• nära
    Äldre 12 Feb 15:08
    8235 visningar
    35 svar
    35
    8235

    otrogen...

    I höstas träffade jag en kollega som jag blev stormförälskad i. Jag började älska honom och han började älska mig.

    Jag har familj och barn, han har familj och barn. För mig har kärleken känts äkta hela tiden. Vi pratade för ett par veckor sedan om att det kanske blir vi två, men vi känner inte varandra väl ännu.

    Vi bor 35 mil bort från varandra. Jag älskar honom. Ärligt. Djupt. Allt jag längtar efter är han. Men otroheten har slitit på mig enormt. Jag har mått dåligt, hemskt dåligt. Och jag har varit lycklig, enormt lycklig för att jag träffat en underbar människa.

    Jag älskar honom, men jag inser att kärleken kommer att dö om jag inte investerar i den. Vi kan aldrig som andra par göra något tillsammans. Det slutar med möten på hotellrum. Och vilken kärlek kan överleva på det?

    Distansförhållande med inbyggd omöjlighet att umgås som par. Hur gör man om man vill att den kärleken ska överleva?

    Sist vi träffades efter tre veckor märkte jag distansen i honom. Den finns inte i mig. Men jag har en maggropskänsla om att han är på väg bort. Älskar... Oändligt.

    Hur gör man? Jag vill.

  • Svar på tråden otrogen...
  • glad tjej
    Äldre 12 Feb 15:13
    #0

    Man kan tyvärr inte påverka andras känslor. Men jag tycker du kan börja med att vara ärlig mot din nuvarande och berätta som det är att du älskar en annan.

  • slisk
    Äldre 12 Feb 15:13
    #0

    Det bästa är väl om du funderar på om det är denna man du vill leva med och om du vill lämna din nuvarande för honom.

    Om du kommer fram till att det är vad du vill måste du prata med kollegan om det och se om han känner likadant. Gör han det så börjar det långa arbetet med att lämna era nuvarande familjer och bygga upp ett liv tillsammans. Men det är hårt, mycket hårt och ni måste båda vara säkra på att det verkligen är vad ni vill.

    Jag kanske förenklar det hela nu, men jag tror inte att ni kommer att må bra av att träffas i hemlighet och en sådan relation överlever nog inte på sikt, utan löfte om något mer..

  • kackel­maja
    Äldre 12 Feb 15:14
    #0

    Jag skulle nog lata det stanna vid en passionerad flort och fortsatta med min man och mina barn.

    Men, om du kanner att oavsett vad som hander med kollegan sa ar det "slut" med mannen sa tycker jag du ska ta ett steg i taget. Borja med att separera, dela pa barnen, varannan vecka hos dig, varannan hos mig.. kanske marker du att det ar vart det eller inte.. Allt blir sa mycket svarare nar barn ar inblandade, det galler ju att hitta en losning som ar bra for dem, men givetvis mar barn battre av tva lyckliga skilda foraldrar an tva olyckliga gifta..

  • brud 070901
    Äldre 12 Feb 15:14
    #0

    förstår hur du känner(tror jag) men otrohet är aldrig okej!!! Hur skulle du känna om din nuvarande man gjorde något liknande mot dig? oavsett hur du känner så bör du avsluta ditt nuvarande förhållande innan du inleder ett nytt.. jag vill inte låta okännslig och hård men faktum är att det ALDRIG är okej att såra en person man tidigare älskat och desutom har barn med (upfattade ditt inlägg så!?) så som du nu gör. man måste acceptera att man kan växa ifrån varandra och att man kanske hittar kärlek på annat håll men då bör man avsluta sitt gamla förhållande innan man inleder det nya, både för sin föredettas skull men även för sin egen och den nya kärlekens skull. vad får annars den nya kärleken för chans att växa och frodas..

    lycka till och jag hoppas att du förstår att jag inte fördömmer men att du måste för din och alla andra inblandades skull sköta det här på ett snyggt sätt!

    kram/

  • Nickan­s
    Äldre 12 Feb 15:32
    #0

    En vän till mig levde gift. Hon blev förälskad i en nära kollega, som oxå han blev förälskad i henne. Han var oxå gift och hade barn.
    De bestämde båda att de ville leva med varandra, så samma dag gick de hem och berättade att de ville skiljas.
    Idag lever de jättelyckliga med sin nya ihoppusslade familj.

    Prata med honom du älskar, men låt inte den nya relationen förstöra och såra din familjs hjärtan. Det tar lång tid att reparera.

    Lycka till!!

  • Johnna Depp
    Äldre 12 Feb 20:50
    #0

    Ta det lugnt, tänk på era egna familjer, förstör inte allt för dem för en jobbflörts skull. Du anar inte hur det kan bryta ner människor att bli lämnade eller bli otrogna mot. Det kan inte vara värt det. Låt dig själv inte sjunka så lågt att du är otrogen.

  • 2007 Bröllo­p
    Äldre 12 Feb 21:02
    #0

    Kan inte låta bli att undra...
    Varför skriver du det här inlägget på Bröllopstorget?!?

  • nära
    Äldre 12 Feb 21:05
    #0

    Enkelt, skriver här för att det är ett öppet forum om relationer. Inget annat. Var kan man annrs möta folk?

  • fridap­ida
    Äldre 12 Feb 21:10
    #0

    Låter svårt det här. Även om din nya kärlek är på väg bort kanske ditt nuvarande förhållande slut? Att tipsa dig om att fundera är väl ingen ide´, jag är övertygad om att du har gjort det hundratusentals gånger redan.

  • Honey Boo
    Äldre 12 Feb 21:10
    #0

    ...det kommer ofta inlägg som "detta är ett bröllopsforum, varför beklagar du dig om din otrohet här..:"

    för de som inte vill läsa dessa inlägg är det fritt att låta bli!

    Men vem hade inte tagit chansen att ropa efter råd på alla sätt de kan i en knivig situation, detta är ett forum där det kan diskuteras allt mellan himmel och jord tycker jag!

    Nära:
    Är han på väg att glida ifrån dig? Är allt bara en flört eller är det något ni kan bygga på? Var ärlig mot dig själv, våga se att du har blivit utnyttjad/utnyttjat en liten flirt, eller har du hittat kärleken med K?

    Hoppas du hittar de svar du vill!

    Kramar!

Svar på tråden otrogen...