• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Jag kan också 18:30. Evas Paley passar mig bra. Då blir det nära att lämna tillbaka mina låneböcker.

    Fröken Malm: Förstår precis vad du menar. Vem vet, du kanske möter någon ur min svärsläkt när du springer på stan. Ha en trevlig tur till norra landet.

  • Carma07

    Vi får inte glömma att maila bauti. Hon ville ju ha tid och plats på mailen. Om ingen hinner före så blir det här inlägget en påminnelse till imorgon. Nickes och MissP brukar också vilja ha sådan information på mailen.

  • Carma07

    Nu är bilderna upplagda. Det gick bra förutom att jag inte förstod i vilken ordning bilderna skulle publiceras. Så nu har de hamnat "baklänges" till hur jag ville ha dem. Men då fick jag även lära mig det. *stolt*

  • Carma07

    God morgon.

    Tezz: Tycker det verkar konstigt om de inte har frys på SH.

  • Carma07

    Lunchdags och tid för mig att kika in.

    bauti: A-kassan är inget roligt att pyssla med. Förstår inte att om man är sjukskriven så måste man betala den högre summan. Verkar ju hur konstigt som helst. Man får väl knappast mer pengar som sjukskriven än som arbetslös. Hoppas det löser sig för dig.

    lykke: Vad synd med tårtan. Alltid skönt annars att ha allt samlat på samma ställe.

  • Carma07

    Tezz: Hör med kyrkan vad de tycker. Har för mig att jag läst någonstans att alla kyrkor inte riktigt uppskattade det eftersom det stökade ner så. Men jag är förvirrad och kan ha fel.

  • Carma07

    Fröken Malm: Se till att du får sova i bilen för sömn är bästa medicin. Är det bättre att köra upp på natten? Vi brukar alltid starta tidigt på dagen och vara framme lagom till kvällsmat.

  • Carma07

    Godkväll i tråden. Nu har vi varit hurtiga och duktiga. Vi har varit ute och städat i trädgården. Krattat och gödslat gräsmattan. Vi hörde talas om regn så nu får ni hålla tummarna för det.

    lykke: Vad roligt med gelégrodorna. Då kanske man ska ha många singlar på bröllopet som ännu inte har hittat sin prins.

    Nu blir det lite pyssel och don innan "Lost". Vi ses imorgon.

  • Carma07

    lykke: Har du bra koll på loppisar och second hand affärer där man kan fynda roliga saker som tex till trädgården?

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3