• TezzAmore

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Fasen, jag går omkring och säger att det är torsdag hela tiden! Det blir ju helt fel! Hahaha! Kunderna undrar nog om jag är nykter eller nått!

  • TezzAmore

    hahahaha! Där ser man vad fel det kan bli när man har för bråttom!

  • TezzAmore

    T-skirt låter som en rolig idé! Bara det är fint väder så att det syns att man har den på sig... Tänkte på att om det är kallt så kommer man ändå ha en tröja eller jacka eller så!

    Linum: Du är en riktig idéspruta! Svårt att välja, alla låter ju bra!

  • TezzAmore

    Tänkte på Linums förslag Wedding Walkers... känner mig snarare som en Wedding Stalker!

  • TezzAmore

    God morgon tjejer!

    Lykke: Pilatesboll låter som en rolig grej! Har du inte träningsvärk i magen med av allt skrattande igår?

    Petra: Välkommen!

    Var på Lindex i tisdags, hittade ingenting! Var på Kappahl igår och handlade hur mycket kläder som helst! Fick dåligt samvete, då jag vet att vi måste spara pengar till huset... Men det är kul att shoppa! Önskar att jag hade Paris Hiltons shoppingkassa... *önska hårt*

  • TezzAmore

    Linum: Intressant det där med affärer! Jag var på Lindex och hittade ingenting som jag gillade. Det var helt fel färger och modeller för mig... Kändes som att det glada 80-talet va tebax! Massa tights och prickigt! *brrrr* Inget för min kroppsform! På Kappahl hittade jag massor av kläder med rätt färger och passform! Så pratade jag med en kollega idag och hon hade shoppat massa på Lindex... *hehehe!* Tur att det finns olika affärer! Annars hade vi sett ut som kloner! Hahaha! Det var dessutom kul att shoppa, för första gången på typ 7 år köpte jag kläder i en mindre storlek! *yay*! Man skulle gifta sig oftare... hahaha! Jag menar alltså att det är en stor sporre för viktnedgången!

  • TezzAmore

    Hur i hela friden stavar man till det?

    Lugnt

    Lungt

    ?????

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3