• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Nibla: Såg vi lugna ut i din dröm eller höll vi på att gå upp i limningen? Såg er lägenhet ute idag. Lycka till på visningarna och med försäljningen.

    Skulle ha ringt kyrkan idag, men de hade inte öppettid förrän imorgon. Så det får väl vänta en dag till.

  • Carma07

    Nibla: Hahaha, det är ungefär så jag känner mig ibland. Att man inte hinner med eller så står man där på bröllopsdagen och har glömt hälften.

  • Carma07

    God morgon

    Linum: Kul att semestern var bra. Och jättekul att du är tillbaka.

    Igår slipade och ojade jag nästa stol. Det börjar kännas i kroppen nu. Måste väl medge att jag inte jobbar speciellt ergonomiskt. Imorse var jag rätt stel, men tog ändå cykeln till jobbet. Kändes faktiskt väldigt skönt.

  • Carma07

    Vilken tid på lördag? Ska var och en ta med det den ska äta eller hur gör vi?

  • Carma07

    Vi har planerat att komma. Hade inte Tezz en bra lista på vilka som skulle komma? Vi kanske kan kolla med den och kolla om de flesta fortfarande kan?

    Vi (sambon) är också fenomenala på potatissallad. Vad för slags potatissallad gör ni Linum?

  • Carma07

    bauti: hahaha. Tokiga drömmar. Men placeringskort i sköldpaddeformat kanske är något?

  • Carma07

    Men om vi skickar ut ett mail till alla och frågar om intresset? Alla läser ju inte tråden på dagarna.

    Är det bara jag som fått en undersökning på mailen från vårruset? Har inte läst den ännu. De blir väl snart sura på mig.

  • Carma07

    Tezz: Vet inte hur tjocka papprena är som jag använder. Jag brukar köpa bazzillpapper i scrapbutikerna eller använda de papprena som ska slängas på jobbet.

    Linum: Jag kan maila.

  • Carma07

    Tezz: Jag är dålig på gram på papprena. Till vårt infoblad använde jag samma papper som jag hade i inbjudan och körde det i skrivaren. Det gick hur bra som helst. Jag kan väga pappret när jag kommer hem så vet jag.

  • Carma07

    Goddag tjejer

    Lite tid att äntligen kika in här. Idag har jag ringt till kyrkan igen. De sa att jag skulle höra av mig i början av juni igen. Jag fick veta namnet på prästen och hon sa att han skulle höra av sig till oss i början av augusti. Det tyckte jag var lite sent med tanke på att man ska få ihop kyrkoprogrammet också. Jag fick mailadressen till prästen så vi kan få kontakt innan. Man är ju lite nybörjare på det här med bröllop. Jag vill ju ha champagne utanför kyrkan och det lät som om det var ok, om det är alkoholfri sådan förståss. Och det kan det ju vara, det är inte alkoholen som är det viktiga. Ska gå in på svenska kyrkans hemsida och kolla på listan över vad som ingår i vigseln så man kan börja förbereda kyrkoprogrammet ändå.

    Nu blev det lite långt för en liten grej bara.

    Tezz: Jag kom ihåg Änligen Hemma igår.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3