• Kakan2­007
    Äldre 17 Mar 08:49
    7189 visningar
    39 svar
    39
    7189

    Någon mer med resande blivande män?

    Finns det någon mer här än jag som har sin respektive resandes utomlands i jobbet? Min sambo och blivande man kommer förhoppningsvis hem imorgon efter 5 veckor utomlands på jobb! Jag längtar såå!

  • Svar på tråden Någon mer med resande blivande män?
  • Kakan2­007
    Äldre 17 Mar 10:52
    #0

    Ja, inte är det väl lätt att planera allt själv även om jag tycker det är jättekul och vet precis hur jag vill ha det. Jag bestämmer gärna men man vill ju ändå kunna prata om vissa saker, visa honom och höra vad han tycker. Men det är inte lätt när han jobar 10 timmar/dag och sen har 5 timmars tidsskillnad. När ska man prata liksom?!

    Kommer din blivande att vara hemma sen eller ska han iväg igen?

  • Kakan2­007
    Äldre 18 Mar 11:51
    #0

    Septembercess
    Han blir hemma någon vecka sen åker han igen. Det är hans jobb att resa så det är tyvärr så här jämt. Lite olika hur länge han är hemma och hur länge han är borta. Nu har har varit borta i 5 veckor och innan det lyckades han pricka in jobb 5 veckor över både jul och nyår. Midsommar var han också borta på jobb, suck...Måste tillägga att det är hans första år på detta jobbet och då är det inte direkt läge för att vara omöjlig...Men detta året ska han lägga in om semester åtminstone över julen.Aldrig mer jobb över jul säger han. Då var han precis som nu långt borta i västindien. Inte så att man kan åka hem en snabbis heller.

    Så det har ju blivit så att jag har planerat det mesta med bröllopet och även om jag tycker det är kul vill man ju som sagt gärna kunna prata om vissa saker iallafall.

    Bens wife
    10 månader, det är ju en hel evighet...fy vad jobbigt!!! Och som sagt dessa tidskillnader kunde man ju ha klarat sig utan, när ska man prata!? Man har ju ett jobb här hemma så man kan ju inte alltid sitta uppe (iallafall i mitt nuvarande fall) till kl 23 varje kväll för att få prata några minuter. Kostar dyrt (40kr i minuten) att ringa mobil i västindien också och även om företaget betalar så kan man ju aldrig prata så länge man skulle vilja. Det blir inget kallprat som man också skulle vilja ibland utan det är effektivt och koncentrerat...

    Som du skriver Bens wife så kan ju hans grejer göra en galen av saknad. När han åkte sist var det söndag kväll kl 21, det var INTE att rekommendera,myskväll och sen stack han för 5 veckor... Då låg hans tröja framme och såklart kunde jag inte låta bli att lukta på den. Det var så jobbigt att jag var tvungen att lägga in den i garderoben och sen dess har den legat där. Pallar inte lukten, det är för jobbigt...

    Oj vad långt detta blev, men idag kommer han iallafall äntligen hem! Om ca 5 timmar bör han vara hemma, som jag längtar!

  • Kakan2­007
    Äldre 18 Mar 17:24
    #0

    Heleneli
    Jo, nästa gång han åker ska jag absolut köpa ett telefonkort istället. Men det har på något konstigt sätt fungerat rätt bra innan ändå..men denna gången var det lite drygt så på hans nästa resa blir det kort. Hoppas han inte åker alltför snart, fast vi ska förstås upp till fjällen i påsk så tills dess är han väl i Sverige. Något som också är "roligt" är att han har kontoret 15 mil bort så inte ens när han inte reser är han hemma ordentligt. Då är han borta ca 3 dagar/vecka för att jobba på kontoret.

    Bens wife
    Nä, man är inte riktigt som man skulle önska när han är borta. Jobbar,tränar och träffar kompisar och familj visst, men det är ju inte samma sak. Det blir lättare efter ett tag, man kan vänja sig vid mycket,men det är en märklig känsla.Man är tillsammans med någon som man vet finns där,men ändå inte... Hur länge är han borta? Min brukar resa 2-6 veckor.

    Heleneli
    Har samma situation som du, vet heller aldrig om han kommer hem förrän han verkligen sitter på flyget. Kör det ihop sig, som det på något sätt alltid lyckas göra,måste han stanna tills allt är ok igen. Reser din runt i hela världen också?

    humm
    Jo,det är ju såklart så det är när man har ett resejobb och jag är jätteglad att han fått det jobbet men jag saknar honom inte mindre för det även om jag kan ta det... Hur tycker du det är att resa,är det lika jobbigt att åka som det är att stanna hemma tror du? När man ska iväg har man ju ofta rätt mycket att tänka på och kanske är det också skoj att få se nya platser... Sen är det förstås inte kul att leva i en resväska i över en månad...

  • Kakan2­007
    Äldre 18 Mar 22:09
    #0

    Bens wife
    Visst kan man kolla det, det gjorde jag idag! Luftfartsverket www.lfv.se så kan du se avgångar/ankomster.

    humm
    Ja, jag beundrar nästan mig själv faktiskt!... Alla runt omkring frågar hur man orkar, men inte vet jag. För det första har man ju inte direkt så mycket att välja på för det andra så kan man vänja sig vid det mesta.

    Utomlands-brud
    Usch och fy vad jobbigt! Blir tårögd bara jag tänker på det! Det är verkligen ingen hit när de åker en söndag,det märkte jag sist. Bättre när de drar måndag morgon så man måste till jobbet och inte hinner tänka lika mycket... Fy vad jobbigt, blir han borta länge?

  • Kakan2­007
    Äldre 27 Mar 17:47
    #0

    Nu ska han tydligen åka iväg imorgon igen... Bara en kortare resa eftersom vi ska till fjällen över påsk, men det känns sååå drygt eftersom vi för ett par veckor sedan bokade in träff med fotograferna nu på lördag... Det var inte lätt att försöka tänka ut en helg då han kunde tänkas vara hemma och så strular det sig ändå... Grrr...

  • Kakan2­007
    Äldre 27 Mar 20:23
    #0

    Heleneli
    Ja, jag är lite irriterad på detta måste jag erkänna... Vi åker till fjällen på långfredagen så tills dess ska han vara hemma så det är inte så länge och han ska bara till Holland, men jag hade sett fram emot att träffa fotograferna i helgen... Det går väl att boka en ny tid men det är ju nästan omöjligt att veta när han är hemma! Det är inte helt klart att han ska åka men det verkar så. Han får reda på det imorgon bitti och ska isåfall åka vid lunch. Hoppas inte...

    Han brukar också säga till om det är något speciellt och ta ledigt då, men detta hade han väl inte riktigt i tanke när chefen frågade om han ville åka... Han har inte heller riktigt lika bra koll som mig när det gäller bröllopet... som också bubblar om det i tid och otid...

    Ja,det är rätt lustigt hur man saknar alla dessa små saker som alla andra tar förgivna... Man uppskattar allt, bara att han är hemma!

    Marskatt
    Hoppas verkligen att han kommer hem i tid! Ja, det är tur att de kommer hem med pengar...annars vete katten... :)

    Nu måste jag skynda mig iväg och hämta honom vid tåget!

Svar på tråden Någon mer med resande blivande män?