• nenne78

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    halla somntutor!!!!! Jag holl pa att inte hitta er- ar det redan dags for en ny trad???? Fy fan vad livet ar bra gott ibland! Idag drar vi till koh Chang! Bangkok ar varmt och fuktigt men vi som var i bulgarien under den heta sommaren-00 ar detta endast skont sa man sipper frysa... hihih!

  • nenne78

    hej raringar! long time... Här har jag jobbat min första vecka på mitt nya job och är helt i det blå! Vilken skillnad, det har något som heter halvdagar och klämdagar (ok, liiite ironisk är jag, men som svältfödd stackars jon från tryckeri så är det himlen!)!!!

    Thailand var helt super, det känns som vi varit borta i flera månader!!! *hoppistuds* Jag har shoppat som en dåre:

    3 par jeans
    två kostymer (3-delade, skräddarsydda)
    1 blus (skräddarsydd)
    1 skjorta
    7 t-shirts varav en till brorsan
    3 linnen
    1 kofta
    1 par skor
    2 par shorts
    2 kjolar varav en till mamma
    1 skjorta till pappa
    2 pikéskjortor till syrrorna
    1 par glasögon (ska byta ut glaset här hemma - 40 kr kostade de!)
    8 buddhastatyer
    1 tunika
    3 par barnskor
    2 barnt-shirts

    sen handlade ju min man en hel del också, tur att vi inte tog med oss så mycket kläder ner.


    ser att ni påskar som fan här, jag har precis satt in bröd i ugnen och ska snart skala potatis till en Jansson. Vår prisbelönta fotograf som fotade oss på bröllopet kommer hit med fru (=min bästa vän) så vi ska åka skidor och sen äta en massa gott. Det är säsongsavslutning i Kungsberget så jag hoppas det finns snö för att kunna testa våra telisskidor i år. Yei!!!

    Hur långt kan man skirva egentligen??? Får jag fylla en hel sida???

    ä, nu postar jag.

  • nenne78

    ååh sis!
    Vilken frukost helt i min anda. Fast jag är ju gift med pannkakornas fiende - han tycker inte att det räknas som mat... Dealen vi hade för att han skulle fria var att när jag gjorde lika goda pannkakor som hans farmor då skulle vi gifta oss. Men svårt att tävla om det när man inte vill äta det någongång. Som tur var funkade hot om uppsägning så nu är vi ju gifta ändå. POOAAHAHAHAHAH!!!

  • nenne78

    och apropå Thailand *tips från nyutsedd ambassadör* - maten är suuuuper, om än ibland lite STAAAARK men otroligt fräsch. Fast det är skönt att vara hemma och äta potatis, gröt och köttfärssås. Dock inte blandat.

    Vi var 4 nätter i Bangkok, 3 nätter på koh Kham (pytteliten paradisö - rekommenderas!!!) samt 5 nätter på Koh Chang. På gång att exploateras men bara en restaurang som serverade fläsknoisetter och inlagd gurak (jo, de stavade så ). Så inte så hysteriskt som jag hört det är runt phuket.

    å tokbilligt såklart. Men vi är inte dem som vill pruta några kornor hit eller dit så vi gjorde många thai glada när vi lämnade 20 kr i dricks för en resa på 8 spänn (från A till B, vänta utanför en timme och från B tillbaka till A - fatta ÅTTA KRONOR!!)

  • nenne78

    jo, riktigt lågt. ÄH inte gör hon så goda pannkakor - då skulle han smaka min morfars plättar! Men nu är man ju för gammal för att äta där, eller också beror det på att han jämt är i Värmland hos sin nya flamma och friar (gubben är närmare 90 bast) eller också kan det bero på att sist jag åt plättar som han lagat hade han glömt att steka dem på bägge sidor... Skrutten!

  • nenne78

    Nu måste jag gå igen, men ha det så bra och ägga upp er i dag!

  • nenne78

    vickis, har du äntligen hittat ett jobba tt söka?!?! Vad kul!!!Jag offrar lite till min buddha här att du får det.

    mrsO haha, tog åt mig lite där ang ditt inlägg om kaxig ny kollega - för jag TYCKER att det är lite dåliga rutiner på min nya arbetsplats och har även nämnt det. *skäms lite*
    Men hur som helst trivs jag ypperligt och det känsn så jäkla bra. Men jag har mycket att lära...

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4