• helmin­a
    Äldre 19 Jan 12:44
    16271 visningar
    159 svar
    159
    16271

    Göteborg med omnejd 2007 nr 5

    Så var det dags för ännu en tråd.
    Skriv på !!!

  • Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 nr 5
  • Joleen
    Äldre 19 Jan 12:45
    #0

    vad ska jag skriva?

  • helmin­a
    Äldre 19 Jan 12:47
    #0

    hej och välkommen. Skriv lite om dig själv o när och var du ska gifta dig :) Själv ska jag gifta mig i Hålta den 23 juni

  • Joleen
    Äldre 19 Jan 13:11
    #0

    OK.

    Jag och min m2b bestämde igår att vi ska gifta oss innan jag fyller 24 år, dvs 2:a november -08. Han frågade om jag ville förlova mig 04.35 1:a januari -07 vilket jag tackade ja till! Vi har dock inte skaffat ringar än men ska göra det i februari. Vi vill ha ett ganska otraditionellt bröllop. Vi kommer gifta oss i hemlighet utomlands, med största sannolikhet i New York, vi ska inte skriva datum i våra ringar utan kommer ha latinska ordspråk istället.

    Eftersom jag har göteborgsbrudar på tråden kan jag passa på att fråga om det är någon som kan tipsa om fina klänningar? Jag vill ha en otraditionell klänning, den ska vara vit men i övrigt behöver den inte vara så "bröllopsaktig"!

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 20 Jan 18:57
    #0

    Halloj! Bra initiativ helmina, alltid bra med länk till nya tråden i den gamla så man inte tappar bort varann... :D

    Hej Joleen, du får gärna hänga här! Men om du hellre vill har jag sett att det finns en tråd för 2008-brudar oxå! :) Har tvyärr inte så bra tips på icke-traditionella klänningar, men det har säkert andra!

  • InaHjä­rtarAd­am
    Äldre 20 Jan 19:27
    #0

    www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m2038902.html Joleen, du är inbjuden till vår underbara 008-tråd!!
    Hälsar Ina som ska gifta sig i år men ändå hänger där:D

  • InaHjä­rtarAd­am
    Äldre 20 Jan 19:27
    #0

    oj det blev visst en 8 för mycket. :)

  • Jädiss­en
    Äldre 22 Jan 14:13
    #0

    Jahapp....då har man tagit secret box kort

    I fem timmar höll vi på! Det var som ett träningspass med all possering....Vi hade supermysigt mina tärnor o jag...drack lite champagne och sminkade....Fotografen var supertrevlig och lätt(kändes inte alls skumt att stå i underkläder och possera för en främmande karl ) Men jag tror att några kort blev riktigt fina

    Rekomenderar alla att göra något liknande, det var riktgit kul!

  • Stefan­s fästmö
    Äldre 22 Jan 14:50
    #0

    jädissen

    vad kul att det var roligt! Blir säkert jättefina kort!! :D

  • Joleen
    Äldre 22 Jan 15:12
    #0

    Hej tjejer,

    Tack för ett varmt välkomnande! jag vet att jag inte ska gifta mig förrän -08 men det var kul att få chansen att snacka med göteborgsbrudar! Har förstått efter att ha surfat runt här en dryg vecka att jag och min blivande man har valt ett ganska otraditionellt sätt att "tie the knot"! Tycker ändå att det är kul att läsa om alla förberedelser och slänga in en och annan fråga.

    P.S. har hittat underbara kläder på lilly.dk under konfirmationskjoler. Känner mig som en barnrumpa som vill gifta mig i konfirmationskläder, men vem bryr sig!

  • gbg30p­lus
    Äldre 24 Jan 13:42
    #0

    Hej tjejer! Får man haka på här? Jag och min älskling gifter oss den 18:e augusti i Askims kyrka. Festen blir på Askimsterrassen, bokat och klart. Kläning är köpt men inte provad än (köpt på nätet på mipaform.space2u.com/default2.asp), men i övrigt har vi inte gjort så mycket mer i planeringsväg. Hur lång har ni kommit som gifter er i samma veva?

    Hur gör ni med fotograf? Vi funderar på att be tre vänner som är hobbyfotografer fota då alla proffsfotografer verkar vara så hutlöst dyra. Nåt tips på nån duktig och inte alltför dyr fotograf?

    Var ska ni spendera bröllopsnatten?

    Har en massa fler frågor och funderingar, men jag börjar så, ny som jag är i er tråd .

    (Finns på www.familjeliv.se under samma nick)

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 nr 5