• Kakan2­007
    Äldre 17 Mar 08:49
    7125 visningar
    39 svar
    39
    7125

    Någon mer med resande blivande män?

    Finns det någon mer här än jag som har sin respektive resandes utomlands i jobbet? Min sambo och blivande man kommer förhoppningsvis hem imorgon efter 5 veckor utomlands på jobb! Jag längtar såå!

  • Svar på tråden Någon mer med resande blivande män?
  • humm
    Äldre 18 Mar 21:01
    #0

    Min erfarenhet är att tiden går fort när man är borta, det händer saker hela tiden och i mitt fall har man folk runt sig hela tiden.

    Tyvärr hinner man inte alltid ringa hem och är det tidsskillnad till hemma är det lätt att man skickar sms som kommer vid 3.30 tiden och det är inte så skoj... för den som ska upp och jobba dagen efter.

    jag ÄLSKAR mitt jobb och om jag ska vara ärlig så skulle jag inte vilja att han reste som jag gör. Ego, javisst, men så är det.

    beundrar er som blir hemma!!

  • Utomla­nds-br­ud
    Äldre 18 Mar 21:07
    #0

    Min har åkt idag, längtar redan efter honom...

  • Helene­li
    Äldre 18 Mar 21:58
    #0

    Appropå telefonkort så är det som säljs på pressbyrån rätt bra! Det gäller ett helt år istället för 3 månader som de flesta andra!

    Min reser över hela världen på pappret, men än så läng (3,5år) har han bara varit Europa runt och på Nya Zeeland. När han var på NZ var han borta i 2 eller 3 månader (minns inte längre) och jag åkte dit och hälsade på 3 veckor! :D Det var trevligt!

    Kakan: Nä, vad jobbigt att han inte är hemma när han är hemma! Jag som avskyr när min åker och tvättar bilen när han precis har kommit hem...

    Bens wife: På luftfartsverkets hemsida kan man i alla fall se ankommande flyg! Klart du ska möta honom! :D Mysigt!

    Ja, visst är det ju så att är det ett resejobb så är det ett resejobb. Men jag saknar honom ändå. Jag vet att han trivs kalasbra och skulle aldrig på allvar be honom sluta. Något som jag tycker är jobbigt är alla bekanta och obekanta som inte kan förstå hur jag står ut! De som aaaldrig skulle kunna ha det så som stackars jag har.... *suck* De menar det säker på det bästa sättet, men inte f-n hjälper det. Och uppenbarligen så funkar det för oss...

  • Kakan2­007
    Äldre 18 Mar 22:09
    #0

    Bens wife
    Visst kan man kolla det, det gjorde jag idag! Luftfartsverket www.lfv.se så kan du se avgångar/ankomster.

    humm
    Ja, jag beundrar nästan mig själv faktiskt!... Alla runt omkring frågar hur man orkar, men inte vet jag. För det första har man ju inte direkt så mycket att välja på för det andra så kan man vänja sig vid det mesta.

    Utomlands-brud
    Usch och fy vad jobbigt! Blir tårögd bara jag tänker på det! Det är verkligen ingen hit när de åker en söndag,det märkte jag sist. Bättre när de drar måndag morgon så man måste till jobbet och inte hinner tänka lika mycket... Fy vad jobbigt, blir han borta länge?

  • Septem­berces­s
    Äldre 19 Mar 09:16
    #0

    ha ha, såg att det inte bara var jag som sov i min kille tshirt=)

    kakan2007: hoppas att han har kommit nu och att ni får massa tid att mysa=)

    Är det ngn som kör MSN istället för att ringa? vi har skaffade oss varsin webkamera och kopplar upp oss på det varje dag så kan vi prata direkt och utan att det kostar..det blev ju lite dyrt i längden med telefon innan min kille flyttatde till sverige men vi kör webcamera nu med när han är borta..

  • humm
    Äldre 19 Mar 10:18
    #0

    Jag tror inte att han sover i mina tröjor när jag är borta, men jag skulle g¨rna se det...

    får lite dåligt samvete när jag läser hur ni saknar dem som är borta.

    jag har ganska få resor inbokade i vår och jag börjar känna mig rastlös av att vara på kontoret hela tiden.

    har två resor inbokade i början på juni, två veckor innan vårt bröllop och en vecka innan vårt bröllop... vet inte riktigt om jag vågar vara hemifrån så tätt på den stora dagen.

    vad hade ni andra sagt om era blivande hade rest veckan innan?

  • humm
    Äldre 19 Mar 10:19
    #0

    en sak till, Kastrups flygplats har en SMS service till ankommande och avgående flyg, det är smart. Man får sms om när planet landar, när bagaget är i rullning o.s.v. vet inte om det samma finns på Arlanda...

  • Bens wife
    Äldre 19 Mar 10:21
    #0

    humm: om min blivande rest veckan innan hade jag överlevt, men varit orolig att han skulle drabbas av någon exotisk sjukdom och låg däckad på dagen D. Eller att han inte kom hem i tid....

  • Äldre 19 Mar 10:34
    #0

    Jag har alltid rest mer i jobbet än min man och de senaste åren har jag t o m bott utomlands med jobbet (och kommer fortsätta med det). Jag tror som flera av er säger att det är jobbigare för den som stannar hemma - den har mindre val liksom och väntar mer. Nu funkar det för oss sålänge vi båda har en vardag vi trivs med men om en av oss ständigt kände sig "on hold" för att vänta på den andre så skulle det nog vara outhärdligt.

  • humm
    Äldre 19 Mar 11:18
    #0

    Jag tror inte att jag lyckas springa på några exotiska sjukdomar, jag ska till Grekland. Eftersom det finns MASSOR med flyg hem varje dag så jag kommer att vara hemma i tid och förhoppningsvis lite mer solbränd och fräschare än när jag åker...

Svar på tråden Någon mer med resande blivande män?