• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    MissP: Funderar också på att smita tidigare från jobbet idag och sticka iväg till Allum. Det är helt slut i min garderob så det börjar bli panik.

  • Carma07

    Kikar in lite snabbt innan allt annat sätter igång och man inte har tid med BT.

    Nickes: Där är du ju. Jag började fundera på om jag skulle skicka ett mail och se om du mår bra. Men vad skönt att höra att du bara har varit sysselsatt med något annat än BT.

    Tezz: Jag hör av mig på mobilen till er om jag kommer iväg på mässan. Antagligen blir det att jag får åka in och jobba.

    Jag har ju ingen e-legitimation så jag väntar tills skattelappen dimper ner i brevlådan. Har för mig att det var idag som var sista dagen den skulle vara utskickad till alla. Men jag kan ha fel om det.

    Ha alla en trevlig fredag och en härlig helg. Kommer förmodligen att kika in här under helgen och se om tråden kanske är vid liv då. Annars så hörs vi på måndag.

  • Carma07

    Vad mycket ni hann skriva under tiden som jag knåpade ihop mitt inlägg.

    Vill bara tipsa om vad gäller mässan så är det mest folk vid öppning. Söndagen kan nog vara lite bättre, men lördag vid öppning kommer man knappt fram till borden. Helt klart att vänta lite efter öppning så slipper man knö så.

    Nu ska jag gå. Trevlig helg alla. *vinkar tillbaka*

  • Carma07

    Halloj alla!!
    Idag har det varit högsommar på vår altan. Har legat ute i bikini och gottat mig i solen. Ett litet försök att förvandla mitt vita skinn till beige. Det kan lyckas om jag får sola lite i taget.

    Det låg ingen skattelapp i vår brevlåda igår. Får väl snällt vänta till nästa vecka och se om den dyker upp då.

    bauti: 4000:- är inte helt fel. Kom på att husköpet kanske påverkar vår skatt redan i år ändå. Det första lånet tog vi ju redan i augusti/september.

  • Carma07

    lykke: Vad kul att det gick bra med försäljningen. Man kanske ska packa ihop grejerna man inte vill ha längre och ge sig av dit. Ha det så kul på dammiddagen.

  • Carma07

    Nu har jag spenderat kvällen och knåpat ihop en massa kort. Kul när ispirationen faller på.

    bauti: Vilket "kap" det blev med grillarna. Vi ska också ge oss iväg för att inhandla grill snart hoppas jag. Det är det som saknas på altanen just nu.

    Linum: Verkligen konstigt att man inte kunde köpa kamera på en fotomässa. Var det inte det som var meningen? Hoppas att boken var/är bra som du fick lyssna på den långa vägen. Då kanske vägen inte är tillräckligt lång istället.

    Nickes: Fnissade gott åt din lilla ordlek.

    Godnatt!! Nu ska jag försöka vara "duktig" och komma i säng i hyfsad tid.

  • Carma07

    God eftermiddag. Är på jobbet och kan bara inte låta bli att kika in här. Vill också ut i solskenet. Får jobba på lite granna så kan jag njuta av den sena eftermiddagen.

    Nickes: Lycka till på nya jobbet. Du får skriva imorgon kväll och berätta hur det varit.

    Nästa vecka kommer jag nog tyvärr inte ha tid att hänga här med er. På dagarna iaf. Får väl läsa ikapp mig på kvällen och se hur ni haft det.

  • Carma07

    Godmorgon.
    Kikar in innan dagen sätter fart. Låter som om ni har haft bra helger även ni. Själv låg jag och solade på altanen i lördags och igår städade vi trädgården efter att ha jobbat lite först. Idag känns det i kroppen att jag inte är van att kratta så mycket. Lite ledsen är jag över att jag i hann med mässan, men det får bli till hösten.

    Malm: Power/skvaller-walk lät ju riktigt kul. Kanske en ny sportgren.

    MissP: Hoppas att din lilleman kryar på sig. Tur som sagt att du är ledig en vecka till.

    bauti: Grill och kubb låter ju inte helt fel. Vi har ju ännu inte köpt grill och igår saknade jag den.

  • Carma07

    bauti: Det är inte klokt att man ska behöva lägga ner så mycket energi på att få hjälp av en läkare. Förstår att du är är arg. Tappa inte modet utan kämpa på! *peptalk*

  • Carma07

    MissP: Ja, och vi har verkligen en hel del att göra i trädgården bara med att städa upp den och ta hand om gräsmattan. Det blir mycket träning i sommar.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3