammet... Har du lust att göra en sån bild om jag förklarar hur vi ska ha borden??.

  • Androm­eda
    Äldre 20 Jun 22:27
    #0

    Hej,
    Har någon av er bra tips på någon man kan kontakta för en mysig bil att hyra, jag är verkligen ute i sista sekunden känns det som då vi bara har 3 veckor kvar tills det är dags, så jag tar tacksamt emot tips om ni vet vart man kan ringa och kolla för transport här i jönköping.

  • Lilla Li
    Äldre 21 Jun 09:09
    #0

    en dag i juni: Ja absolut. Det har jag redan lovat dig att göra. Maila mig på annelie@li-design.nu så kan du berätta där hur du vill ha det. Säg om du vill ha särskilda färger, typsnitt eller så också.

    Andromeda: Vi hyr den här bilen www.bfm.nu/jon20.jpg och på den sidan (www.bfm.nu/jonkopin.htm) finns det många fina alternativ.

Svar på tråden Blivande brudar i Jönköpingsområdet. Del 4