• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Godkväll!! Har skummat genom tråden under dagen för att försöka hinna med, men nu kommer jag ju inte ihåg allt. Sitter fortfarande kvar på jobbet och försöker få ordning på några konton som jag inte får att stämma helt. Skrivaren är så långsam så jag hinner in här emellan.

    bauti: Vad kul att ha fått klänningen. Har du provat den på ännu? Jättekul att du kommer med den 13:e. Det var ju ett tag sedan vi fick träffa dig.

    Jättekul att alla ni andra också kommer.

  • Carma07

    Tezz: För mig är det skillnad på att fria till förlovning eller att fria till giftermål. Sambon friade till förlovning för snart 5 år sedan och jag friade till giftermål eftersom jag inte ville missa när vår dag infaller på en lördag. Vi har gkort det jämlikt. *fniss*

  • Carma07

    bauti: Du får gå och klämma och känna på klänningen så länge tills du gått av dig några kilo och vill prova den.

    Vill också hem och pyssla. Håller med dig om att det är som balsam för själen. Speciellt om man blir nöjd.

  • Carma07

    Nu äntligen får jag hem och sova lite. Imorgon spendera jag dagen med vår revisor och kommer inte att ha någon tid till BT. Får ta igen det på kvällen sedan.

  • Carma07

    Godkväll. Har nu äntligen kunna gå in här och läsa ikapp mig. Är så jättetrött och kommer knappt ihåg vad jag läst nu. Ni verkar vara några stycken som försvinner över påsk. Jag får önska er Glad Påsk redan nu om ni hinner läsa det.

    Glad Påsk til alla förresten om jag inte hinner in här i tid imorgon.

  • Carma07

    God eftermiddag. Har alla redan stuckit iväg på påskledighet? Nu är vi klara med bokslutet och ska bara jobba ikapp mig lite granna med det löpande. Annars hoppas vi på att kunna komma iväg lite tidigare.

    MissP: Jag kommer nog att finnas här lite till och från under helgen.

  • Carma07

    Har sagt till sambon att det blir en hel del bröllopsplanerande i helgen. Vi måste ju komma igång nu på allvar. Tiden går snabbt och det är ju faktiskt inte så långt kvar.

  • Carma07

    Tezz: Det är lugnt. Det är ju modernt med fylliga läppar.

  • Carma07

    MissP: Så om det händer något precis innan bröllopet och det inte hinner gå över tills man gifter sig.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3