• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3

    Nickes: Håller med dig om mammor som inte ens försöker hålla reda på sina ungar i affärerna. Har själv jobbat i butik och har sett många varianter på föräldrar som tycker att deras barn får göra vad som helst. Man kunde bli riktigt arg ibland. Tycker inte att jag ska behöva säga till barnen att inte förstöra varorna.

  • Carma07

    Petra74: Alltid bra att kolla runt lite innan man handlar så man inte ångrar sig efteråt. Helkroppsmassage låter inte helt fel.

  • Carma07

    Linum:
    Grattis i efterskott!!! Tänkte på det hela fredagen att jag skulle säga det till dig, men lagom tills vi träffades hann det halka ur min hjärna. Det låter som om din dag blev bra.

    Fröken Malm: Vilket roligt sätt att luras på svensexan. Ja, ni har ju inte långt kvar så det kan ju hända när som helst nu.

  • Carma07

    Jag kan också nästa tisdag. Då kan jag ju passa på att lämna tillbaka mina låneböcker.

    Addiz: Om jag fattar det rätt så är det tisdag 24:e som det pratas om. Det är om den dagen jag svarar på iaf.

  • Carma07

    Lunchdags och kikar in här.

    lykke: Tänkte ordna med bilderna ikväll. Har inte haft mycket tid denna helgen. Jag panikringer dig på mobilen om det går alldeles åt skogen.

    Jag var på Tupperwareparty för ett tag sedan. Fick burkarna i söndags. Jag hade nästan glömt vad jag hade köpt så det var som att öppna ett paket. Jag hade bättre tur än Malm dock. Jag handlade för 350:- eller 380:- och fick 7 burkar, 4 små burkar, en liten slickepott och en mini salt/sockerströare. De hade någon kampanj + att man fick en massa gästgåvor.

    MissP: Tråkigt att höra att ni är sjuka. Krya på er!!

    Har säkert glömt något, men det ploppar väl i hjärnan senare.

  • Carma07

    MissP: Är inte emot tupperware, brukar bara inte köpa speciellt mycket. Håller med om att de verkligen är dyra. Men när jag är iväg på party köper jag någon förvaringsburk eller så.

  • Carma07

    Tycker att det är mycket bättre kvalitet på tupperwareburkarna. Men eftersom de är så dyra brukar jag byta ut till dem efter hand under de perioder man går på partyn. Så då duger de billigare lika bra så länge. Men kan hålla med Malm om att det finns onödigt mycket att köpa. Man kanske inte satsar på serveringsskålar från Tupperware tex. Så snygga är de inte.

  • Carma07

    Glömde ju fikalistan. Jag kan både måndag och tisdag.

  • Carma07

    Hoppas jag fick tag på senaste listan.

    ************************************
    MÅNDAG:
    Lykke
    Fr Malm
    Linum
    Carma

    *************************************
    TISDAG:
    Tezz
    Lykke
    Fr Malm
    Linum
    Addiz (med reservation)
    Carma

  • Carma07

    Vad kul om du kommer med Petra. Ser nästan ut som det är fler som kan på tisdagen.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 3