• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Mitt konstigaste jobb måste nog vara när jag plockade apelsiner. Det var iofs volontärjobb. Räknas det då?

  • Carma07

    Leta upp ett läge på huset så ni inte behöver två bilar. Rensa ogräs beror ju på vad ni gör av trädgården och katterna kan fortsätta vara innekatter även i ett hus om ni vill det. Naturligtvis är det en hel del att lägga på huset, men bostadsrätterna är snart lika dyra som hus och då blir lånet lika stort plus att ni ska betala en månadsavgift. Så man betalar ju ändå på arbeten på huset. Och då får man inte en altan och trädgård att njuta av. *gillar hus*

  • Carma07

    Men man måste inte bo på landet för att bo i hus. Vill ni inte att katterna blir utekatter? Hur gör ni nu när ni vädrar och sitter på balkongen?

    Fördelen med bostadsrätt är väl om man vill bo kvar mer centralt inne i stan och bara kunna promenera ner till stan.

  • Carma07

    Just det där att man kan göra precis vad som helst när som helst under dygnet är jättebra. Jag kan fortfarande komma på mig själv med att tänka att det och det kan jag inte göra nu när klockan är efter 22:00. Sen kommer jag glatt på att jag kan göra precis vad jag vill om det så är mitt i natten. En stor fördel.

  • Carma07

    Det blir en hyrklänning som jag faktiskt inte kännr mig helt nöjd med. Priset är bra iaf och det är viktigare just nu. Har ingen bra bild på den, men har hittat bilder på liknande klänning i bröllopstidningar som jag klippt ut. Bilderna tillhör 2007 års kollektion, så jag blir himla modern om inte annat. Tar med mig på tisdag så får ni se.

  • Carma07

    Dags att dra sig hemåt. Ha en trevlig kväll alla.

    lykke: Säger trevlig midsommar till dig redan nu utifall vi inte hörs mer innan dess.

  • Carma07

    *sjunger* Godmorgon, godmoooorgon...uhää *urk* Vem ska man vända sig till om man vill ansöka om fler timmar på dygnet?

    Fredag: Skönt med sista dagen. Bara den vetskapen kan få en att piggna till snart.

  • Carma07

    Fredag: Vi får några vänner hem till oss. Hade egentligen planerat att sitta ute och fixa en liten femkamp i trädgården, men det har lovat inomhusväder. Så då grillar vi väl och sitter inne och äter istället. Vad har ni för planer?

  • Carma07

    Fredag: Vi hyr både sambons och mina kläder hos Emilios i Kungälv.

    Tezz: Vilken urbota dum kommentar. Förstår att du blev arg. Tror han körde en fuling och ville ha en ny telefon.

  • Carma07

    Tycker inte det var lägesedan som vi önskade varandra God Jul i tråden. Snacka om att tiden bara flyger iväg.

  • Carma07

    Tezz: Jag sitter med samma problem. Vill gärna ge presenter till vårt värdpar och kan inte hitta på något bra. Men det ger man väl i efterhand?

  • Carma07

    Härlig midsommar i spöregn. Men grillat fick vi ändå och en himla trevlig midsommar.

    Linum: Visst skulle ni ha blandat norrländskt och västkust på er meny? Har ni bestämt ännu vad ni ska ha? Behöver lite inspiration.

  • Carma07

    Så länge man har en grillmästare att skicka ut i regnet så är det ju inga problem.

    Hur har du det med nerverna nu? Det är ju inte långt kvar.

  • Carma07

    Vi har mindre än två månader kvar och det känns fortfarande som om jag inte har en aning om vad vi håller på med. *gulp* Men om jag bara jobbar på så tror jag att allt faller på plats.

  • Carma07

    Linum: Tackar *bugar och bockar* Kollar upp mailen ikväll eller morgon bitti.

    Nickes: Ett tips till gästboken är att gästerna får en sida reserverad till sig och så får du göra en lista på vilka som ska fotas tillsammans. Har du någon som kommer ta hand om fotograferingen av gästerna? Isf kanske han/hon även kan sköta gästboken.

  • Carma07

    Nickes: Jag kan höra med en kompis ang gästboken. De hade det så på deras bröllop. När vi skulle skriva i den visade någon oss vilken sida vi skulle skriva på. Du kan ju använda post-it-lappar i albumet och skriva en beskrivning vid sidan om hur de ska använda gästboken. Innan dess hade hon som fotade gästerna en lista som hon gick efter när hon samlade ihop oss. Jag kan höra med henne. Funderar själv på hur jag ska lösa det hela. Jag vill ju dessutom scrappa fotona till den sen.

  • Carma07

    Godmorgon.

    lykke: Låter som en skön och avslappnad helg. Tråkigt bara när helgerna tar slut.

    Vi har också tagit det lungt i helgen. Jag började kolla lite på solosånger och sambon tog tag i vilka psalmer vi skulle ha. Det var bra det för det hade jag ingen tanke på att vi skulle välja. Känns skönt att börja få en bild av det iaf. Nu är det bara det svåraste kvar - välja.

  • Carma07

    lykke: Musiken vi sitter och letar just nu är till vigseln. Det var ju inga problem att hitta förslag och ideér. Jag har letat runt lite på nätet för att även läsa texterna. Annars brukar jag inte bry mig om sådant, men nu vill man ju att den ska säga något. Jag har några förslag, så får man se sedan hur det blir med den som ska sjunga låtarna. Det ska även passa den personens röst.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3