Inlägg från: Stefans fästmö |Visa alla inlägg
  • Stefans fästmö

    Göteborg med omnejd 2007 nr 5

    MissPhoenix

    Tråkigt med din känsla ang klänningen! Har du redan köpt en klänning, eller provar du fortfarande? Hoppas du hittar en du gillar, eller blir nöjd med den du köpt! Det finns ju en modell som passar alla, gäller bra att hitta den perfekt för dig! Hoppas sonen snart är frisk oxå... :)

  • Stefans fästmö

    MissPhoenix

    Vad bra, då tycker jag inte du ska oroa dig! Du hittar helt säkert nåt som passar, det gäller bara att prova många olika modeller så ser du ju vad du passar i! :)

  • Stefans fästmö

    Vi gjorde inbjudningskorten i helgen, stämplade o så, ska bara bestämma texten nu o skriva ut den så kan vi skicka dem... Så spännande, nu är det verkligen på riktigt!! :D :D

  • Stefans fästmö

    Hmm, jag köpte min på Tonys, tyckte jag fick bra bemötande! Min sambo tyckte de var lite snobbiga, men inte otrevliga... men vi var där på kvällen, tror inte tjejen jobbar då..

  • Stefans fästmö

    MissPhoenix

    Vad tråkigt att hon inte var så serviceminded! Känner tyvärr igen det från när jag var där, nu när du säger det... Men det är ju det, när man hittar sin drömklänning, vad gör man... ;) Ska du dit idag o lägga handpenning alltså? Jag var där tre ggr inom loppet av 3 veckor o provade klänningen innan vi köpte den! Det var den första jag såg i princip, den var så otroligt vacker men jag var ju tvungen att kolla runt lite, så vi åkte runt o kollade i andra affärer, bara för att återvända och konstatera att ingen var i närheten av den första... :D Så den blev det!!! Är supernöjd!!! :D :D

  • Stefans fästmö

    MissPhoenix

    Jaha, ja då är det ju färre att välja på oxå... Jag är så kort så i alla affärer sa de att de inte kan hyra ut till mig, efersom klänningen skulle behövas läggas upp så mkt att det blir svårt att hyra ut den igen sen... Ett ställe jag kan rekommendera är Rehmanns på Linnégatan, jättebra service! Särskilt den unga tjejen, hon är jättegullig!! Hoppas du är frisk snart igen!!

    Centifolia

    Ja, vi kommer skicka till alla, även våra föräldrar. Tror att de tycker det är kul att ha inbjudan, även om varken de eller brudföljet ju behöver den för påminnelse, anmälan osv... ;)

  • Stefans fästmö

    Pust, vi har just haft en fler timmars bröllopsplanering / -diskussion med våra föräldrar... Det gick bra, faktiskt bättre än jag hade vågat tro! ;) Vi kom överens om två alternativ till meny (ska maila cateringfirmorna o be om skriftlig offert imorn), text på inbjudan, samt en del annat... Och de ska fundera över hur mycket de ska hjälpa oss med, rent ekonomiskt. Verkar iaf bli en del vilket alltid är skönt att veta, då vet vi att vi inte behöver lägga alla sparpengar på bröllopet...

    Fika snart vore jättekul!! Nu börjar det ju närma sig så man har rätt mycket att berätta o så...

  • Stefans fästmö

    Hallå tjejer, nån som tänkt gå på Bröllopsutställningen på Salong It imorn? Jag hade hopp om att få med m2b men nu vill han inte så jag tänkte om nån av er ska dit kunde man ju kombinera med en fika! :D Kolla www.brollopsutstallning.se Det verkar jättebra, blommor, smycken, tårtor, mm...

  • Stefans fästmö

    Jag var oxå där. Synd att vi inte visste om varann så vi kunde ses! Eller du kanske var där med din fästman? Jag kände mig lite ensam bland alla par... ;) Tyckte oxå det var fint, fast saknade precis som du fler buketter o blomsterarr, det är mest det vi har kvar nu känns det som... Har ju redan bokat frisör, fotograf, lokal mm, så de bitarna var liksom "överflödiga" för mig. Men jag pratade lite tårta med killen från Brogyllens o blommor med de från Blomrum. Ang duvor är det säkert fint, men jag ser det som en onödig utgift när man försöker hålla ner priset... Samma med tiara, de hade jättesöta från Prickig katt men det känns som 600 kr jag kan spara...

  • Stefans fästmö

    Hej tjejer! Nu har vi fått gjort en massa: bokat bröllopsresa - två veckor på Korsika! :D Bokat bröllopsnatten, skickat inbjudningarna - och fått flera svar redan! och gjort en önskelista på Duka. Känns så skönt att kunna bocka av flera stora saker!

    Nästa på listan är att bestämma oss definitivt för cateringfirma och bestämma tårta, samt köpa ringar. Sen är det mest småsaker kvar... inte, men ändå... ;)

  • Stefans fästmö

    När ska vi ses då?!? Klart dax för BT-fika snart tycker jag! :D

  • Stefans fästmö

    Jädissen

    Åh vad härligt!! Jag längtar så tills det är min tur... Var det Seychellerna ni var på? Hur var det? Berätta gärna mer om Dagen D när du känner för det!!

  • Stefans fästmö

    Vad sägs om en BT-träff tisdag 1 maj? Då är ju alla lediga... Jag kan vilken tid som helst, lunch, em, kväll... Vore kul att träffas /igen/ o höra hur det går för alla, IRL!

    Så, vilka är på?!? :D

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 nr 5