• ShOoEe

  Tor 1 feb 2007 06:46 Läst 1351 gånger Totalt 17 svar
  Visar endast inlägg av Snart_FruL - Visa alla inlägg
 • Snart_­FruL
  Återställ
  Tor 1 feb 2007 06:46 #0

  Jag tror att det finns saker som vi inte ser eller till fullo förstår. Men för egen del tror jag att jag gör bäst i att med vördnad gå förbi. Var på en mindre seans med en kvinna som nog besatt en del förmågor, dessvärre var inte att tolka dem en av dem. Fast det är jag glad för, jag blev allvarligt rädd när jag fick uppleva OH-korten i hennes hand, som tur var förstod hon inte själv vad de visade.

  Men både jag och min mor blev rätt bleka om nosen.

  Jag tror dessvärre att den här kvinnan inte hade kontakt med några goda andar, och då hon inte hade 100 kontroll på vad hon sysslade med, så blev hon väldigt sårbar. Sen hon började försöka utveckla sin mediala gåvor så började hennes resa mot sämre hälsa, till slut så hade hon så lite energi kvar att hon blev dödligt sjuk.

  Min mor har också varit med om obehagliga saker med anden i glaset. Hon och hennes arbetskamrater, plus en son till en av dem pratade med anden i glaset. Till killen som var typ 15, så sa anden; "Dricker du öl, du dör ung, dricker du öl, du dör ung". Några månader senare så drack han öl, och på vägen hem så körde han omkull med sin moped och hamnade med huvudet före på den enda stora stenen på den vägen och avled. Efter det så är mamma väldigt försiktig med att ge sig i lag med andar.

  Och hon har överfört det till mig. Jag har så stor respekt för det att jag håller mig på avstånd.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll