• ShOoEe

  Lör 27 jan 2007 12:57 Läst 1371 gånger Totalt 17 svar
  katten­-Leja
  Visa endast
  Lör 27 jan 2007 12:57

  Okej... e det nån mer än jag som e jätte intresserad utav övernaturliga händelser?? gärna att nån svarar! jag serOhör konstiga saker i huvet e det inbillning elr ?? det finns många som säger att detta bara är tjafs men jag tror inte det... hmmm.. sååå? e det nån som kan svara skulle jag vara väldigt tacksam

 • Lilla jag...
  Visa endast
  Lör 27 jan 2007 13:00 #0

  vad är det du är med om?

 • Mirran­da
  Visa endast
  Lör 27 jan 2007 13:06 #0

  Hej, jag är oxå jätte intresserad, men har inget spännande att berätta eftersom jag aldrig varit med om ngt igentligen. fast jag tror på spöken ja.

 • snuttu­ngen
  Visa endast
  Lör 27 jan 2007 13:32 #0

  Frågar som tidigare inlägg, vad är det du hör och ser? Jag är övertygad om att det finns mer än vad de flesta tror. Själv ser jag bilder av sådant som sedan händer, jag kan också höra/få meddelanden, skriver också autoskrift och det är definitivt inte jag som skriver - jag bara håller i pennan. Tycker inte detta är något konstigt, det har funnits med mig sedan jag var liten, utom autoskriften som dykt upp på senare tid. Detta är en förmåga som jag egentligen tror att alla har, bara det att alla inte utnyttjar den till fullo eller över huvudtaget.

 • Karis Anneli­e
  Visa endast
  Lör 27 jan 2007 13:33 #0

  åå sånt här är fett spännande :D

 • Mirran­da
  Visa endast
  Sön 28 jan 2007 00:06 #0

  snuttungen,

  får man fråga om du vet vem som skriver genom dej? (för det är väl så det fungerar?) och hur gör du, slappnar av å tänker på ingenting, och fungerar det jämt när du vill att det ska fungera eller känner du liksom när någon vill skriva? he he många frågor, men sånt här är ju väldans intressant.

 • snuttu­ngen
  Visa endast
  Sön 28 jan 2007 21:00 #0

  Mirranda,

  Jag vet inte vem hon är förutom att hon föddes i början på seklet och hade en tvillingsyster. Hur det går till, tja, vet inte hur jag ska beskriva... om hon vill något så känns det som en surrande känsla i skrivarhanden, annars kan jag själv sätta mig med penna och papper och då finns hon där. Ibland kommer även andra in och skriver... jag tycker att det känns skillnad på hennes "grepp" om min hand och andras...

 • snuttu­ngen
  Visa endast
  Sön 28 jan 2007 21:04 #0

  Jag brukar inte ägna mig åt detta förrän det är lugn och ro och barnen sover. Ibland tänder jag ljus, ibland inte, fast jag gillar tända ljus, är inte beroende av dem för att skriva.

 • Mirran­da
  Visa endast
  Tis 30 jan 2007 20:40 #0

  Vad skriver hon då? Är det tilld ig om henne själv eller... *nyfiken*

 • Septem­berbru­ttan
  Visa endast
  Tis 30 jan 2007 21:01 #0

  Ska på storseans med Terry Evans i mars, ruskigt spännande!

 • Mirran­da
  Visa endast
  Ons 31 jan 2007 15:09 #0

  Jag var hos en spådam för några år sedan, men nu i efterhand känner jag att inte hadde många rätt. Under tiden ville jag så förtvivlat så jag likom gav henne rätt endå, men inte mkt stämde alls. Hon sa bla att jag var mycket blyg när jag var barn o att det hadde blivit bättre nu, men det var tvärt om, jag satt i främmande männniskors knä när jag var liten så fort jag fick chansen, har mamma berättat. en hel del annat var det oxå... så dålig erfarenhet har jag av sierskor. Men ååå så kul att kolla på Terry, han verkar duktig. Var är det någonstans?

 • Lilla Li
  Visa endast
  Ons 31 jan 2007 15:21 #0

  Jag tror också på sånt här.

  Däremot har jag en STOR invändning mot de flesta medium! Har man en sådan här gåva, att kunna få kontakt med den andra sidan osv, så använder man INTE den för att tjäna pengar! Medium som tjänar pengar på sånt här är inte äkta. Det tror jag fullt och fast på!

 • snuttu­ngen
  Visa endast
  Ons 31 jan 2007 15:49 #0

  Lilla Li,

  jag både håller med dig och inte om medium som tjänar pengar på sådant här... Dels för att jag själv känner att jag inte skulle kunna, av etiska skäl, vare sig jobba med detta eller ta betalt för det, men samtidigt så förstår jag att de som nu jobbar med detta och enbart detta ju också måste leva på någonting. Tyvärr så är ju ingenting gratis i vårt samhälle. Så jag tror inte man ska bedöma ett mediums kunnande efter hur mycket de tar betalt.

  Mirranda,

  vad tråkigt att du har dåliga erfarenheter av medium. Tyvärr tror jag att allt för många ger sig in i "branschen" med för lite kött på benen. Det kan bli så att mediumet "läser av" (eller vad man ska kalla det) dina önskningar utan att han/hon är medveten om det, om de är väldigt starka istället för framtida möjligheter. Sedan tycker jag att man ska vara medveten om att ett medium inte är allvetande, han/hon pekar bara ut en möjlig väg och sedan är det upp till dig vad du vill göra med informationen.

  Det var mina tankar kring detta. Kram på er.

 • Lilla Li
  Visa endast
  Ons 31 jan 2007 15:50 #0

  snuttungen: Och det är just det jag menar - av etiska själ ska ett medium inte kunna med att ta betalt för sina tjänster. Om ett kunnigt medium ändå gör det, så har hon i mina ögon dåliga etiska värderingar och det gör henne till ett dåligt och inte äkta medium.

 • snuttu­ngen
  Visa endast
  Ons 31 jan 2007 17:26 #0

  Lilla Li,

  Jag förstår precis vad du menar, men håller inte med till fullo... Vad ska ett heltidsarbetande medium leva av då tycker du? Jag tycker det är en riktigt klurig fråga.

 • Septem­berbru­ttan
  Visa endast
  Ons 31 jan 2007 17:55 #0

  Mirranda

  Det är i Östersund, men googla på Terry Evans så kommer du till hans sida. Han har storseanser runt hela landet. Ska verkligen bli intressant att se hur allt går till...

 • Lilla Li
  Visa endast
  Tor 1 feb 2007 06:30 #0

  snuttungen: Jag tycker inte att medium ska försörja sig på sin gåva helt enkelt.

 • Snart_­FruL
  Visa endast
  Tor 1 feb 2007 06:46 #0

  Jag tror att det finns saker som vi inte ser eller till fullo förstår. Men för egen del tror jag att jag gör bäst i att med vördnad gå förbi. Var på en mindre seans med en kvinna som nog besatt en del förmågor, dessvärre var inte att tolka dem en av dem. Fast det är jag glad för, jag blev allvarligt rädd när jag fick uppleva OH-korten i hennes hand, som tur var förstod hon inte själv vad de visade.

  Men både jag och min mor blev rätt bleka om nosen.

  Jag tror dessvärre att den här kvinnan inte hade kontakt med några goda andar, och då hon inte hade 100 kontroll på vad hon sysslade med, så blev hon väldigt sårbar. Sen hon började försöka utveckla sin mediala gåvor så började hennes resa mot sämre hälsa, till slut så hade hon så lite energi kvar att hon blev dödligt sjuk.

  Min mor har också varit med om obehagliga saker med anden i glaset. Hon och hennes arbetskamrater, plus en son till en av dem pratade med anden i glaset. Till killen som var typ 15, så sa anden; "Dricker du öl, du dör ung, dricker du öl, du dör ung". Några månader senare så drack han öl, och på vägen hem så körde han omkull med sin moped och hamnade med huvudet före på den enda stora stenen på den vägen och avled. Efter det så är mamma väldigt försiktig med att ge sig i lag med andar.

  Och hon har överfört det till mig. Jag har så stor respekt för det att jag håller mig på avstånd.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll