• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    *vinkar tillbax till Tezz*

    bauti: Vilken romantisk m2b du har. Hoppas ni får en trevlig kväll.

  • Carma07

    Godmorgon
    Tillbaka på jobbet fit for fight. Har en del att jobba igen. Så jag måste försöka att hålla mig härifrån, men det blir nog svårt.

    lykke: Låter som en trevlig och mysig tripp till Spanien.

    Addiz: Vad skönt det låter med semester.

    Nu har vi skickat iväg inbjudningarna så nu finns ingen återvändo. Idag efter jobbet ska vi iväg och fixa med ringarna. Det börjar brinna i knutarna som guldsmeden sa.

  • Carma07

    Måste erkänna att jag har lite träningsvärk idag. Igår började jag slippa trädgårdsbordet, för hand. Letade upp en kloss och en bit sandpapper. Bara ovansidan än så länge måste jag väl erkänna. Därefter tröttnade jag på det och gick över till att kratta hela gräsmattan. När sambon kom hem sedan ställde vi oss och oljade in bordet. Det blev jättefint. Äntligen att vi fick tummen ur till det. Nu är det bara resten kvar. *puh*

  • Carma07

    *suck* stavar ju som en kratta. Naturligtvis vill jag inte "slippa" trädgårdsbordet, utan började "slipa" det.

  • Carma07

    Fru Nibla: Usch vilka hemska nyheter. Jag blir ledsen för dig när jag läser det. Får de verkligen bara sparka dig så där? Verkar helt konstigt. Många kramar till dig. Jag tänker på dig.

    MissP: Lycka till, jag håller tummarna för dig.

  • Carma07

    Jag undrar oxå vart Tezz är?

    Nationaldagen kommer jag förmodligen att åka iväg på en pysseldag. Det ska bli roligt och göra något annat än bröllopskorten.

    Usch, det var tungt att jobba sig igenom högarna. Börjar bli trött i huvudet. Det gör inte saken bättre att det är så varmt här just nu. *gnäll, gnäll*

  • Carma07

    Puman: Precis vad jag också hade tänkt att fixa som morgongåva. Nu får jag dock se om jag hinner och får ihop pengar till att fixa bilder. Annars funderar jag på att det får vänta som en extra julklapp. Just nu måste vi verkligen skramla kronorna till bröllopet. Det är roligare att kunna göra albumet så man blir helt nöjd.

    Tezz: Tycker det är en jättebra idé som morgongåva. Min sambo är också väldigt intresserad av whiskey. Man kanske ska fundera över något sådant istället om jag inte får ihop albumet.

  • Carma07

    Tezz: Jag tror att du gör rätt i att vänta med albumet till sedan. Det tar tid att greja med det och det är inget roligt att stressa fram det. Man vill ju bli nöjd. Det ska ju vara en rolig hoby och inte tungt som hänger över en. Vi kan ta pysseldagar till hösten.

  • Carma07

    Är klockan redan fem? :-O Vad tiden har gått. Jag trodde klockan bara var fyra.

    Ha en trevlig kväll!

  • Carma07

    Godkväll.

    Efter lite pyssel har jag nu uppdaterat bloggen med våra inbjudningskort.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3