• twenty­firsto­fapril
    Äldre 17 Jan 09:53
    19139 visningar
    160 svar
    160
    19139

    Nya Kristianstad-brudar!!!!!

    Det finns en gammal tråd för oss men den är det ingen fart i så jag tänkte försöka starta en ny!!
    Här kan vi träffas o prata om allt som rör bröllopet eller annat i livet för all del. Eller kke träffas o fika?

  • Svar på tråden Nya Kristianstad-brudar!!!!!
  • Thaila­nds brud
    Äldre 5 Feb 19:08
    #0

    Jaha där ser man! Vi ska ha vår fest i Yngsjö men gifter oss i kyrkan. Strandbröllop låter så romantiskt

    Var ska du göra vid ditt hår?

    Jag har varit o skissat ut en ring idag hos vår guldsmed och eftersom den stack en bra bit över budget så funderar jag på något billigare sätt att få håret vidgjort än på Skägg & Lockar som jag tänkt från början....

  • Slotte­t
    Äldre 5 Feb 20:21
    #0

    Hej!
    Är det någon som har fixat håret på Bhalsam i Åhus? Jag hörde att de tog 2 700 kr!!!!! Kan det stämma! Jag skall gifta mig i Åhus den 12 maj och vet inte hur jag skall göra med mitt hår. Jag vill ha det utsläppt men ändå fixa till det hos en frisör. Men 2700 - nej tack. Kan någon rekomendera något annat ställe i Åhus som inte ruinerar en totalt? Min tärna fixar sminket på mig. Så det gäller endast hår.

  • fialia­81
    Äldre 5 Feb 20:26
    #0

    Thailandsbrud:
    Vi ska efter många om och men har vår fest i fotbollsklubbstugan i Yngsjö. Vi har catering(de kommer ut och grillar tre rätters till oss) och ska köpa drickan i tyskland. Annars hade vi nog haft det på Yngsjö havsbad( min syster hade sitt där) eller på kastanjelund!Min barndoms kompis är frisör i botten så hon ska göra mitt hår hemma.

    Det blir väldigt dyrt annars..., med tanke på allt annat. Maila mig så kanske jag kan hjälpa dig: nedemo@hotmail.com

    Min ring är beställd får betala 6000. vet inte om det e dyrt eller billigt.... sambo tyckte det var dyrt men värt det!

    Var ska ni ha er fest?

  • fialia­81
    Äldre 5 Feb 20:28
    #0

    prova Tre salonger

  • Slotte­t
    Äldre 5 Feb 21:15
    #0

    fialia81

    Vi skall ha festen på Strandvillan. Skall också köpa öl och vin i Tyskland. Mat fixar Golfkrogen, har pratat med Jocke där och vi har komponerat ihop en supergod "trerätters" buffé.

    Tre salonger? Vart ligger det? Har du någon erfarenhet från dem?

    Kul att du beställt ring. Det är nog ett bra pris. Jag var och beställde min ring i veckan får betala 8500 för den. Men det är min drömring och jag skall ju ha den hela livet.

  • Thaila­nds brud
    Äldre 5 Feb 21:41
    #0

    fialia: Vi ska ha vår fest på Kastanjelund, det såg så fint ut på bilderna och verkade trevliga att ha med o göra.

  • pralin­e
    Äldre 6 Feb 08:44
    #0

    Hej Tjejer! Var har ni beställt era ringar? Vi har gjort våra hos Björn Nilsson i Kristianstad, helt otroligt duktig och ett mycket trevligt bemötande.

  • fialia­81
    Äldre 6 Feb 09:02
    #0

    Slottet:
    Strandvillan, vilken bra idé! Jag har inte tänkt på det stället alls... vad tar de i hyra där och hur många personer får man plats?? nu ändras min planer i huvudet! Tre salonger ligger i centrala åhus., Mitt emot kvantum fast på andra sidan järnvägsgatan. Jag har klippt mig där nästan hela livet och min kompis som är frisör utbildade sig där.! De klipper bra och är trevliga! Har aldrig gjort "Frisyrer" där dock.!

    Min Ring är beställd på Rolf Nilsson. Det är av italiensk design så den sekcikas därifrån.

  • Slotte­t
    Äldre 6 Feb 10:00
    #0

    fialia81
    Vi hyr hela villan från fredag till söndag. Då har vi tillgång till festlokalen som rymmer 80 pers samt vandrarhemsdelen för 45 pers. Jättebra med tanke på att vi har många gäster som behöver boende. Det kostar 10 000 kr för hela helgen men gästerna betalar oss 200 kr om de vill sova där. Vi har dock haft mycket strul med Åhusstrand som hyr ut. Vi kom överens om 10 000 men när vi efter 5 måndager och 100000 telefonsamtal äntligen fick kontraktet så hade de höjt priset till 14 000. Vi hade 5 vitnen på att de sagt 10 000 så till slut gick de med på det ändå. Nu har jag sett att de höjt priset på sin hemsida till 14 000.

    Jag skal gå och höra med 3 salonger, tack för tipset.

    Jag har köpt min ring på MK-juvel i Malmö. De designar och gör ringarna själva, en enkel smla aliansring i vitguld med 12 diamanter och en röd rubin : )

  • twenty­firsto­fapril
    Äldre 6 Feb 11:42
    #0

    praline:
    Vi har beställt våra ringar från Björn Nilsson. Han som ska göra dem var så grymt trevlig o rolig, känns så spännande att snart få se dem! 5 mars ska vi dit o godkänna dem o sen gravyr på det. Längtar!

Svar på tråden Nya Kristianstad-brudar!!!!!