• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Tezz: Ja, vad bra. Då blev ju äntligen november en rolig månad. Bjuder du på tårta då? Om jag hinner hade jag tänkt att försöka hinna med något tidigare tåg och hinna med äreden. Vi kan ju pingla varandra vi också.

    Mina föräldrar hade fyra katter hemma (efter jag och lillebror flyttat ut). Nu är inga av dem kvar så det är tomt. Och två av hundarna här på jobbet var riktig gamla och skruttiga och finns numer i hundhimlen. Den hunden som är kvar här nu fyller 11 år nästa vecka, så vi får passa på att njuta av honom de sista åren.

  • Carma07

    Hur gör man om de inte vill dansa eller ens vill lära sig att dansa? Nu kan vi ju skylla på att vi inte får plats på altanen.

  • Carma07

    Linum: Jag skrattade gott åt din halvt invalida sambo. Kul att han fick blodad tand och vill följa med fler gånger.

  • Carma07

    bauti: Det var en vacker klänning. Lite för glittrig för min smak och för fin för ett trädgårdsbröllop. Och dessutom för dyr och framför allt för liten. Men tack för att du tänker på mig och håller utkik. Vad gullig du är.

  • Carma07

    lykke: Den klänningen som jag provade skulle storlek 42 bli bra. Så om det inte skiljer sig jättemycket mellan olika märken så är det min storlek.

  • Carma07

    bauti: Den har jag kikat på. Vill inte ha släp. *kräsen*

    lykke: Jag förstod inte vilken klänning du menade.

  • Carma07

    Nu ska jag ta och sminka mig och förbereda mig för färd mot Göteborg. Ska bli så roligt. Slår en pling till Tezz och lykke när jag är framme. Jättekul att ses!!

    Ni andra får ha en trevlig helg.

  • Carma07

    Godförmiddag. Tack för i fredags. Det var jättekul att ses igen. Man får alltid ny inspiration då.

    Igår blev det en tur till Trollhättan. Hittade en klänning för 800:-. Tyvärr var den för stor. Den var en storlek 42 så då tyckte jag att det var skitbra och började kolla på storlek 40. Fanns två jättefina klänningar på rea i den storleken. Började med att prova kjolen. Tänkte att det var det kritiska plagget eftersom jag är småbystad. Kjolen passade perfekt, men däremot toppen gick inte igen. Kollade runt vad de hade, men inget jag fastnade för direkt. Men det är på gång in mer klänningar.

    På kvällen var vi hos några kompisar på middag. Alltid lika trevligt.

    Nu är jag på väg till pysselträff. Ska snabbt plocka ihop mina saker. Kunde bara inte låta bli att kika in här.

    Vi ses imorgon (förhoppningsvis)

  • Carma07

    Godmorgon. Kikar in snabbt här på morgonen. Idag blir det nog jobba av.

    Addiz: Tråkigt med Boman. Hoppas allt gick bra ändå och han inte får traumatiska minnen. Du får krama om honom från mig.

    Linum: Det blev ingen klänning, men den värsta paniken la sig ändå. Hon i butiken sa att det inte var någon panik ännu, så då litade jag på det. Jag tar gärna med mig sällskap på klänningrundor. Säger till när jag planerar in nästa.

    Igår var det pysselträff. Det var riktigt roligt. Två kort fick jag faktisk producerat. Det är mer än vad jag brukar. Oftast går tiden åt till att stansa och stämpla upp sig från de andra och samla inspiration.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3