• humm

    Någon mer med resande blivande män?

    hos oss är det tvärtom, jag reser, han är hemma... jag reser dock inte mer än max 14 dagar i sträck. han ser till att se sport, actionfilmer samt spela playstation. vi saknar varandra med det är ok. har man ett resejobb så är det ju grejen att man är borta...

    konstigt nog ser hela vår bekantskapskrets till att bjuda honom på middagar och fikor när jag inte är hemma, stackas lite sitta ensam, tror inte att det hade varit dt samma om jag hade varit hemma.

  • humm

    Min erfarenhet är att tiden går fort när man är borta, det händer saker hela tiden och i mitt fall har man folk runt sig hela tiden.

    Tyvärr hinner man inte alltid ringa hem och är det tidsskillnad till hemma är det lätt att man skickar sms som kommer vid 3.30 tiden och det är inte så skoj... för den som ska upp och jobba dagen efter.

    jag ÄLSKAR mitt jobb och om jag ska vara ärlig så skulle jag inte vilja att han reste som jag gör. Ego, javisst, men så är det.

    beundrar er som blir hemma!!

  • humm

    Jag tror inte att han sover i mina tröjor när jag är borta, men jag skulle g¨rna se det...

    får lite dåligt samvete när jag läser hur ni saknar dem som är borta.

    jag har ganska få resor inbokade i vår och jag börjar känna mig rastlös av att vara på kontoret hela tiden.

    har två resor inbokade i början på juni, två veckor innan vårt bröllop och en vecka innan vårt bröllop... vet inte riktigt om jag vågar vara hemifrån så tätt på den stora dagen.

    vad hade ni andra sagt om era blivande hade rest veckan innan?

  • humm

    en sak till, Kastrups flygplats har en SMS service till ankommande och avgående flyg, det är smart. Man får sms om när planet landar, när bagaget är i rullning o.s.v. vet inte om det samma finns på Arlanda...

  • humm

    Jag tror inte att jag lyckas springa på några exotiska sjukdomar, jag ska till Grekland. Eftersom det finns MASSOR med flyg hem varje dag så jag kommer att vara hemma i tid och förhoppningsvis lite mer solbränd och fräschare än när jag åker...

Svar på tråden Någon mer med resande blivande män?