• nenne78

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    min man är i stockholm. jag har tråkigt. hittar inte shift-knappen, vilket kanske beror på att jag skrek så mycket i mina tidigare inlägg. Stackars er som måste läsa sån dynga och överösas av röda gubbar. Om de ändå var gjorda av vingummi och gick att äta... *smackar och inser att jag redan tryckt i mig hela godispåsen och mår lite illa*

  • nenne78

    hallå i cyberspace!

    ÅÅÅH fick lite längtan efter er efter min lunchdate med Vickan (oooh vad trevligt det var - MERA!)!! Så här är jag igen! TATAAAA! Måste bara läsa igenom vår gamla oktobertråd för att få skratta lite åt våra upptåg förra sommaren, hade nästan glömt att det var där det började... Skönt att höra att du hittade tillbaka ut från gamla stan och hann med tåget, Vickan.

    Igår kom vår gamla toastis med sambo hit och vi fick äntligen möjlighet att tacka henne för hennes insats. Vi bjöd på restaurang och hon fick ett halsband som hon blev överförtjust av! Skönt, för jag har haft sån ångest över vad man ska hitta på! Jag har en kollega som tillverkar silversmycken så det är jättefina grejer som ingen annan har.

    Idag skiner solen men det blåser som på Antarktis. HUVVA!

  • nenne78

    va är festen slut?

    fredag kväll ooch gräsänka. ÄNTLIGEN får man surfa på BT utan en massa gliringar. Jag har ätit rester och vräkt i mig glass (Sia's Anisette oh la la). Vilken helkväll.

    Vi hann med att titta på ett hus innan han drog till de stora skogarna för svensexa för en kompis, och OJOJOJOJ där skulle jag lätt kunna tänka mig att bo. Utropspris? 1 775 000 k r o n o r. Jag hade hellre önskat att det var baht. Men, eftersom min man ska börja på nytt jobb och bo borta i veckorna och således dra in kosing till sin stackars pralinknaprande fru, så borde lån på 2 mille gå bra. MEN FY FAAAAAN vad mycket pengar!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH Varför ska ALLA 70-talister köpa hus NU? SAmtidigt som MIG!?!?!? Pottsorkar!

  • nenne78

    vickan - om huset... liked the toa. Men vad stort det var Hur många ska ni bli innan ni har avlat klart?
    Helt OK pris för så mycket hus, här finns inga hus under miljonen längre som inte är fallfärdigt.

  • nenne78

    vicktuaalaia hallå *gäspar*

    Nä, jag tror att de gör det bara för att jävlas. Jag är ju på gränsen till (men ändå långt ifrån) 80-talist så de andra gamkärringarna borde ha köpt hus för länge sen. MOOAHAHAHAHAHA!!!

  • nenne78

    jag ska fan ta reda på vilka mer som ska bjuda på det och skicka bajs med posten. Grannen har en 60 kg hund som nog kan hjälpa till med fyllningen. *tvår mina händer och ler illmarigt*

    nu ska jag sova och spinna vidare på mina ondskefulla planer. *frustar upphetsat*

  • nenne78

    haha!!! Är du här nu vickan! Jag var rädd att du hade gått och lagt dig.

  • nenne78

    eller heter det ondskefyllda? Låter som något man kletar mellan tårtbottnar.

  • nenne78

    det är livsfarligt med hus. Det bästa är när man har varit på visning och man inte vill ha rucklet. Idag var det inget bra alls. Nu har jag redan möblerat det i huvudet och planterat en berså. F*ck.

  • nenne78

    tråkigt att du är sjuk!!! Hoppas du piggnar på dig snart. haha, väntar du på en repris? *skrattar snuskgubbeskratt*

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4