• nära

    otrogen...

    I höstas träffade jag en kollega som jag blev stormförälskad i. Jag började älska honom och han började älska mig.

    Jag har familj och barn, han har familj och barn. För mig har kärleken känts äkta hela tiden. Vi pratade för ett par veckor sedan om att det kanske blir vi två, men vi känner inte varandra väl ännu.

    Vi bor 35 mil bort från varandra. Jag älskar honom. Ärligt. Djupt. Allt jag längtar efter är han. Men otroheten har slitit på mig enormt. Jag har mått dåligt, hemskt dåligt. Och jag har varit lycklig, enormt lycklig för att jag träffat en underbar människa.

    Jag älskar honom, men jag inser att kärleken kommer att dö om jag inte investerar i den. Vi kan aldrig som andra par göra något tillsammans. Det slutar med möten på hotellrum. Och vilken kärlek kan överleva på det?

    Distansförhållande med inbyggd omöjlighet att umgås som par. Hur gör man om man vill att den kärleken ska överleva?

    Sist vi träffades efter tre veckor märkte jag distansen i honom. Den finns inte i mig. Men jag har en maggropskänsla om att han är på väg bort. Älskar... Oändligt.

    Hur gör man? Jag vill.

  • Svar på tråden otrogen...
  • 2007 Bröllop

    Det var inte meningen att någon skulle ta illa upp, jag undrade bara. Måste passa på att tipsa om Familjelivs forum, där vimlar det av otrohet och annat!

  • Honey Boo

    2007 Bröllop

    "Där vimlar det av otrohet och annat"

    verkar inte vara ett forum som man vill vara med i! ;), eller hur?!
    Tycker det är trevligare här hos er!

  • lovegirl

    är medlem på fl också.. man väljer väl sina hjärteämnen? har absolut inget till övers för otrohet.. vare sig här eller på fl.. så fruktansvärt hemskt att medvetet såra någon som tror att den kan lita på en, skärpning!

  • Damen i röd hatt

    Jag tror inte du älskar honom, inte ännu. Det tar tid att bygga upp en sådan känsla. Däremot är du nog förälskad upp över öronen som en gammal klockarkatt. Det är lätt att förväxla känslor. Sedan tror jag inte du kan till fullo älska honom eftersom du dras med ett dåligt samvete om din otrohet, era hotellrumsmöten och känslan av att det inte kan bli något.

    Avsluta din nuvarande relation innan du går vidare. Om du älskar honom så måste du ju våga att satsa på honom utan att veta om du får något tillbaka. Och då kan du ju inte vara gift på ett annat håll.

  • mallenalle

    Jag tycker som de flesta andra här. Till att börja med så måste du vara ärlig mot din man! Att vara otrogen mot sin partner är respektlöst och ofta sätter det spår i den andra partnern som aldrig går att sudda ut.
    Jag förstår heller inte vad du gör ihop med din man om du älskar den andra så oändligt??
    Man kan inte ha kakan och äta den samtidigt!!

  • MhjärtaJ

    Till nära:
    Det här är ett bröllopsforum. Inlägget hade kanske passat bättre in under någon annan rubrik.
    Jag tar chansen att bli påhoppad och anklagad för att vara taskig, men jag kan inte tycka synd om dig. Det du gör är oförlåtligt! Hört talas om skiljsmässa? Sen skriver du att det är äkta sann kärlek men i nästa mening att ni inte känner varandra så väl ännu...Låter mer som en passion.

  • jocelyn

    Du måste bestämma dig. Att gå bakom ryggen på era respektive är något du redan vet är fel. Ibland är livet så "taskigt" att man måste välja och göra svåra saker. Antingen går du vidare med din familj eller med den nye mannen - inte med bägge. Hoppas du gör ditt val snart.

  • Jema 26/11-2005

    Det kanske inte är äkta kärlek från hans sida, utan enbart en "sexuell-fling".

    Sedan tycker jag att din man har all rätt i världen att få veta vad du valt att vara otrogen mot honom.
    Det är viktigt så han också får avgöra hur _han_ vill gå vidare efter något så kränkande och förnedrande.

  • Madelensh

    Jag håller med MhjärtaJ alla har rätt att vädra sina problem men är detta verkligen rätt forum att prata otrohet?? Detta är om jag förstått det rätt en sida där man pratar bröllop och liknande, tycker du själv att otrohet hör hemma där??

  • HasseP

    Otrohet är väl en sida av äktenskapet, inte den roligaste men visst hör den hemma i äktenskapet och i andra former av trohetsrelationer? Annars vore det inte otrohet....

    OK för mig att disktuera det här.

Svar på tråden otrogen...