• Joleen

    Göteborg med omnejd 2007 nr 5

    vad ska jag skriva?

  • Joleen

    OK.

    Jag och min m2b bestämde igår att vi ska gifta oss innan jag fyller 24 år, dvs 2:a november -08. Han frågade om jag ville förlova mig 04.35 1:a januari -07 vilket jag tackade ja till! Vi har dock inte skaffat ringar än men ska göra det i februari. Vi vill ha ett ganska otraditionellt bröllop. Vi kommer gifta oss i hemlighet utomlands, med största sannolikhet i New York, vi ska inte skriva datum i våra ringar utan kommer ha latinska ordspråk istället.

    Eftersom jag har göteborgsbrudar på tråden kan jag passa på att fråga om det är någon som kan tipsa om fina klänningar? Jag vill ha en otraditionell klänning, den ska vara vit men i övrigt behöver den inte vara så "bröllopsaktig"!

  • Joleen

    Hej tjejer,

    Tack för ett varmt välkomnande! jag vet att jag inte ska gifta mig förrän -08 men det var kul att få chansen att snacka med göteborgsbrudar! Har förstått efter att ha surfat runt här en dryg vecka att jag och min blivande man har valt ett ganska otraditionellt sätt att "tie the knot"! Tycker ändå att det är kul att läsa om alla förberedelser och slänga in en och annan fråga.

    P.S. har hittat underbara kläder på lilly.dk under konfirmationskjoler. Känner mig som en barnrumpa som vill gifta mig i konfirmationskläder, men vem bryr sig!

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 nr 5